‘The Last of Us’ krijgt nog meerdere seizoenen

Karen Luiken-14 maart 2023 om 06:29

Het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ werd een paar weken geleden al aangekondigd, maar volgens de makers van de reeks blijft het daar niet bij. Ze willen meer dan één seizoen om het grotere verhaal, dat gebaseerd is op een videogame, te kunnen vertellen.

Het tweede spel van ‘The Last of Us’ kwam in 2020 uit en vertelt een veel groter en complexer verhaal dan zijn voorganger. Met meer personages, flashbacks en actiescènes. Volgens de makers van de HBO-serie is het te veel om in slechts één seizoen te gieten.

Als maker Craig Mazin van GQ de vraag krijgt of het tweede deel van het spel in één televisieseizoen wordt verteld, zegt hij dan ook: “Nee, no way. Er komt meer dan één seizoen. We zeggen niet hoeveel, maar meer dan één is feitelijk juist.”

Releasedatum laatste seizoen 'Sweet Tooth' bekend

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:18

Gus en zijn vrienden maken over een niet al te lange tijd een comeback naar Netflix. De streamingsdienst heeft met een gloednieuwe trailer aangekondigd dat het derde en laatste seizoen van ‘Sweet Tooth’ op 6 juni in première gaat.

‘Sweet Tooth’ gaat over Gus, die een hybride kind met dierlijk DNA is. Hij heeft trekken van een hert en een gewei op zijn hoofd. Gus is zijn hele leven in totale afzondering grootgebracht en wordt gedwongen een nieuw onderkomen te zoeken na de dood van zijn vader. Hij gaat op reis in de hoop bescherming te kunnen vinden.

In het derde seizoen worden Gus en zijn vrienden Jepperd. Becky en Wendy opnieuw gevolgd terwijl ze Alaska proberen te bereiken om de moeder van Gus te vinden. Naast de hoofdrolspelers Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen en Naledi Murray wordt in het nieuwe seizoen ook ‘Star Wars’-ster Kelly Marie Tran geïntroduceerd als het nieuwe personage Rosie.

De serie ging in 2021 in première en was meteen een groot succes. Het tweede seizoen werd afgelopen zomer uitgezonden.

Figuranten gezocht voor nieuw seizoen 'Knokke off'

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:12- Foto:

Knokke off © VRT MAX

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de opnames voor het tweede seizoen van ‘Knokke off’ zijn van start gegaan. De cast is terug voor een nieuwe ronde en jíj kan daar binnenkort onderdeel van uitmaken. De makers van de serie zijn op zoek naar figuranten!

Voor twee scènes van het nieuwe seizoen wordt gezocht naar mensen die voor de camera willen verschijnen. Bij de ene scène spelen de figuranten gasten op een misdienst en bij de andere genodigden op een feest.

De opnames voor de misdienst vinden op 28 mei plaats, de opnames voor het feest op 2, 3 en 4 juni. Beide scènes worden in – hoe kan het ook anders – Knokke opgenomen. Alle aanwezige figuranten krijgen een vergoeding en worden verzocht hun gezinsleden mee te nemen.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar figuratie.knokkeoff2@gmail.com.

Ontdek meer