Fabiow lanceert nieuwe single ‘Locomotief’

Maxine Decaluwé-17 maart 2023 om 12:35- Foto:

Nick Foli

Fabiow, de opkomende artiest uit Antwerpen, brengt zijn nieuwe single ‘Locomotief’ uit. Het nummer gaat over alles wat God verboden heeft. Ook de videoclip is vanaf vanaf vandaag te bekijken!

Fabiow wilde met deze single iets compleet nieuw uitbrengen dan zijn voorgaande nummers. Samen met zijn producer Anders, creëerde hij een unieke sound die je nergens anders hebt gehoord. De single combineert invloeden uit verschillende genres zoals reggaeton, hiphop en afrobeat.

“In het begin was ik niet helemaal overtuigd van de melodie. Toen ik in de studio het refrein opnam, kreeg ik een boost om er toch aan verder te werken”, vertelt de Antwerpenaar. “Mensen moeten het beluisteren, omdat ’Locomotief’ je meteen een zomergevoel geeft”, gaat hij verder.

Fabiow schrijft sinds zijn vijftiende teksten en melodieën én bracht inmiddels meer dan 100 singles uit. Met dit nummer, wordt zijn veelzijdigheid nog maar eens bevestigd. You go Fabiow!

Benson Boone komt naar Vorst Nationaal

Chelsy Vanlerberghe-19 juli 2024 om 17:01

Er gebeuren 'Beautiful Things' voor Benson Boone, want nog geen twee maanden na zijn hopeloos uitverkochte show in Trix, mag hij al een nieuw concert op Belgische bodem aankondigen. Op zaterdag 2 november staat de Amerikaanse singer-songwriter namelijk in Vorst Nationaal in Brussel!

Tickets voor zijn show in Trix waren binnen de minuut uitverkocht. De keuze om snel nog eens terug te keren naar België, en deze keer in een veel grotere zaal, was dus snel gemaakt voor de zanger.

Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 25 juli om 10u via livenation.be en kosten €57.01 - €51.40 - €45.80, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

JADE van Little Mix lost eerste solosingle

Chelsy Vanlerberghe-19 juli 2024 om 13:12

JADE, oftewel Jade Thirlwall van girlband Little Mix, heeft vandaag haar eerste solosingle uitgebracht: 'Angel of My Dreams'. Ze trakteerde haar fans ook meteen op een bijhorende music video.

Het gaat over haar haat-liefdeverhouding met de popindustrie, waar ze sinds 2011 middenin zit.

“Ik wilde geen veilig eerste nummer uitbrengen, dat was echt belangrijk voor mij,” zegt JADE. “Ik wil laten zien wie ik ben als soloartiest. Ik wil dat mensen het horen en denken 'wat is dit voor een nummer?'. Mijn grootste nachtmerrie is dat iemand mijn nummer hoort en zegt 'dat is wel leuk'.”

In de teksten wilde JADE terugkijken op haar tijd in een industrie die haar zowel enorme hoogtepunten als diepe dalen heeft gebracht. “Het gaat over hoe geobsedeerd ik ben met de industrie – dus er zijn teksten zoals 'love when you call me a star' – maar er is ook de donkere kant die daarbij hoort. Het is niet zo glamoureus als het lijkt", legt ze uit.

Ontdek meer