Shazamily herenigd in ‘Shazam! Fury of the Gods’

Nezir Yikik-14 maart 2023 om 18:00- Foto:

Warner Bros.

Tijd om je cape opnieuw tevoorschijn te halen voor het vervolg op de superheldenfilm ‘Shazam!’. De film die gebaseerd is op het gelijknamige stripboekpersonage van DC Comics.

Vier jaar nadat de eerste film op het witte doek verscheen, is het ein-de-lijk tijd voor het langverwachte vervolg. In de eerste film (2019) werd de wereld van Billy Batson volledig op z’n kop gezet, toen hij op een mysterieuze wijze in een grot belandde. Niet geheel toevallig, want daar ontmoette hij de vorige Shazam. Een oude tovenaar die noodgedwongen op zoek was naar een nobele opvolger en van wie hij zijn superkrachten erfde.

‘Shazam! Fury of the Gods’ volgt opnieuw het leven van Billy en zijn pleegbroers en -zussen. Nu ook zij over Goddelijke krachten beschikken, moeten ze de balans weten te vinden tussen een turbulent tienerleven en dat van een volwassen superheld.

Wanneer de aarde bedreigd wordt door een drietal wraakzuchtige goden - die vastberaden zijn om hun verloren magie terug te winnen -, wordt de Shazamily meegesleept in een heldhaftige strijd om het lot van de wereld te redden.

Lukt het hen om de goddelijke dreiging te verslaan? Bereid je voor op een onverschrokken avontuur vol actie en spanning zoals je nooit eerder hebt gezien!

'Shazam! Fury of the Gods' is vanaf morgen 15 maart te zien in de bioscoop!

Groot nieuws over nieuwe 'Captain America'-film

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 12:52

Marvelfanaten, opgelet! Want er is een belangrijke update gedeeld rond de aankomende nieuwe ‘Captain America’-film, ‘New World Order’. Niemand minder dan actrice Liv Tyler zal immers terug te zien zijn in de rol van Betty Ross!

De opnames voor de vierde ‘Captain America’-film zijn een klein maandje geleden gestart, en nu werd er groot nieuws bekendgemaakt. Liv Tyler keert terug als Betty Ross, de dochter van generaal Thaddeus Ross. Zij was voor het eerst te zien in ‘The Incredible Hulk’ uit 2008.

In die film werd Thaddeus "Thunderbolt" Ross nog gespeeld door de overleden acteur William Hurt, maar zijn rol zal voortaan vertolkt worden door niemand minder dan Harrison Ford.

‘Captain America: New World Order’ staat gepland voor een bioscooprelease in mei 2024!

Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Ontdek meer