Flo Windey doet verhaal: "Ongepast aangeraakt door man"

Karen Luiken-16 maart 2023 om 11:11

Flo Windey is ooit ongewenst aangeraakt toen ze in een bus zat. Dat vertelt de ‘Studio Brussel’-presentatrice in ‘De Tafel van Vier’.

Het gebeurde in de zomer, vertelt Flo. “Ik zat in een bus en er was een man die mij ongepast aanraakte en tegelijkertijd in zijn broek zat. Ik dacht altijd dat ik superboos zou worden als mij zoiets zou overkomen, maar ik kon niets doen. Het enige wat ik kon doen was wegstappen.”

Flo kreeg het op dat moment niet voor elkaar om er iets van te zeggen. “Het is woord tegen woord. Zou die man gestopt zijn als ik wel had gezegd dat dit niet oké was? Of zou hij toch nog over die grens zijn gegaan? Ik denk dat daar nog een hele nuance in zit.”

Bart kan emoties niet in bedwang houden in 'Big Brother'

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:55

Bart laat zijn emoties niet vaak zien in ‘Big Brother’. Als hij dat al doet, dan moet het een goede reden hebben. Vorige week liet een traantje bij het zien van een trouwfoto van zijn vrouw. Deze week is het zijn dochter die voor emoties zorgt. “Ik ben een fiere papa.”

Ed Sheeran krijgt documentaire op Disney+

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:52

Fans van Ed Sheeran krijgen binnenkort een exclusief inkijkje in het leven van de zanger. Op 3 mei lanceert Disney+ een documentaire over hem.

De docu wordt een vierdelige serie die de naam ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’ draagt. De zanger opent daarin de deuren naar een eerlijke kijk in zijn privéleven. Hij wordt gevolgd bij alles wat hij doet. Er komen interviews voorbij, nooit eerder vertoonde beelden, intieme shows en gesprekken met zijn vrouw en andere dierbaren. “In deze docuserie gaan we een kant van Ed Sheeran onthullen die fans nog nooit eerder hebben gezien”, zegt Ayo Davis van Disney. “We hebben iets authentieks en persoonlijks gecreëerd dat niet alleen het publiek zal vermaken, maar hen ook zal inspireren om groots te dromen en hun passies na te jagen.”

Ed reageert zelf ook op het nieuws: “Ik ben altijd erg op mijn hoede geweest in mijn privéleven; de enige documentaire die ik ooit maakte, ging over mijn songwriting. Disney benaderde me om een vierdelige documentaire te maken en het voelde als het juiste moment om de deur open te doen en mensen binnen te laten. Ik hoop dat iedereen ervan geniet.”

Ontdek meer