Jenna Ortega sloeg rol ‘Wednesday’ eigenlijk af

Karen Luiken-14 maart 2023 om 16:34

Jenna Ortega en ‘Wednesday’ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt je de serie niet zonder de actrice voorstellen en dat willen we ook helemaal niet. Toch heeft er ooit een kans bestaan dat Jenna de hoofdrol helemaal niet zou gaan spelen. In een interview met The Sunday Times onthult ze dat ze de klus eerst meerdere keren afsloeg voordat ze ‘m uiteindelijk toch accepteerde.

De actrice vertelt dat ze een mailtje kreeg waarin stond dat ze de rol kreeg. “Maar ik besloot te passen. De enige reden waarom ik daarop terugkwam, is omdat Tim Burton [de regisseur en uitvoerend producent van ‘Wednesday’] zo’n legende is en we het heel goed met elkaar konden vinden. Maar zelfs toen zei ik eerst nog een paar keer nee.”

De reden daarachter heeft alles te maken met haar vorige acteerklussen. Ze had in het verleden al zo veel televisieseries gedaan dat ze zich nu meer op films wilde richten. “Ik had al zoveel tv gedaan, terwijl ik juist films wilde doen. Ik was bang dat als ik weer een programma zou doen, ik minder klussen zou krijgen die ik écht graag wilde.”

Release 'It Ends With Us' wéér uitgesteld

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:42

Het geduld van fans van ‘It Ends With Us’ wordt flink op de proef gesteld. De release van de langverwachte boekfilm is voor de tweede keer verplaatst.

Volgens de allereerste plannen zou ‘It Ends With Us’ in februari op het witte doek verschijnen. Begin dit jaar bleek dat niet realistisch, waardoor de premièredatum naar 21 juni werd verplaatst. Maar helaas: ook dat feestje gaat niet meer door. Volgens Deadline staat de release nu gepland op 9 augustus omdat dat 'beter in de planning zou passen'.

‘It Ends With Us’ gaat over Lily, een afgestudeerde vrouw die een man genaamd Ryle ontmoet. Ze wordt verliefd, maar haar romance komt al snel in gevaar als iemand uit Lily’s verleden plots op het toneel verschijnt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’, die in de huid van Lily speelt, en door Justin Baldoni, die de verantwoordelijkheid voor het personage Ryle op zich neemt. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Taylor Swift verbreekt eigen record met nieuw album

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:31- Foto:

Reuters

Taylor Swift heeft voor de zoveelste keer in haar carrière geschiedenis geschreven. Haar gloednieuwe album ‘THE TORTURED POETS DEPARTMENT’ kwam vrijdag uit en is diezelfde dag maar liefst 300 miljoen keer beluisterd op Spotify. Geen enkel andere plaat behaalde binnen 24 uur zoveel streams.

Spotify schrijft op X dat Taylor met deze mijlpaal ‘geschiedenis schrijft’ en een nieuw record heeft neergezet. Een record dat hiervoor overigens ook in handen was van de zangeres. Tot een paar dagen geleden stond Swifts album ‘Midnights’ bovenaan de lijst met bijna 185 miljoen streams binnen één dag. Op de tweede plek stond de plaat ‘1989’, wederom een album van Taylor, met 176 streams.

Het album van Taylor telt in het totaal 31 tracks, waarvan ‘Fortnight’ met Post Malone de meest populaire blijkt op Spotify. Dat nummer is vrijdag 25 miljoen keer beluisterd. En ook dat is goed voor een record: nooit eerder behaalde een single op één dag zoveel streams. Taylor verslaat hiermee kerstqueen Mariah Carey, die met haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ 23,7 miljoen streams binnen harkte.

Ontdek meer