Joe Exotic doet gooi naar presidentschap

Karen Luiken-16 maart 2023 om 15:42

Wordt Joe Exotic de opvolger van Joe Biden? Wel als het aan de ‘Tiger King’-ster zelf ligt. De realityster heeft vanuit de gevangenis aangekondigd dat hij zich kandidaat stelt voor het presidentschap tijdens de volgende verkiezingen.

Joe, die momenteel een celstraf van 21 jaar uitzit vanwege dierenmishandeling en poging tot moord, heeft vanuit de gevangenis een campagneverklaring gedeeld. “Ik weet dat ik in de gevangenis zit en je zou kunnen denken dat dit een grap is, maar dat is het niet. Het is mijn grondwettelijk recht om dit zelfs vanaf hier te doen”, aldus Joe.

De ‘Tiger King’-ster zegt dat hij achter de tralies zit ‘vanwege corruptie binnen het Amerikaanse rechtssysteem’ en beweert dat de regering belastingen ‘weggeeft’ aan het buitenland. “Daarom doe ik dit. Om je een stem en je vrijheid terug te geven zonder bang te hoeven zijn om in een land te leven dat denkt dat ze jou bezitten en je kunnen vertellen hoe je je leven moet leiden.”

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

'Twilight'-bedenker wil Jenna Ortega en Jacob Elordi in eventuele reboot

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:19

Als er ooit een ‘Twilight’-reboot komt, dan weet de maakster van de franchise al welke sterren de hoofdrol mogen spelen. Catherine Hardwicke zegt dat Jenna Ortega en Jacob Elordi perfect zouden zijn voor de rollen van Bella Swan en Edward Cullen.

In de originele ‘Twilight’-films spelen Kristen Stewart en Robert Pattinson de rollen van Bella en Edward. Dat heeft geweldig uitgepakt, ook al was bedenkster Catherine daar in het begin niet zeker van. Ze twijfelde over Robert Pattinson. “Hij hing destijds veel in de kroeg en was daardoor een beetje uit vorm”, zegt ze. “Ik vroeg me af of het wel ging werken op camera.” Dat deed het uiteindelijk wel. De 'Twilight'-films werden mede dankzij Robert een groot succes.

Een acteur waar Catherine wél meteen enthousiast over is, is Jacob Elordi. Mocht er ooit een ‘Twilight’-reboot komen, dan wil Catherine hem graag als de nieuwe Edward. “Hij is geweldig. Hij zou nu waarschijnlijk Edward kunnen spelen.” Zijn tegenspeelster zou volgens haar Jenna Ortega moeten worden. "Zij is ook geweldig", zegt de filmmaakster.

Ontdek meer