'Wicked'-film verschijnt volgend jaar in bioscoop

Karen Luiken-15 maart 2023 om 07:24

De hitmusical ‘Wicked’ wordt verfilmd en komt volgend jaar naar het witte doek. Op 27 november 2024 om precies te zijn, zo maakt regisseur Jon M. Chu op Twitter bekend.

Het verhaal van ‘Wicked’ wordt opgedeeld in twee films, waarvan het eerste deel dus volgend jaar verschijnt en het tweede deel een jaartje later. Ariana Grande heeft een rol in het verhaal, net als Jeff Goldblum, Michelle Yeah en Cynthia Erivo.

In eerste instantie zou de eerste film op Eerste Kerstdag in première gaan, maar die releasedatum is nu een maandje naar voren geschoven. Universal was van mening dat Thanksgiving een betere tijd zou zijn om de film uit te brengen. En bovendien komen met kerst ook al de films ‘Avatar 3’ en ‘Sonic the Hedgehog 3’ uit.

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Ontdek meer