Flo Windey doet verhaal: "Ongepast aangeraakt door man"

Karen Luiken-16 maart 2023 om 11:11

Flo Windey is ooit ongewenst aangeraakt toen ze in een bus zat. Dat vertelt de ‘Studio Brussel’-presentatrice in ‘De Tafel van Vier’.

Het gebeurde in de zomer, vertelt Flo. “Ik zat in een bus en er was een man die mij ongepast aanraakte en tegelijkertijd in zijn broek zat. Ik dacht altijd dat ik superboos zou worden als mij zoiets zou overkomen, maar ik kon niets doen. Het enige wat ik kon doen was wegstappen.”

Flo kreeg het op dat moment niet voor elkaar om er iets van te zeggen. “Het is woord tegen woord. Zou die man gestopt zijn als ik wel had gezegd dat dit niet oké was? Of zou hij toch nog over die grens zijn gegaan? Ik denk dat daar nog een hele nuance in zit.”

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Bloederige details over Pinokkio-horrorfilm bekendgemaakt

Karen Luiken-18 mei 2024 om 07:14

Vind je Pinokkio schattig, lief en ondeugend? Daar gaat met de komst van een nieuwe horrorfilm verandering in komen. Rhys Frake-Waterfield, die de horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ regisseerde, maakt nu ook een project over Pinokkio.

Om je een klein beeld te geven van hoe bloederig het gaat worden, heeft Variety nu de eerste details bekendgemaakt. Zo blijkt dat Pinokkio in één scène de huid van zijn slachtoffer zal dragen, zodat hij zich ‘een echte jongen kan voelen’. Regisseur Rhys Frake-Waterfield belooft “een hoog aantal moorden, een ondermijning van het originele verhaal en veel bloed.”

De opnames moeten in september van start gaan. De release staat gepland voor januari.

Ontdek meer