Disney trekt stekker uit serie ‘Willow’

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:46

Droevig nieuws voor de fans van de ‘Willow’-franchise, want Disney heeft zopas bevestigd dat er geen tweede seizoen zal gemaakt worden. Na de film uit de jaren ’80 dropte Disney eind vorig jaar de gelijknamige serie op Disney+. Maar het blijft dus bij dat ene seizoen.

De serie speelt zich een 10-tal jaren na de film af, met de terugkeer van Warwick Davis als het hoofdpersonage Willow. Het eerste seizoen telde zo’n acht afleveringen die telkens goed onthaald werden.

De show kreeg dus ook enorm goede recensies, waarin de cinematografie en vooral het magische verhaal werden geprezen. Maar toch heeft Disney nu besloten om er de stekker uit te trekken.

Een officiële verklaring waarom ze geen nieuwe afleveringen meer zullen maken, blijft voorlopig nog uit.

Check de trailer hieronder en stream nu alle afleveringen via Disney+:

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer