Bella Ramsey blijft Ellie spelen ondanks tijdssprong in 'The Last of Us'

Karen Luiken-16 maart 2023 om 07:22

Het eerste seizoen van ‘The Last of Us’ zit erop. Het is nu wachten op het tweede seizoen, dat wederom gebaseerd zal zijn op het gelijknamige videospel. Daarin wordt een flinke tijdssprong van vijf jaar gemaakt en die zal ook in de serie te zien zijn. Maar dat betekent gelukkig niet dat de rol van Ellie door een andere (lees: oudere) actrice gespeeld zal worden. Bella Ramsey blijft.

Craig Mazin en Neil Druckmann, de makers van ‘The Last of Us’, hebben tijdens een persconferentie verzekerd dat Ellie-actrice Bella Ramsey niet wordt vervangen door een iemand anders. “Ze was zeventien toen ze bij ons kwam. Nu is ze negentien, wat trouwens ook de leeftijd is van Ellie in het tweede deel”, zegt Craig, die daar nog aan toevoegt dat het tweede seizoen er anders uit zal zien dan in het spel. “Soms zal het radicaal anders zijn, soms zijn de veranderingen nauwelijks zichtbaar. Maar dat het anders gaat zijn staat vast. Het zal niet precies zijn zoals het spel, het wordt een show die Neill en ik willen maken. En dat doen we met Bella.”

Zijn partner in crime Neil vult hem aan. “De enige optie waarmee we ooit zouden overwegen om Bella te vervangen, is als zij zegt dat ze niet meer met ons wil werken. En zelfs dan weet ik niet of we haar laten gaan. We kunnen haar nog steeds dwingen om terug te komen”, klinkt het lachend.

Ariana Grande neemt pauze van muziek

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 09:01

Ariana Grande neemt even afstand van alles behalve 'Wicked'. Dat liet de 'thank u, next'-zangeres zelf weten via Instagram. Fans die hopen op een tour of op nieuwe muziek, zullen dus even geduld moeten hebben.

“Ik hou zo veel van jullie allemaal", begon de popster. “Maar ik heb besloten om voorlopig even te stoppen met alles wat niet met Wicked te maken heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jullie geduld en vooral super enthousiast over alles wat nog komt. Tot snel!”

Grande speelt Glinda in de verfilming van de populaire musical 'Wicked', iets waar ze als kind al van droomde. De film verschijnt in twee delen: het eerste deel komt op 22 november 2024 uit, en het tweede op 26 november 2025.

Tussen de opnames door, bracht Ariana ook haar zevende studioalbum 'Eternal Sunshine' uit. Eerder deze week onthulde Ariana dat er een deluxe versie van het album aankomt, maar dat die nog even op zich laat wachten. Ook op een tour zullen fans dus nog even moeten wachten. De focus ligt momenteel dus volledig op 'Wicked'!

Derde en laatste seizoen 'Vikings: Valhalla' staat online

Karen Luiken-12 juli 2024 om 08:21

Je kunt vanaf nu genieten van nog één laatste slotspektakel, daarna is het gedaan met de hitserie ‘Vikings: Valhalla’. Het derde seizoen staat op Netflix!

‘Vikings: Valhalla’ verscheen in 2022 voor het eerst op Netflix en volgt de reis van Leif Eriksson, een legendarische ontdekkingsreiziger, Freydis, schildmaagd en krijger, en Harald Sigurdsson, voorbestemd als heerser. De personages worden gespeeld door de acteurs Sam Corlett, Frida Gustavsson en Seo Suter.

De producent van de serie, Jeb Stuart, liet vorig jaar al weten dat het derde seizoen het laatste zou worden. “Ik wist meteen al dat ik wilde laten zien hoe drie van de beroemdste Vikingen de iconen werden die we vandaag de dag kennen. Dat is precies wat we hebben gedaan”, zei hij in een verklaring. “Verhaaltechnisch is het logisch dat de reizen van [de hoofdpersonages] Leif, Freydis en Harald eindigen met het derde seizoen. We kunnen niet wachten tot fans het slotstuk zien.”

Ontdek meer