Flo Windey doet verhaal: "Ongepast aangeraakt door man"

Karen Luiken-16 maart 2023 om 11:11

Flo Windey is ooit ongewenst aangeraakt toen ze in een bus zat. Dat vertelt de ‘Studio Brussel’-presentatrice in ‘De Tafel van Vier’.

Het gebeurde in de zomer, vertelt Flo. “Ik zat in een bus en er was een man die mij ongepast aanraakte en tegelijkertijd in zijn broek zat. Ik dacht altijd dat ik superboos zou worden als mij zoiets zou overkomen, maar ik kon niets doen. Het enige wat ik kon doen was wegstappen.”

Flo kreeg het op dat moment niet voor elkaar om er iets van te zeggen. “Het is woord tegen woord. Zou die man gestopt zijn als ik wel had gezegd dat dit niet oké was? Of zou hij toch nog over die grens zijn gegaan? Ik denk dat daar nog een hele nuance in zit.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer