Maksim Stojanac is terug single

Dieter Blarinckx-14 maart 2023 om 19:01- Foto:

Instagram Maksim Stojanac

Groot nieuws uit het Vlaamse showbizzland want zanger en acteur Maksim Stojanac is terug single and ready to mingle. Dat maakte hij zopas zelf bekend in een interview met Het Laatste Nieuws.

De 25-jarige acteur werd vooral bekend door zijn rol in de hitserie '#LikeMe' en dropte ondertussen al heel wat eigen muziek. Hij was volop aan het daten met ‘2DEZIT’-actrice Ninalotte Roose, maar daar werd nu een punt achter gezet.

Het was tijdens de première van de bioscoopfilm ‘Zillion’ dat ze hun relatie bevestigden. Nu vertelde Maksim eerlijk over de break-up aan HLN: “We gingen vier weken geleden als goede vrienden uit elkaar. Het hoe en waarom houden we liever privé.”

Sterkte allebei!

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer