Justin Bieber kan weer lachen na verlamd gezicht

Karen Luiken-17 maart 2023 om 07:20

Justin Bieber knapt steeds verder op nadat hij vorig jaar kampte met gezichtsverlamming door het Ramsay Hunt-syndroom. Met een video op Instagram laat hij zien dat hij weer kan lachen.

Afgelopen juni kondigde The Biebs aan dat zijn gezicht verlamd was door een soort virus dat zijn zenuwen in zijn oor en gezicht aantastte. Een van zijn ogen knipperde niet, hij kon nog maar half lachen en ook zijn neusvleugel bewoog niet meer. De klachten waren zelfs zo erg, dat Justin zijn Justice World Tour moest cancelen.

Maar dat is nu dus allemaal voorbij. Op social media deelt de zanger een filmpje van zijn gezicht. ‘Wait for it’, staat erbij geschreven. Aan het einde van de video komt onderstaand beeld voorbij, waarmee Justin laat zien dat hij weer breed kan grijnzen.

Adele open over tweede kinderwens

Karen Luiken-20 mei 2024 om 16:04- Foto:

Reuters

De kans dat Adele binnenkort opnieuw moeder wordt, is aanwezig. De zangeres heeft haar publiek tijdens een concert in Las Vegas verteld dat ze dolgraag een tweede kindje zou willen. En dan het liefst een meisje, zo klonk het in de zaal.

“Als ik klaar ben met al mijn verplichtingen en shows, wil ik een baby. En ik wil het liefst een meisje omdat ik al een jongen heb”, aldus Adele. “Ik heb het gevoel dat ze misschien wel de persoon zal worden van wie ik het meest ter wereld zal houden, maar ook het meest zal haten. Ze zal me constant op mijn plek zetten, toch? Met mij als moeder en Rich als haar vader wordt het ongetwijfeld een bazige, kleine koningin.”

Adele heeft al een zoon die ze in 2012 met haar ex-man Simon Konecki kreeg. Ze is sinds 2021 samen met Rich Paul, die zelf ook al drie kinderen heeft.

‘Harry Styles weer vrijgezel’

Karen Luiken-20 mei 2024 om 14:11

Harry Styles bevindt zich naar verluidt weer op de vrijgezelle markt. De zanger zou zijn relatie met actrice Taylor Russell hebben beëindigd na een reis naar Japan. Dat meldt een bron volgens The Sun

Harry en Taylor, die veertien maanden geleden begonnen met daten, brachten in april nog samen tijd door in Tokio. Maar daarna zou het volgens vrienden van het stel gedaan zijn tussen de twee. “Harry en Taylor hebben hun relatie beëindigd”, zegt een insider. “Ze hebben een moeilijke periode doorgemaakt na hun reis naar Japan en nemen een tijdje afstand van elkaar.”

Hoewel de twee volgens de bron ‘een mooi stel vormden en het duidelijk was dat Harry gelukkig werd van Taylor’, liep het op een gegeven moment toch niet lekker tussen de twee. “Ze hebben een time out genomen.”

Ontdek meer