Fabiow lanceert nieuwe single ‘Locomotief’

Maxine Decaluwé-17 maart 2023 om 12:35- Foto:

Nick Foli

Fabiow, de opkomende artiest uit Antwerpen, brengt zijn nieuwe single ‘Locomotief’ uit. Het nummer gaat over alles wat God verboden heeft. Ook de videoclip is vanaf vanaf vandaag te bekijken!

Fabiow wilde met deze single iets compleet nieuw uitbrengen dan zijn voorgaande nummers. Samen met zijn producer Anders, creëerde hij een unieke sound die je nergens anders hebt gehoord. De single combineert invloeden uit verschillende genres zoals reggaeton, hiphop en afrobeat.

“In het begin was ik niet helemaal overtuigd van de melodie. Toen ik in de studio het refrein opnam, kreeg ik een boost om er toch aan verder te werken”, vertelt de Antwerpenaar. “Mensen moeten het beluisteren, omdat ’Locomotief’ je meteen een zomergevoel geeft”, gaat hij verder.

Fabiow schrijft sinds zijn vijftiende teksten en melodieën én bracht inmiddels meer dan 100 singles uit. Met dit nummer, wordt zijn veelzijdigheid nog maar eens bevestigd. You go Fabiow!

Lady Gaga komt deze week met nieuwe muziek

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:42

Lady Gaga blijft haar fans verrassen. Nadat ze een paar weken geleden haar ‘Joker’-album ‘Harlequin’ uitbracht, komt ze later deze week met nóg meer nieuwe muziek.

Terwijl het ‘Harlequin’-album nog volop ontdekt wordt door fans, is Lady Gaga alweer bezig met de komst met haar volgende plaat. In februari brengt ze, zoals eerder al werd aangekondigd, haar zevende album uit. En één nummer daarvan verschijnt deze week al.

Fans zijn er deze week zelf achter gekomen dat het liedje 'Disease' heet. Vanaf aanstaande vrijdag is de song te beluisteren.

Nog nooit zoveel luisteraars voor One Direction

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:43

Sinds het overlijden van Liam Payne hebben er nog nooit zoveel mensen naar One Direction geluisterd. Muziekwebsite Comlpex meldt dat de band op de dag na de plotselinge dood van Liam het hoogste aantal luisteraars op één dag heeft behaald.

De muziek van One Direction werd op donderdag 17 oktober maar liefst 57,5 miljoen keer beluisterd. Ook staat de band, die in 2015 een pauze voor onbepaalde tijd aankondigde zodat alle leden solo konden gaan, volgens Forbes bovenaan de hitlijsten van de Britse tak van Spotify.

Afgelopen woensdag stierf Liam na een val van een balkon in Argentinië. De politie gaat er na onderzoek vanuit dat de zanger zelf van het balkon is gesprongen. Hij werd slechts 31 jaar.

Ontdek meer