Bella Ramsey blijft Ellie spelen ondanks tijdssprong in 'The Last of Us'

Karen Luiken-16 maart 2023 om 07:22

Het eerste seizoen van ‘The Last of Us’ zit erop. Het is nu wachten op het tweede seizoen, dat wederom gebaseerd zal zijn op het gelijknamige videospel. Daarin wordt een flinke tijdssprong van vijf jaar gemaakt en die zal ook in de serie te zien zijn. Maar dat betekent gelukkig niet dat de rol van Ellie door een andere (lees: oudere) actrice gespeeld zal worden. Bella Ramsey blijft.

Craig Mazin en Neil Druckmann, de makers van ‘The Last of Us’, hebben tijdens een persconferentie verzekerd dat Ellie-actrice Bella Ramsey niet wordt vervangen door een iemand anders. “Ze was zeventien toen ze bij ons kwam. Nu is ze negentien, wat trouwens ook de leeftijd is van Ellie in het tweede deel”, zegt Craig, die daar nog aan toevoegt dat het tweede seizoen er anders uit zal zien dan in het spel. “Soms zal het radicaal anders zijn, soms zijn de veranderingen nauwelijks zichtbaar. Maar dat het anders gaat zijn staat vast. Het zal niet precies zijn zoals het spel, het wordt een show die Neill en ik willen maken. En dat doen we met Bella.”

Zijn partner in crime Neil vult hem aan. “De enige optie waarmee we ooit zouden overwegen om Bella te vervangen, is als zij zegt dat ze niet meer met ons wil werken. En zelfs dan weet ik niet of we haar laten gaan. We kunnen haar nog steeds dwingen om terug te komen”, klinkt het lachend.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer