Bella Ramsey blijft Ellie spelen ondanks tijdssprong in 'The Last of Us'

Karen Luiken-16 maart 2023 om 07:22

Het eerste seizoen van ‘The Last of Us’ zit erop. Het is nu wachten op het tweede seizoen, dat wederom gebaseerd zal zijn op het gelijknamige videospel. Daarin wordt een flinke tijdssprong van vijf jaar gemaakt en die zal ook in de serie te zien zijn. Maar dat betekent gelukkig niet dat de rol van Ellie door een andere (lees: oudere) actrice gespeeld zal worden. Bella Ramsey blijft.

Craig Mazin en Neil Druckmann, de makers van ‘The Last of Us’, hebben tijdens een persconferentie verzekerd dat Ellie-actrice Bella Ramsey niet wordt vervangen door een iemand anders. “Ze was zeventien toen ze bij ons kwam. Nu is ze negentien, wat trouwens ook de leeftijd is van Ellie in het tweede deel”, zegt Craig, die daar nog aan toevoegt dat het tweede seizoen er anders uit zal zien dan in het spel. “Soms zal het radicaal anders zijn, soms zijn de veranderingen nauwelijks zichtbaar. Maar dat het anders gaat zijn staat vast. Het zal niet precies zijn zoals het spel, het wordt een show die Neill en ik willen maken. En dat doen we met Bella.”

Zijn partner in crime Neil vult hem aan. “De enige optie waarmee we ooit zouden overwegen om Bella te vervangen, is als zij zegt dat ze niet meer met ons wil werken. En zelfs dan weet ik niet of we haar laten gaan. We kunnen haar nog steeds dwingen om terug te komen”, klinkt het lachend.

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer