Meer details bekend over 'Dune: Part Two'

Karen Luiken-15 maart 2023 om 14:58

Het wachten op het vervolg van ‘Dune’ was al moeilijk, maar wordt alleen nog maar moeilijker nu costume designer Jacqueline West een aantal veelbelovende details heeft vrijgegeven. In een interview met Deadline vertelt ze wat we van de film mogen verwachten.

West zegt dat ‘Dune: Part Two’ veel arbeidsintensiever was dan ‘Dune: Part One’. “In het tweede deel duik je in de verschillende werelden van Dune”, zo klinkt het. “We zien hoe de wereld van de keizer eruitziet. We gaan naar zijn planeet. We brengen veel tijd door op Giedi Prime, de planeet Harkonnen. En we brengen veel tijd door in de wereld van Vladimir en Feyd-Rautha Harkonnen.”

Alle werelden worden volgens West uitgebreid. “We hebben drie afzonderlijke, verschillend ogende werelden gemaakt. En we bezoeken opnieuw de eeuwenoude Bene Gesserits, die er met hun kostuums bijna uitzien als Egyptische mummies. Ik vind het visueel verbluffend, zowel de sets als de cinematografie en de concepten.”

WIN: duotickets voor de horror/komedie 'It's A Wonderful Knife'

Simon Smetryns-06 december 2023 om 16:11

December, dat is cadeautjesmaand. Ook bij TAGMAG!

Hier maak je kans op een avond vol spanning (en een vleugje humor)! We geven namelijk 25 duotickets weg voor de avant-première van 'It's A Wonderful Knife' op 16/12 in Snow Valley, Peer.

Winnie Carruthers staat opnieuw voor een moeilijke uitdaging: samen met het buitenbeentje van de stad moet ze de psychotische moordenaar in Angel Falls weten te identificeren...

Mis deze avant-première niet! Vul snel het formulier in en maak kans op een duoticket voor deze bloedstollende film.

'It's A Wonderful Knife' komt officieel uit op 20/12. Wie weet kan je hem via ons al eerder en als eerste zien!

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer