Vervolg 'The Last of Us' krijgt meer geïnfecteerden

Karen Luiken-15 maart 2023 om 07:03

‘The Last of Us’ is een show over een post-apocalyptische wereld, maar laat gek genoeg niet veel zombies zien. In het tweede seizoen zal dat waarschijnlijk heel anders zijn. De makers van de serie, Craig Mazin en Neil Druckmann, zeggen dat daar ‘veel meer geïnfecteerden’ in zullen zitten. Dat meldt Variety.

De makers vertellen dat de verhaallijn over de band tussen Ellie en Joel voorop stond in het eerste seizoen van de serie. “We benadrukten de kracht van relaties en probeerden betekenis te vinden binnen actiemomenten. Er was daardoor misschien minder actie dan sommige mensen wilden”, aldus Mazin. “Bovendien: je speelt het nu niet, je kijkt ernaar. En hoewel mensen graag naar gameplay kijken, moet het meer gefocust en doelgerichter zijn als we het op tv brengen.”

In het spel moeten gamers tientallen wezens neerschieten, neersteken of in stukken hakken. Mazin: “Dat kunnen raiders zijn, kannibalen, FEDRA-agenten of zombies. Er wordt veel gevochten.”

Veel meer dan in de serie, maar daar kan met het tweede seizoen verandering in komen. “Er komt nog meer ‘The Last of Us’”, klinkt het. “Het is goed mogelijk dat er straks veel meer geïnfecteerden zijn. En misschien zelfs verschillende soorten.”

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer