Jenna Ortega sloeg rol ‘Wednesday’ eigenlijk af

Karen Luiken-14 maart 2023 om 16:34

Jenna Ortega en ‘Wednesday’ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt je de serie niet zonder de actrice voorstellen en dat willen we ook helemaal niet. Toch heeft er ooit een kans bestaan dat Jenna de hoofdrol helemaal niet zou gaan spelen. In een interview met The Sunday Times onthult ze dat ze de klus eerst meerdere keren afsloeg voordat ze ‘m uiteindelijk toch accepteerde.

De actrice vertelt dat ze een mailtje kreeg waarin stond dat ze de rol kreeg. “Maar ik besloot te passen. De enige reden waarom ik daarop terugkwam, is omdat Tim Burton [de regisseur en uitvoerend producent van ‘Wednesday’] zo’n legende is en we het heel goed met elkaar konden vinden. Maar zelfs toen zei ik eerst nog een paar keer nee.”

De reden daarachter heeft alles te maken met haar vorige acteerklussen. Ze had in het verleden al zo veel televisieseries gedaan dat ze zich nu meer op films wilde richten. “Ik had al zoveel tv gedaan, terwijl ik juist films wilde doen. Ik was bang dat als ik weer een programma zou doen, ik minder klussen zou krijgen die ik écht graag wilde.”

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer