Sport in stijl dankzij collab tussen Gucci en Adidas

Maxine Decaluwé-15 maart 2023 om 14:25- Foto:

Adidas / Gucci

Na een succesvolle samenwerking in 2022, slaan Adidas en Gucci opnieuw de handen in elkaar voor een nieuwe lente- en zomercollectie. De items lonen de moeite voor 80's-fans, sportievelingen en sneakerverzamelaars.

Een mix van high-end materialen en sportieve silhouetten, is het resultaat van de samenwerking tussen Gucci en Adidas. Ze lanceren ook deze keer kleurrijke items met beide logo's die samenvloeien. Opvallend zijn de acht nieuwe sneakers.

Het Z8000 model is ontworpen in vier varianten. Ook de kenmerkende Adidas Gazelle maakt een comeback in het grijs, zwart, blauw en groen met Gucci's monogram in reliëf. Verder maken vissershoedjes, trainingspakken, slippers en golftassen de retro-collectie compleet.

Je mag wel diep in je buidel tasten voor zo'n collectie. Bij de vorige collab schommelden de prijzen tussen de 1.750 euro voor een vest, 600 euro voor een blouse en 1.250 euro voor een kort broekje. Ka-ching!

Toch iets voor jou? Hou beide websites goed in de gaten, want de collectie wordt de komende maanden nog verwacht!

Gucci / Adidas

1
2
3
4
5
6
7

Gucci / Adidas

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Levi's lanceert nieuwe pride-collectie in rodeostijl

Karen Luiken-09 juli 2024 om 15:24

De queer-community eren? Dat doet Levi’s – hoe kan het ook anders – met kleding. Het merk komt deze zomer met een gloednieuwe collectie die geïnspireerd is op de queer Rainbow Rodeo’s die in de jaren 70 in Nevada ontstonden.

De collectie bevat allerlei vintage kledingstukken zoals tops, broeken en accessoires, die gecombineerd worden met glittersteentjes, koperdraad, gemarmerde hardware, denim met goudcoating en allerlei andere glittertjes. Western-geïnspireerde borduursels en regenboogkleuren geven de items een samenhangende en euforische rodeolook.

Op zoek naar meerdere stijlen? Sommige kledingstukken uit de collectie zijn omkeerbaar en kunnen dus op verschillende manieren gedragen worden.

De nieuwe pride-collectie is vanaf nu te koop via de webshop van Levi’s en in geselecteerde Levi’s-winkels.

Als je maar één bodypart zou mogen scheren, welke zou dat dan zijn?

Simon Smetryns-08 juli 2024 om 16:20

De eerste festivalnacht hakt erin, maar gelukkig is de Philips Refresh Bar er om de festivalgangers terug op te knappen! Borsthaar, beenhaar of teenhaar? Philips OneBlade to the rescue! Clémentine stelt scherpe vragen.

Ontdek meer