Docu over Lewis Capaldi heeft een trailer

Karen Luiken-17 maart 2023 om 10:03- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi speelt de hoofdrol in een gloednieuwe documentaire die binnenkort op Netflix verschijnt. Benieuwd wat je daarvan mag verwachten? Een nieuwe trailer geeft een eerste glimp.

De kern van de film is het verhaal van een jonge artiest die terugkeert naar zijn roots nadat hij een wereldwijd succes heeft behaald, in een poging om weer contact te maken met zijn oude leven en de familie en vrienden die hij achterliet. Hij gaat naar het huis van zijn ouders in Schotland en begint daar aan zijn tweede studioalbum ‘Broken By Desire To Be Heavenly Sent’, waarvan we inmiddels weten dat het op 19 mei uitkomt.

De film legt Capaldi’s belangrijkste jaar vast, waarin hij worstelt om de vertrouwdheid van thuis en alles wat hij ooit heeft gekend, in evenwicht te brengen met het leven als een wereldberoemde superster. “Als ik heel eerlijk ben, ben ik doodsbang om deze documentaire aan iedereen te laten zien”, aldus de zanger. “Maar ik ben er ook heel trots op. Ik hoop dat jullie ervan genieten.”

‘Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now’ is vanaf 5 april wereldwijd op Netflix te zien.

Opnames tweede seizoen 'Knokke off' van start

Karen Luiken-16 april 2024 om 10:05- Foto:

Mayli Sterkendries / VRT

Het uitkijken naar het tweede seizoen van ‘Knokke off’ kan beginnen. VRT maakt vandaag bekend dat de opnames van het langverwachte vervolg officieel van start zijn gegaan.

Het tweede seizoen gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Pommelien Thijs als Louise, Willem De Schryver als Alex en Eliyha Altena als Daan. Andere terugkomers zijn Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. Verder komen er ook een aantal nieuwe gezichten bij, waar nu nog niks over bekend is. Daar deelt VRT later meer over.

Mayli Sterkendries / VRT

Verrassing op Coachella: Reneé Rapp duet met Kesha

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 09:34

Renée Rapp maakte zondag haar debuut op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. De 'Not My Fault'-zangeres had voor de fans een verrassing in petto, want middenin de set verscheen haar grote idool Kesha opeens.

"Dit is volgens mij de heetste persoon op aarde," zei Rapp terwijl ze haar verrassingsgast aankondigde. "Iedereen, laat je fucking handen zien voor Kesha."

De twee zongen Kesha's hit uit 2010: 'Tik Tok', maar veranderden wel de tekst. In plaats van "wake up in the morning feelin' like P. Diddy," te zingen, schreeuwden de popsterren: "Wake up in the morning like F*** P. Diddy."

De wijziging in de tekst is opvallend vanwege Kesha's beschuldigingen van seksueel misbruik tegen haar voormalige producer en platenbaas Dr. Luke, en het recente nieuws rond Sean "P. Diddy" Combs. In de afgelopen maanden hebben meerdere mensen Combs aangeklaagd, waarbij ze hem beschuldigen van sekshandel, seksueel misbruik en fysiek geweld.

Ontdek meer