Eindigt 'You' na vijfde seizoen?

Karen Luiken-17 maart 2023 om 07:02

Fans hebben inmiddels kunnen genieten van vier seizoenen van ‘You’, waarvan het laatste nu een paar weken op Netflix staat. Komt er nog een vijfde seizoen? Hoofdrolspeler Penn Badgley kan er nog niets over zeggen, maar áls het er komt, dan wordt het waarschijnlijk het einde.

In het vierde seizoen, dat in twee delen werd opgedeeld, is te zien hoe Joe - die zichzelf de naam Jonathan heeft gegeven - in een mysterieuze vriendengroep terechtkomt. Steeds meer mensen om hem heen worden vermoord en dit keer is niet hij het die daarvoor verantwoordelijk is, maar Rhys. Joe ontmaskert hem en verzint vervolgens allerlei plannen om hem terug te pakken.

Het seizoen eindigt met een aflevering die je achterlaat met allerlei vragen. Worden die beantwoord in een eventueel vijfde seizoen? En wordt dat vijfde seizoen dan het allerlaatste? Acteur Penn zegt er het volgende over: “Ik weet wat Greg [de co-producent van ‘You’] me een paar jaar geleden heeft gepitcht over wat hij dacht dat de juiste manier was om te eindigen. Als er nog een seizoen komt, wordt het - denk ik - een grande finale.”

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer