Amerikaanse stad vernoemd naar Taylor Swift

Karen Luiken-14 maart 2023 om 06:41

De Amerikaanse stad Glendale krijgt tijdelijk een nieuwe naam. Het plaatsje gaat Swift City heten en is een ode aan Taylor Swift, die hier komend weekend twee concerten geeft.

Het eerste optreden staat gepland voor aanstaande vrijdag. De naamsverandering, die maandag werd aangekondigd door burgemeester Jerry Weiers, gaat vlak daarvoor in. Na Taylors tweede concert op zaterdag verandert de naam weer terug naar het gebruikelijke Glendale.

De concerten in Swift City zijn de eerste twee van Taylors gloednieuwe tour.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer