Shazamily herenigd in ‘Shazam! Fury of the Gods’

Nezir Yikik-14 maart 2023 om 18:00- Foto:

Warner Bros.

Tijd om je cape opnieuw tevoorschijn te halen voor het vervolg op de superheldenfilm ‘Shazam!’. De film die gebaseerd is op het gelijknamige stripboekpersonage van DC Comics.

Vier jaar nadat de eerste film op het witte doek verscheen, is het ein-de-lijk tijd voor het langverwachte vervolg. In de eerste film (2019) werd de wereld van Billy Batson volledig op z’n kop gezet, toen hij op een mysterieuze wijze in een grot belandde. Niet geheel toevallig, want daar ontmoette hij de vorige Shazam. Een oude tovenaar die noodgedwongen op zoek was naar een nobele opvolger en van wie hij zijn superkrachten erfde.

‘Shazam! Fury of the Gods’ volgt opnieuw het leven van Billy en zijn pleegbroers en -zussen. Nu ook zij over Goddelijke krachten beschikken, moeten ze de balans weten te vinden tussen een turbulent tienerleven en dat van een volwassen superheld.

Wanneer de aarde bedreigd wordt door een drietal wraakzuchtige goden - die vastberaden zijn om hun verloren magie terug te winnen -, wordt de Shazamily meegesleept in een heldhaftige strijd om het lot van de wereld te redden.

Lukt het hen om de goddelijke dreiging te verslaan? Bereid je voor op een onverschrokken avontuur vol actie en spanning zoals je nooit eerder hebt gezien!

'Shazam! Fury of the Gods' is vanaf morgen 15 maart te zien in de bioscoop!

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer