Joe Exotic doet gooi naar presidentschap

Karen Luiken-16 maart 2023 om 15:42

Wordt Joe Exotic de opvolger van Joe Biden? Wel als het aan de ‘Tiger King’-ster zelf ligt. De realityster heeft vanuit de gevangenis aangekondigd dat hij zich kandidaat stelt voor het presidentschap tijdens de volgende verkiezingen.

Joe, die momenteel een celstraf van 21 jaar uitzit vanwege dierenmishandeling en poging tot moord, heeft vanuit de gevangenis een campagneverklaring gedeeld. “Ik weet dat ik in de gevangenis zit en je zou kunnen denken dat dit een grap is, maar dat is het niet. Het is mijn grondwettelijk recht om dit zelfs vanaf hier te doen”, aldus Joe.

De ‘Tiger King’-ster zegt dat hij achter de tralies zit ‘vanwege corruptie binnen het Amerikaanse rechtssysteem’ en beweert dat de regering belastingen ‘weggeeft’ aan het buitenland. “Daarom doe ik dit. Om je een stem en je vrijheid terug te geven zonder bang te hoeven zijn om in een land te leven dat denkt dat ze jou bezitten en je kunnen vertellen hoe je je leven moet leiden.”

'Ex On The Beach: Double Dutch' keert deze lente terug

Karen Luiken-28 maart 2023 om 14:39

Who’s ex is next? Die vraag verschijnt binnenkort weer regelmatig op je beeldbuis. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een nieuw seizoen.

Dat nieuws maakt zender MTV bekend via een post op social media. “Het aftellen naar het nieuwe seizoen kan beginnen”, zo klinkt het. “Ook dit jaar hebben wij weer acht hete Nederlandse en Vlaamse singles naar de zon gestuurd voor een helvakantie. Een voor een zullen onze singles hun exen onder ogen moeten komen. Dit kan maar één ding betekenen: heel veel drama.”

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op 14 mei om 22.00 uur uitgezonden. Daarna volgt er iedere zondag een nieuwe aflevering. De kans dat we daarin een aantal oude bekenden terug gaan zien, is sterk aanwezig. Volgens de geruchten maakt zowel Elias (de man met de ketting, je kent hem vast nog wel) als voormalig ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever een opwachting.

Derde seizoen 'The Kardashians' heeft releasedatum

Karen Luiken-28 maart 2023 om 08:00

Disney+ heeft met een nieuwe teaser de releasedatum van het derde seizoen van ‘The Kardashians’ onthuld. Het vervolg van de populaire realityreeks gaat op 25 mei in première.

In ‘The Kardashians’ nodigen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de kijkers uit in hun leven terwijl ze het moederschap, co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium bestuderen. Hun band wordt op de proef gesteld en er ontstaan spanningen, maar als familie doorstaan ze elke storm.

Het derde seizoen ‘The Kardashians’ verschijnt in verschillende delen op Disney+. De eerste aflevering is vanaf 25 mei te zien, daarna volgt er iedere donderdag een nieuwe aflevering.

Ontdek meer