Justin Bieber kan weer lachen na verlamd gezicht

Karen Luiken-17 maart 2023 om 07:20

Justin Bieber knapt steeds verder op nadat hij vorig jaar kampte met gezichtsverlamming door het Ramsay Hunt-syndroom. Met een video op Instagram laat hij zien dat hij weer kan lachen.

Afgelopen juni kondigde The Biebs aan dat zijn gezicht verlamd was door een soort virus dat zijn zenuwen in zijn oor en gezicht aantastte. Een van zijn ogen knipperde niet, hij kon nog maar half lachen en ook zijn neusvleugel bewoog niet meer. De klachten waren zelfs zo erg, dat Justin zijn Justice World Tour moest cancelen.

Maar dat is nu dus allemaal voorbij. Op social media deelt de zanger een filmpje van zijn gezicht. ‘Wait for it’, staat erbij geschreven. Aan het einde van de video komt onderstaand beeld voorbij, waarmee Justin laat zien dat hij weer breed kan grijnzen.

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer