Zien: incident na screening ‘Evil Dead Rise’ gaat viraal

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:40

Eén van de meest langverwachte en huiveringwekkende horrorfilms komt bijna uit. ‘Evil Dead Rise’ speelt vanaf 19 april in de bioscoop, maar nu gaat er een incident viraal van tijdens de wereldpremière van de film.

‘Evil Dead Rise’ draait om een jonge vrouw genaamd Beth, die haar alleenstaande moeder, zus Ellie en haar familie bezoekt in een krap appartement in Los Angeles. Wanneer iemand het angstaanjagende Necronomicon Ex-Mortis ontdekt ergens verborgen diep in het gebouw en een demonische entiteit laat ontsnappen, moeten ze samen vechten om hun familie te beschermen tegen de ondode Deadites.

De film ging onlangs in wereldpremière en achteraf werd er een leuke Q&A met cast & crew georganiseerd. Tijdens het event riep een bezoeker luidkeels “THIS MOVIE SUCKS!”, waarna de regisseur hem een woordje terug gaf. En dat werd natuurlijk gefilmd én gedeeld.

Check de beelden hieronder, alsook de angstaanjagende trailer van ‘Evil Dead Rise’!

Gevaarlijke TikTok-trend gaat viral

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:22

Artsen waarschuwen een nieuwe TikTok-trend die momenteel viral gaat. Het gaat om ‘beezin’, waarbij mensen lippenbalsem op hun oogleden aanbrengen om ‘high’ te worden zodat ze de hele nacht kunnen studeren.

Beezin zou het gevoel van high- of dronken zijn nabootsen, met als resultaat dat je alerter wordt. Klinkt misschien leuk, maar dat is het volgens artsen niet. Zij zeggen dat de trend huidaandoeningen en infecties kunnen veroorzaken die gezichtsbedreigend zijn.

Vooral lippenbalsem met pepermunt zou hiervoor kunnen zorgen. “Menthol geeft de ogen een verkoelend effect door zijn alcoholische aard, maar dit is slechts tijdelijk. De bloedvaten kunnen afknellen en bij herhaaldelijk gebruik kunnen de ogen uitdrogen”, zegt Dr. Mike Balgemann tegen Daily Mail. Als het stofje in de ogen komt, kan het risico op glaucoom en infectie verhogen.

“Als je lippenbalsem op je ogen smeert die mogelijk in contact is gekomen met een virale infectie, zoals een koortslip, kan het risico op een herpesinfectie van het oog verhogen. Dat kan aanzienlijke schade toebrengen op de hoornvlies.”

Groot nieuws over nieuwe 'Captain America'-film

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 12:52

Marvelfanaten, opgelet! Want er is een belangrijke update gedeeld rond de aankomende nieuwe ‘Captain America’-film, ‘New World Order’. Niemand minder dan actrice Liv Tyler zal immers terug te zien zijn in de rol van Betty Ross!

De opnames voor de vierde ‘Captain America’-film zijn een klein maandje geleden gestart, en nu werd er groot nieuws bekendgemaakt. Liv Tyler keert terug als Betty Ross, de dochter van generaal Thaddeus Ross. Zij was voor het eerst te zien in ‘The Incredible Hulk’ uit 2008.

In die film werd Thaddeus "Thunderbolt" Ross nog gespeeld door de overleden acteur William Hurt, maar zijn rol zal voortaan vertolkt worden door niemand minder dan Harrison Ford.

‘Captain America: New World Order’ staat gepland voor een bioscooprelease in mei 2024!

Ontdek meer