Meer details bekend over 'Dune: Part Two'

Karen Luiken-15 maart 2023 om 14:58

Het wachten op het vervolg van ‘Dune’ was al moeilijk, maar wordt alleen nog maar moeilijker nu costume designer Jacqueline West een aantal veelbelovende details heeft vrijgegeven. In een interview met Deadline vertelt ze wat we van de film mogen verwachten.

West zegt dat ‘Dune: Part Two’ veel arbeidsintensiever was dan ‘Dune: Part One’. “In het tweede deel duik je in de verschillende werelden van Dune”, zo klinkt het. “We zien hoe de wereld van de keizer eruitziet. We gaan naar zijn planeet. We brengen veel tijd door op Giedi Prime, de planeet Harkonnen. En we brengen veel tijd door in de wereld van Vladimir en Feyd-Rautha Harkonnen.”

Alle werelden worden volgens West uitgebreid. “We hebben drie afzonderlijke, verschillend ogende werelden gemaakt. En we bezoeken opnieuw de eeuwenoude Bene Gesserits, die er met hun kostuums bijna uitzien als Egyptische mummies. Ik vind het visueel verbluffend, zowel de sets als de cinematografie en de concepten.”

Fans krijgen voorproefje van nieuwe 'Superman'-film

Karen Luiken-07 mei 2024 om 06:52

Fans van ‘Superman’ hebben een cadeautje gekregen van DC Studios. Het productiebedrijf heeft met een gloednieuwe foto een eerste blik op David Corenswet als Superman gedeeld.

Op het beeld is Superman zittend te zien terwijl hij zijn iconische rode laarzen aantrekt. Achter hem bevindt zich een groot raam dat uitzicht biedt op de fictieve stad Metropolis, die wordt aangevallen door buitenaards leven.

De release van de nieuwe ‘Superman’-film staat gepland voor 11 juli 2025. Het project is zowel geschreven als geregisseerd door James Gunn en wordt de eerste speelfilm in een langverwacht nieuw DC-universum.

David Corenswet speelt Superman (aka Clark Kent), Rachel Brosnahan kruipt in de huid van Lois Lane en Nicholas Hoult is verantwoordelijk voor de rol van Lex Luthor.

Lindsay Lohan en Rachel McAdams zien vervolg op 'Mean Girls' wel zitten!

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 10:07

Lindsay Lohan en Rachel McAdams hebben volgens bronnen interesse in een vervolg op 'Mean Girls', zelfs twintig jaar na de originele film.

Volgens bronnen zou Lohan graag nog een keer in de huid van Cady kruipen, en heeft ze een goede band met haar voormalige castleden. McAdams, die Regina speelde in de film, zou ook geïnteresseerd zijn, zolang 'alles wat haar voorgelegd wordt logisch is.'

Lohan heeft eerder het Mean Girls-universum opnieuw bezocht als Cady in een opvallende Walmart-commercial afgelopen november, samen met 'Karen', 'Gretchen', 'Damien' en 'Kevin G'.

Het lijkt erop dat veel van de originele castleden warmlopen voor een vervolg. In een interview in 2022 spraken Lindsay Lohan en Amanda Seyfried al over de mogelijkheid van een Mean Girls 2. McAdams heeft tijdens de 'Heroes of Health: COVID-19'-livestream ook laten vallen dat het haar wel leuk lijkt om te zien waar Regina George, haar personage, na al die jaren beland is.

Onlangs werd 'Mean Girls: The Musical: The Movie' uitgebracht, waar Renée Rapp in de huid kroop van Regina George. De film vertelde het originele verhaal, maar dan in musical-vorm.

Een vervolg op het verhaal is dus nog steeds een optie... Grappig dat iedereen collectief vergeten blijkt te zijn dat er in 2011 al een 'Mean Girls 2' uitgebracht werd. Oeps!

Ontdek meer