Disney Dreams keert terug vanaf 12 april!

Dieter Blarinckx-13 maart 2023 om 17:05

Leuk en magisch nieuws voor de pretparkfans onder jullie, want Disneyland Paris heeft zopas bevestigd dat de populaire show Disney Dreams vanaf 12 april terug zal keren naar het Franse park.

De bekroonde en populaire avondshow Disney Dreams komt vanaf 12 april terug. Droom nog groter terwijl de schaduw van Peter Pan je door de Disney verhalen meeneemt. Met adembenemend vuurwerk en magische speciale effecten op het Kasteel van Doornroosje. Vooraf zal de succesvolle droneshow Disney D-Light te zien zijn.

Disney Dreams is een echte publieksfavoriet en keert ter gelegenheid van de grote finale van Disneyland Paris' 30ste verjaardag terug naar het Franse themapark, tot groot jolijt van de fans.

Nog tot en met 11 april kan je dagelijks genieten van de avondshow Disney Illuminations.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer