Zien: incident na screening ‘Evil Dead Rise’ gaat viraal

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:40

Eén van de meest langverwachte en huiveringwekkende horrorfilms komt bijna uit. ‘Evil Dead Rise’ speelt vanaf 19 april in de bioscoop, maar nu gaat er een incident viraal van tijdens de wereldpremière van de film.

‘Evil Dead Rise’ draait om een jonge vrouw genaamd Beth, die haar alleenstaande moeder, zus Ellie en haar familie bezoekt in een krap appartement in Los Angeles. Wanneer iemand het angstaanjagende Necronomicon Ex-Mortis ontdekt ergens verborgen diep in het gebouw en een demonische entiteit laat ontsnappen, moeten ze samen vechten om hun familie te beschermen tegen de ondode Deadites.

De film ging onlangs in wereldpremière en achteraf werd er een leuke Q&A met cast & crew georganiseerd. Tijdens het event riep een bezoeker luidkeels “THIS MOVIE SUCKS!”, waarna de regisseur hem een woordje terug gaf. En dat werd natuurlijk gefilmd én gedeeld.

Check de beelden hieronder, alsook de angstaanjagende trailer van ‘Evil Dead Rise’!

Op deze dag verschijnt 'Kingdom Of The Planet Of The Apes' op Disney+

Simon Smetryns-24 juli 2024 om 10:33

'Kingdom Of The Planet Of The Apes' heeft het publiek wereldwijd weten te bekoren. Het is een van de grootste wereldwijde box office-successen van het jaar geworden en markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de epische 'Planet Of The Apes'-franchise.

Regisseur Wes Ball blaast nieuw leven in de wereldwijde, epische franchise. De film speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort die in harmonie samenleeft en zijn het de mensen die een leven in de schaduw leiden. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

'Kingdom Of The Planet Of The Apes' verschijnt op 2 augustus '24 op Disney+. Stream nu al de volledige 'Planet Of The Apes'-franchise op de streamingdienst:

  • War for the Planet of the Apes (2017)
  • Dawn of the Planet of the Apes (2014)
  • Rise of the Planet of the Apes (2011)
  • Planet of the Apes (2001)
  • Battle for the Planet of the Apes (1973)
  • Conquest of the Planet of the Apes (1972)
  • Escape from the Planet of the Apes (1971)
  • Beneath the Planet of the Apes (1970)
  • Planet of the Apes (1968)

Komt er een realityshow over 'Hawk Tuah'-girl?

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 10:39

Vertrekt 'Hawk Tuah'-girl Hailey Welch binnenkort naar Hollywood? De internetsensatie staat op het punt om een realityster te worden.

TMZ meldt dat ze al tv-showvoorstellen krijgt. Producenten willen een show rond haar leven maken, gericht op haar sprankelende persoonlijkheid. Hollywood wil haar niet alleen als virale ster, maar ook vanwege haar grappige en openhartige persoonlijkheid. Hoewel alles nog in de kinderschoenen staat, bespreekt Hailey haar opties met haar team. Er zouden al enkele scenario's op tafel liggen.

Hailey werd in één klap wereldberoemd toen een straatinterviewer haar vroeg hoe ze een man gek maakte in bed. Ze antwoordde met de nu al iconische zin: "You got to give him that hawk tuah and spit on that thing!" Sindsdien is haar leven veranderd en heeft ze een managementbureau onder de arm genomen. Daarnaast heeft ze een bedrijf opgestart, 16 Minutes LLC, en een handelsmerk aangevraagd voor haar hilarische catchphrase.

Hailey zelf is dankbaar voor alle opportuniteiten. "Twee weken geleden was ik nog met mijn oma in Belfast, Tennessee. Toen zei ik iets geks en nu is mijn leven veranderd. Is God niet geweldig?! Ik kan niet wachten op wat komt", klinkt het.

Ontdek meer