‘The Last of Us’ krijgt nog meerdere seizoenen

Karen Luiken-14 maart 2023 om 06:29

Het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ werd een paar weken geleden al aangekondigd, maar volgens de makers van de reeks blijft het daar niet bij. Ze willen meer dan één seizoen om het grotere verhaal, dat gebaseerd is op een videogame, te kunnen vertellen.

Het tweede spel van ‘The Last of Us’ kwam in 2020 uit en vertelt een veel groter en complexer verhaal dan zijn voorganger. Met meer personages, flashbacks en actiescènes. Volgens de makers van de HBO-serie is het te veel om in slechts één seizoen te gieten.

Als maker Craig Mazin van GQ de vraag krijgt of het tweede deel van het spel in één televisieseizoen wordt verteld, zegt hij dan ook: “Nee, no way. Er komt meer dan één seizoen. We zeggen niet hoeveel, maar meer dan één is feitelijk juist.”

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Ontdek meer