Joe Exotic doet gooi naar presidentschap

Karen Luiken-16 maart 2023 om 15:42

Wordt Joe Exotic de opvolger van Joe Biden? Wel als het aan de ‘Tiger King’-ster zelf ligt. De realityster heeft vanuit de gevangenis aangekondigd dat hij zich kandidaat stelt voor het presidentschap tijdens de volgende verkiezingen.

Joe, die momenteel een celstraf van 21 jaar uitzit vanwege dierenmishandeling en poging tot moord, heeft vanuit de gevangenis een campagneverklaring gedeeld. “Ik weet dat ik in de gevangenis zit en je zou kunnen denken dat dit een grap is, maar dat is het niet. Het is mijn grondwettelijk recht om dit zelfs vanaf hier te doen”, aldus Joe.

De ‘Tiger King’-ster zegt dat hij achter de tralies zit ‘vanwege corruptie binnen het Amerikaanse rechtssysteem’ en beweert dat de regering belastingen ‘weggeeft’ aan het buitenland. “Daarom doe ik dit. Om je een stem en je vrijheid terug te geven zonder bang te hoeven zijn om in een land te leven dat denkt dat ze jou bezitten en je kunnen vertellen hoe je je leven moet leiden.”

Joost Klein kreeg 'slechts' 58 jurypunten bij Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-17 mei 2024 om 09:06

Als Joost Klein wél mee had mogen doen aan de finale van het Eurovisiesongfestival, zou hij dan kans hebben gemaakt op de eerste plek? Waarschijnlijk niet. De zanger zou ‘slechts’ 58 jurypunten hebben gekregen.

Uit een post van X-account Eurovisionario blijkt dat Nederland van geen enkel land het maximale jurypuntenaantal van twaalf zou hebben gekregen. Sterker nog: Joost Klein had het in het totaal met 58 punten moeten doen. Hij zou daarmee op de twaalfde plek zijn geëindigd – de punten van het publiek niet meegerekend.

Maar zover kwam het niet, want Joost Klein werd vorige week vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident met een televisiemedewerker. Zweden won het Eurovisiesongfestival, Kroatië werd tweede, Oekraïne derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

'Love Island'-Naomi twijfelt aan oprechtheid Nycole

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:51

Naomi, die bekend is van haar deelname aan 'Love Island', heeft haar bedenkingen bij enkele medekandidaten van het programma. In de nieuwste aflevering van 'Realitea' onthult ze dat er twee kandidaten zijn die ze liever niet meer zou tegenkomen.

"Wat kan ik hierover zeggen?" vroeg Naomi zich eerst af toen haar werd gevraagd welke islanders ze liever niet meer zou zien. Uiteindelijk zei ze: "Nou, ik zou Nycole en niet tegen willen komen." Wat er precies is voorgevallen, wil ze niet in detail bespreken. "Ik vind hen gewoon niet aardig. Geen aardige meiden. Niet mijn type personen. Alles lijkt om hen te draaien," legt ze uit. "Ik betwijfel zelfs of Nycole oprecht is geweest. Maar dat durf ik bij niemand te zeggen." Yikes!

Naomi deed in 2023 mee aan 'Love Island'. Ze vond eerst de liefde bij Kluuk, dan bij Job en tenslotte bij Thijn, maar verliet uiteindelijk als vrijgezel de villa. Intussen heeft ze een relatie met ‘Ex On The Beach’-deelnemer Quintin.

Ontdek meer