Vervolg 'The Last of Us' krijgt meer geïnfecteerden

Karen Luiken-15 maart 2023 om 07:03

‘The Last of Us’ is een show over een post-apocalyptische wereld, maar laat gek genoeg niet veel zombies zien. In het tweede seizoen zal dat waarschijnlijk heel anders zijn. De makers van de serie, Craig Mazin en Neil Druckmann, zeggen dat daar ‘veel meer geïnfecteerden’ in zullen zitten. Dat meldt Variety.

De makers vertellen dat de verhaallijn over de band tussen Ellie en Joel voorop stond in het eerste seizoen van de serie. “We benadrukten de kracht van relaties en probeerden betekenis te vinden binnen actiemomenten. Er was daardoor misschien minder actie dan sommige mensen wilden”, aldus Mazin. “Bovendien: je speelt het nu niet, je kijkt ernaar. En hoewel mensen graag naar gameplay kijken, moet het meer gefocust en doelgerichter zijn als we het op tv brengen.”

In het spel moeten gamers tientallen wezens neerschieten, neersteken of in stukken hakken. Mazin: “Dat kunnen raiders zijn, kannibalen, FEDRA-agenten of zombies. Er wordt veel gevochten.”

Veel meer dan in de serie, maar daar kan met het tweede seizoen verandering in komen. “Er komt nog meer ‘The Last of Us’”, klinkt het. “Het is goed mogelijk dat er straks veel meer geïnfecteerden zijn. En misschien zelfs verschillende soorten.”

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer