Jason Derulo hint op nieuw album

Karen Luiken-14 maart 2023 om 06:29

Acht jaar. Dat is hoe lang het inmiddels is geleden dat Jason Derulo een nieuw album uitbracht. Sindsdien wachten fans met smart op een opvolger en het lijkt erop dat die er eindelijk aan zit te komen.

In een column van The Sun lijkt Jason Derulo te hinten op een nieuwe plaat. “Ik heb eindelijk een platenlabel waar ik me echt op mijn gemak bij voel”, aldus de zanger, eraan toevoegend dat hij van plan is elke maand een nieuw liedje uit te brengen.

Het zoontje van de zanger, die in 2021 ter wereld kwam, is een grote inspiratiebron voor de nieuwe muziek. “De persoon die mij het meest motiveert is mijn zoon. Het is gek hoe het leven kan veranderen en hoe het jouw doel wordt om zijn doelen te helpen bereiken.”

Details over de eventuele nieuwe plaat zijn er helaas nog niet. Het meest recente album van Jason is ‘Everything is 4’ uit 2015.

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Ontdek meer