‘The Last of Us’ krijgt nog meerdere seizoenen

Karen Luiken-14 maart 2023 om 06:29

Het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ werd een paar weken geleden al aangekondigd, maar volgens de makers van de reeks blijft het daar niet bij. Ze willen meer dan één seizoen om het grotere verhaal, dat gebaseerd is op een videogame, te kunnen vertellen.

Het tweede spel van ‘The Last of Us’ kwam in 2020 uit en vertelt een veel groter en complexer verhaal dan zijn voorganger. Met meer personages, flashbacks en actiescènes. Volgens de makers van de HBO-serie is het te veel om in slechts één seizoen te gieten.

Als maker Craig Mazin van GQ de vraag krijgt of het tweede deel van het spel in één televisieseizoen wordt verteld, zegt hij dan ook: “Nee, no way. Er komt meer dan één seizoen. We zeggen niet hoeveel, maar meer dan één is feitelijk juist.”

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer