Shawn Mendes ontwerpt collectie met Tommy Hilfiger

Maxine Decaluwé-16 maart 2023 om 12:55- Foto:

Craig McDean

Shawn Mendes gaat in zee met kledingmerk Tommy Hilfiger en samen ontwerpen ze een lentecollectie voor 2023. De ‘Tommy X Shawn Classics Reborn’-collectie blaast tijdloze klassiekers uit de jaren ‘90 een nieuw leven in, met een duurzame twist.

Duurzaamheid boven alles bij de samenwerking tussen Mendes en Hilfiger. Zo hanteren ze Recycrom™, een techniek om textiel te kleuren door vezels van snijafval uit fabrieken te herverwerken. Daarnaast bevat de kledij Circulose®, een materiaal gemaakt van gerecycled textielafval. Het materiaal wordt gebruikt om nieuwe kledingstukken te maken, waardoor er minder afval in de textielindustrie ontstaat.

"Shawn is voorstander van positieve verandering. Hij helpt ons streven naar een meer verantwoorde toekomst van mode duidelijk over te brengen", vertelt het Amerikaans modemerk.

Hilfiger wil “mode niet verspillen” en zet daarom in op een circulair recyclingsysteem. Het is moeilijk op te merken, maar toch bruist de Varsity Jack (typische baseball jacket) bijvoorbeeld van gerecycleerde materialen. De body bestaat uit een gerecyclede wolmix en de mouwen zijn gemaakt met nylon afkomstig van afval uit de oceaan. Denk maar aan visnetten, gek hè!

Maak plaats in je kleerkast en shoppen maar!

Craig McDean

Craig McDean

Craig McDean

Craig McDean

Craig McDean

Craig McDean

Craig McDean

Iconische outfits uit 'Barbie' nu te koop

Karen Luiken-25 juli 2023 om 07:33

Barbie kan dan wel de hoofdrol spelen in de vorige week verschenen film van regisseur Greta Gerwig, het verhaal was niet compleet zonder Ken. Zijn humor en vooral zijn kledingstijl maken het geheel tot een succes. Jaloers op zijn outfits? Jij kunt er binnenkort ook in rondlopen.

Als je ‘Barbie’ inmiddels al hebt gezien, kunnen de outfits van Ken je niet ontgaan zijn. Het personage dat gespeeld wordt door Ryan Gosling, promoot zichzelf met behulp van zijn kleding. De ene keer draagt hij een gekleurde trui met de tekst ‘I Am Kenough’, de andere keer een shirt met ‘Ken-rgy’.

De vraag naar deze outfits was blijkbaar groot, want de kleding is nu verkrijgbaar via een website met merchandise van ‘Barbie’. Er zijn shirts, truien, tanktops en zelfs spijkerjasjes. Voor alle Kens onder ons, maar ook voor alle Barbies.

Verder zijn er ook barbies met iconische outfits uit de films, mokken, tasjes en allerlei andere musthaves. De prijzen variëren van 14 tot 140 euro.

Disney kondigt samenwerking met Tommy Hilfiger aan

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:23

The Walt Disney Company viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en dat wordt niet alleen gevierd met speciale en unieke merch, maar ook met een heuse nieuwe collab met modegigant Tommy Hilfiger! En daar zijn nu de eerste beelden van gedropt!

Voor het eerst zullen Mickey en zijn kompanen zoals Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck en Daisy Duck, naar de unief trekken voor deze unieke en stijlvolle Disney X Tommy-collectie. De verschillende Disney-personages zijn in de typische anime-stijl getekend en dat zorgt voor een coole en unieke collectie. Disney X Tommy wordt deze donderdag wereldwijd gelanceerd.

"Een iconische verjaardag, een iconisch merk en een samenwerking met hun meest iconische personages - er is geen betere manier om samen met fans over de hele wereld de 100stee verjaardag van Disney te vieren," klinkt het bij Tommy Hilfiger zelf.

"Mickey en vrienden laten samenkomen met het DNA van het merk Tommy Hilfiger is een van onze leukste samenwerkingen tot nu toe. Het is een collectieve uitgave van onze favoriete klassiekers”, gaat hij verder.

De volledige collectie is er voor kinderen van alle leeftijden, dus voor zowel jong als oud!

Check hieronder alvast de aankondiging:

Ontdek meer