Taylor Swift brengt vier 'nieuwe' nummers uit

Karen Luiken-17 maart 2023 om 06:55

Taylor Swift heeft haar fans afgelopen nacht getrakteerd op een cadeau. Wat zeggen we? Meerdere cadeautjes! De zangeres dropte maar liefst vier ‘nieuwe’ songs.

Het gaat om liedjes die eerder al zijn uitgebracht, maar voor deze gelegenheid opnieuw door TayTay werden opgenomen.

De eerste twee nummers zijn ‘Eyes Open’ en ‘Safe & Sound’, die ook op de soundtrack van de film ‘The Hunger Games’ staan. De derde is de uit 2010 afkomstige ‘If This Was A Movie’. And last but not least: ‘All Of The Girls You Loved Before’, een song waarvan delen in de afgelopen weken al op het wereldwijde web verschenen.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer