Eindigt 'You' na vijfde seizoen?

Karen Luiken-17 maart 2023 om 07:02

Fans hebben inmiddels kunnen genieten van vier seizoenen van ‘You’, waarvan het laatste nu een paar weken op Netflix staat. Komt er nog een vijfde seizoen? Hoofdrolspeler Penn Badgley kan er nog niets over zeggen, maar áls het er komt, dan wordt het waarschijnlijk het einde.

In het vierde seizoen, dat in twee delen werd opgedeeld, is te zien hoe Joe - die zichzelf de naam Jonathan heeft gegeven - in een mysterieuze vriendengroep terechtkomt. Steeds meer mensen om hem heen worden vermoord en dit keer is niet hij het die daarvoor verantwoordelijk is, maar Rhys. Joe ontmaskert hem en verzint vervolgens allerlei plannen om hem terug te pakken.

Het seizoen eindigt met een aflevering die je achterlaat met allerlei vragen. Worden die beantwoord in een eventueel vijfde seizoen? En wordt dat vijfde seizoen dan het allerlaatste? Acteur Penn zegt er het volgende over: “Ik weet wat Greg [de co-producent van ‘You’] me een paar jaar geleden heeft gepitcht over wat hij dacht dat de juiste manier was om te eindigen. Als er nog een seizoen komt, wordt het - denk ik - een grande finale.”

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer