'Big Brother'-ster Jolien twijfelt aan vriendschap Charlotte

Karen Luiken-15 maart 2023 om 14:33

Jolien heeft twijfels over haar vriendschappen in het ‘Big Brother’-huis. Ze heeft het gevoel dat niemand haar iets gunt. Ook Charlotte niet. “Ik weet niet of bepaalde vriendschappen zo echt zijn als ik denk”, zegt ze tegen Jason en Bart. “Er zal nooit iemand tegen mij zeggen: fijn voor je, Jolien. Dat wordt nooit gedaan. En dan denk ik: hoe echt ben je tegen mij? Je staat me gewoon te gebruiken.”

Spoiler: dit is de winnaar van 'Big Brother'

Dieter Blarinckx-01 april 2023 om 20:28- Foto:

Instagram - Play4

Het is zover: na 86 dagen weten we eindelijk wie dit nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ wint. Het ging nog tussen Nederlander Jason en Vlamingen Jolien en Bart. Maar het is Bart die deze editie met de overwinning gaat lopen!

De 49-jarige militair Bart wint dus de editie van 2023. Verliezers dit jaar zijn Jason en Jolien. Zij lopen het prijzengeld mis, want het is Bart die nu met die felbegeerde 73.388 euro naar huis mag!

Het is de eerste keer dat een Vlaming de reboot-edities van ‘Big Brother’ wint. De twee voorgaande edities werden immers gewonnen door Nederlanders.

Proficiat Bart!

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Ontdek meer