'Wicked'-film verschijnt volgend jaar in bioscoop

Karen Luiken-15 maart 2023 om 07:24

De hitmusical ‘Wicked’ wordt verfilmd en komt volgend jaar naar het witte doek. Op 27 november 2024 om precies te zijn, zo maakt regisseur Jon M. Chu op Twitter bekend.

Het verhaal van ‘Wicked’ wordt opgedeeld in twee films, waarvan het eerste deel dus volgend jaar verschijnt en het tweede deel een jaartje later. Ariana Grande heeft een rol in het verhaal, net als Jeff Goldblum, Michelle Yeah en Cynthia Erivo.

In eerste instantie zou de eerste film op Eerste Kerstdag in première gaan, maar die releasedatum is nu een maandje naar voren geschoven. Universal was van mening dat Thanksgiving een betere tijd zou zijn om de film uit te brengen. En bovendien komen met kerst ook al de films ‘Avatar 3’ en ‘Sonic the Hedgehog 3’ uit.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer