Jason Derulo hint op nieuw album

Karen Luiken-14 maart 2023 om 06:29

Acht jaar. Dat is hoe lang het inmiddels is geleden dat Jason Derulo een nieuw album uitbracht. Sindsdien wachten fans met smart op een opvolger en het lijkt erop dat die er eindelijk aan zit te komen.

In een column van The Sun lijkt Jason Derulo te hinten op een nieuwe plaat. “Ik heb eindelijk een platenlabel waar ik me echt op mijn gemak bij voel”, aldus de zanger, eraan toevoegend dat hij van plan is elke maand een nieuw liedje uit te brengen.

Het zoontje van de zanger, die in 2021 ter wereld kwam, is een grote inspiratiebron voor de nieuwe muziek. “De persoon die mij het meest motiveert is mijn zoon. Het is gek hoe het leven kan veranderen en hoe het jouw doel wordt om zijn doelen te helpen bereiken.”

Details over de eventuele nieuwe plaat zijn er helaas nog niet. Het meest recente album van Jason is ‘Everything is 4’ uit 2015.

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Joost Klein kreeg 'slechts' 58 jurypunten bij Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-17 mei 2024 om 09:06

Als Joost Klein wél mee had mogen doen aan de finale van het Eurovisiesongfestival, zou hij dan kans hebben gemaakt op de eerste plek? Waarschijnlijk niet. De zanger zou ‘slechts’ 58 jurypunten hebben gekregen.

Uit een post van X-account Eurovisionario blijkt dat Nederland van geen enkel land het maximale jurypuntenaantal van twaalf zou hebben gekregen. Sterker nog: Joost Klein had het in het totaal met 58 punten moeten doen. Hij zou daarmee op de twaalfde plek zijn geëindigd – de punten van het publiek niet meegerekend.

Maar zover kwam het niet, want Joost Klein werd vorige week vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident met een televisiemedewerker. Zweden won het Eurovisiesongfestival, Kroatië werd tweede, Oekraïne derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

Ontdek meer