Jason Derulo hint op nieuw album

Karen Luiken-14 maart 2023 om 06:29

Acht jaar. Dat is hoe lang het inmiddels is geleden dat Jason Derulo een nieuw album uitbracht. Sindsdien wachten fans met smart op een opvolger en het lijkt erop dat die er eindelijk aan zit te komen.

In een column van The Sun lijkt Jason Derulo te hinten op een nieuwe plaat. “Ik heb eindelijk een platenlabel waar ik me echt op mijn gemak bij voel”, aldus de zanger, eraan toevoegend dat hij van plan is elke maand een nieuw liedje uit te brengen.

Het zoontje van de zanger, die in 2021 ter wereld kwam, is een grote inspiratiebron voor de nieuwe muziek. “De persoon die mij het meest motiveert is mijn zoon. Het is gek hoe het leven kan veranderen en hoe het jouw doel wordt om zijn doelen te helpen bereiken.”

Details over de eventuele nieuwe plaat zijn er helaas nog niet. Het meest recente album van Jason is ‘Everything is 4’ uit 2015.

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Gers Pardoel wil Belg worden

Karen Luiken-31 maart 2023 om 10:02

Gers Pardoel heeft het zó naar zijn zin in Vlaanderen, dat hij erover nadenkt Belg te worden. De zanger vertelt in ‘Play Café’ dat hij mogelijk een Belgisch paspoort wil aanvragen.

Gerwin Pardoel, echte naam van Gers, treedt regelmatig op in België. Dat doet hij al jarenlang en hij weet dus waar hij over praat als hij zegt dat hij zich hier thuis voelt. Hij zou daarom graag Belg worden, al heeft dat ook een andere reden. “Ik kwam erachter dat je bepaalde prijzen niet kunt winnen als je geen Vlaamse nationaliteit hebt.”

Reden genoeg dus om ervoor te gaan. “Je kan meerdere nationaliteiten hebben. Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om een Belgisch paspoort aan te vragen. Ik ben op zoek naar iemand die me daarbij kan helpen.”

Ontdek meer