Vervolg 'The Last of Us' krijgt meer geïnfecteerden

Karen Luiken-15 maart 2023 om 07:03

‘The Last of Us’ is een show over een post-apocalyptische wereld, maar laat gek genoeg niet veel zombies zien. In het tweede seizoen zal dat waarschijnlijk heel anders zijn. De makers van de serie, Craig Mazin en Neil Druckmann, zeggen dat daar ‘veel meer geïnfecteerden’ in zullen zitten. Dat meldt Variety.

De makers vertellen dat de verhaallijn over de band tussen Ellie en Joel voorop stond in het eerste seizoen van de serie. “We benadrukten de kracht van relaties en probeerden betekenis te vinden binnen actiemomenten. Er was daardoor misschien minder actie dan sommige mensen wilden”, aldus Mazin. “Bovendien: je speelt het nu niet, je kijkt ernaar. En hoewel mensen graag naar gameplay kijken, moet het meer gefocust en doelgerichter zijn als we het op tv brengen.”

In het spel moeten gamers tientallen wezens neerschieten, neersteken of in stukken hakken. Mazin: “Dat kunnen raiders zijn, kannibalen, FEDRA-agenten of zombies. Er wordt veel gevochten.”

Veel meer dan in de serie, maar daar kan met het tweede seizoen verandering in komen. “Er komt nog meer ‘The Last of Us’”, klinkt het. “Het is goed mogelijk dat er straks veel meer geïnfecteerden zijn. En misschien zelfs verschillende soorten.”

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer