Eindigt 'You' na vijfde seizoen?

Karen Luiken-17 maart 2023 om 07:02

Fans hebben inmiddels kunnen genieten van vier seizoenen van ‘You’, waarvan het laatste nu een paar weken op Netflix staat. Komt er nog een vijfde seizoen? Hoofdrolspeler Penn Badgley kan er nog niets over zeggen, maar áls het er komt, dan wordt het waarschijnlijk het einde.

In het vierde seizoen, dat in twee delen werd opgedeeld, is te zien hoe Joe - die zichzelf de naam Jonathan heeft gegeven - in een mysterieuze vriendengroep terechtkomt. Steeds meer mensen om hem heen worden vermoord en dit keer is niet hij het die daarvoor verantwoordelijk is, maar Rhys. Joe ontmaskert hem en verzint vervolgens allerlei plannen om hem terug te pakken.

Het seizoen eindigt met een aflevering die je achterlaat met allerlei vragen. Worden die beantwoord in een eventueel vijfde seizoen? En wordt dat vijfde seizoen dan het allerlaatste? Acteur Penn zegt er het volgende over: “Ik weet wat Greg [de co-producent van ‘You’] me een paar jaar geleden heeft gepitcht over wat hij dacht dat de juiste manier was om te eindigen. Als er nog een seizoen komt, wordt het - denk ik - een grande finale.”

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer