Meer details bekend over 'Dune: Part Two'

Karen Luiken-15 maart 2023 om 14:58

Het wachten op het vervolg van ‘Dune’ was al moeilijk, maar wordt alleen nog maar moeilijker nu costume designer Jacqueline West een aantal veelbelovende details heeft vrijgegeven. In een interview met Deadline vertelt ze wat we van de film mogen verwachten.

West zegt dat ‘Dune: Part Two’ veel arbeidsintensiever was dan ‘Dune: Part One’. “In het tweede deel duik je in de verschillende werelden van Dune”, zo klinkt het. “We zien hoe de wereld van de keizer eruitziet. We gaan naar zijn planeet. We brengen veel tijd door op Giedi Prime, de planeet Harkonnen. En we brengen veel tijd door in de wereld van Vladimir en Feyd-Rautha Harkonnen.”

Alle werelden worden volgens West uitgebreid. “We hebben drie afzonderlijke, verschillend ogende werelden gemaakt. En we bezoeken opnieuw de eeuwenoude Bene Gesserits, die er met hun kostuums bijna uitzien als Egyptische mummies. Ik vind het visueel verbluffend, zowel de sets als de cinematografie en de concepten.”

Enge Netflix-film gaat viraal: "kijk hem niet alleen!"

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:18

Nog op zoek naar een angstaanjagende horrortip? Dan is deze Netflix-film misschien wel iets voor jou! Kijkers waarschuwen nu immers dat deze film je echt de stuipen op het lijf jaagt en je ‘m best kijkt met het licht aan én met mensen in de buurt.

Dat Netflix wel wat van horror weet, bewezen ze eerder al met series zoals ‘The Haunting of Hill House’, ‘Bly Manor’, of de films ‘Bird Box’ en ‘Annihilation’, maar nu is er dus een horrorfilm die nóg angstaanjagender is dan ooit!

Het gaat hier om de 2020-horrorfilm ‘Don't Listen’, oorspronkelijk getiteld ‘Voces’ in het Spaans. Na een tragische wending in het nieuwe huis dat hij opknapt, hoort Daniel een spookachtige smeekbede om hulp, waardoor hij op zoek gaat naar een beroemde paranormale expert.

Kijkers trokken massaal naar sociale media om anderen te waarschuwen deze film niet alleen te kijken en je lichten aan te laten! :D

Check de trailer en enkele posts hieronder:

Hebben: Monopoly-variant van 'The Little Mermaid'

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:48

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke dingen tegen. Zo ook deze leuke variant van het bordspel Monopoly. Deze variant staat namelijk helemaal in het teken van 'The Little Mermaid'!

Deze editie van het populaire en iconische Monopoly-bordspel neemt je mee naar de wondere onderzeese wereld van Ariel en haar vriendjes, met cool artwork, de geliefde personages en locaties geïnspireerd op de geliefde animatieklassieker.

In dit familiespel verzamelen de spelers, in plaats van het traditionele Monopoly-geld, huurgeld met mosselen, en bouwen ze op de iconische 'The Little Mermaid'-locaties.

Deze leuke variant is nu online verkrijgbaar via Amazon voor zo'n 30 euro. Hier kan je meer info terugvinden.

Ontdek meer