Fabiow lanceert nieuwe single ‘Locomotief’

Maxine Decaluwé-17 maart 2023 om 12:35- Foto:

Nick Foli

Fabiow, de opkomende artiest uit Antwerpen, brengt zijn nieuwe single ‘Locomotief’ uit. Het nummer gaat over alles wat God verboden heeft. Ook de videoclip is vanaf vanaf vandaag te bekijken!

Fabiow wilde met deze single iets compleet nieuw uitbrengen dan zijn voorgaande nummers. Samen met zijn producer Anders, creëerde hij een unieke sound die je nergens anders hebt gehoord. De single combineert invloeden uit verschillende genres zoals reggaeton, hiphop en afrobeat.

“In het begin was ik niet helemaal overtuigd van de melodie. Toen ik in de studio het refrein opnam, kreeg ik een boost om er toch aan verder te werken”, vertelt de Antwerpenaar. “Mensen moeten het beluisteren, omdat ’Locomotief’ je meteen een zomergevoel geeft”, gaat hij verder.

Fabiow schrijft sinds zijn vijftiende teksten en melodieën én bracht inmiddels meer dan 100 singles uit. Met dit nummer, wordt zijn veelzijdigheid nog maar eens bevestigd. You go Fabiow!

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer