'Wicked'-film verschijnt volgend jaar in bioscoop

Karen Luiken-15 maart 2023 om 07:24

De hitmusical ‘Wicked’ wordt verfilmd en komt volgend jaar naar het witte doek. Op 27 november 2024 om precies te zijn, zo maakt regisseur Jon M. Chu op Twitter bekend.

Het verhaal van ‘Wicked’ wordt opgedeeld in twee films, waarvan het eerste deel dus volgend jaar verschijnt en het tweede deel een jaartje later. Ariana Grande heeft een rol in het verhaal, net als Jeff Goldblum, Michelle Yeah en Cynthia Erivo.

In eerste instantie zou de eerste film op Eerste Kerstdag in première gaan, maar die releasedatum is nu een maandje naar voren geschoven. Universal was van mening dat Thanksgiving een betere tijd zou zijn om de film uit te brengen. En bovendien komen met kerst ook al de films ‘Avatar 3’ en ‘Sonic the Hedgehog 3’ uit.

Derde 'Now You See Me'-film in de maak.

Dieter Blarinckx-01 april 2023 om 15:39

Leuk nieuws voor de fans van de 'Now You See Me'-films, want er is eindelijk meer nieuws bekendgemaakt over het langverwachte en mogelijks derde deel in de reeks.

Al sinds de release van de tweede film in 2016 gaan er roddels de ronde over een derde deel, maar nooit werd er iets echt bevestigd. Tot nu, althans als we de laatste geruchten mogen geloven.

Bronnen binnen Lionsgate, de filmverdeler van de succesvolle franchise, bevestigen dat er nu een nieuwe regisseur werd aangesteld. Het zou gaan om niemand minder dan Ruben Fleischer. Hem ken je waarschijnlijk wel van de twee ‘Zombieland’-films, maar ook ‘Venom’ en ‘Uncharted’.

Wanneer we de derde film net mogen verwachten, is momenteel nog niet geweten. Dus stay tuned!

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Ontdek meer