Maksim Stojanac is terug single

Dieter Blarinckx-14 maart 2023 om 19:01- Foto:

Instagram Maksim Stojanac

Groot nieuws uit het Vlaamse showbizzland want zanger en acteur Maksim Stojanac is terug single and ready to mingle. Dat maakte hij zopas zelf bekend in een interview met Het Laatste Nieuws.

De 25-jarige acteur werd vooral bekend door zijn rol in de hitserie '#LikeMe' en dropte ondertussen al heel wat eigen muziek. Hij was volop aan het daten met ‘2DEZIT’-actrice Ninalotte Roose, maar daar werd nu een punt achter gezet.

Het was tijdens de première van de bioscoopfilm ‘Zillion’ dat ze hun relatie bevestigden. Nu vertelde Maksim eerlijk over de break-up aan HLN: “We gingen vier weken geleden als goede vrienden uit elkaar. Het hoe en waarom houden we liever privé.”

Sterkte allebei!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

Ontdek meer