Met deze schoenen trek je alle aandacht!

Maxine Decaluwé-13 maart 2023 om 10:15- Foto:

Super Mario Bros

De nieuwe ‘Super Mario Bros’-film is vanaf 5 april te zien in de bioscoop. Om dat te vieren, komt Nintendo met een collectors item dat alle Mario-fans willen hebben: Mario boots die je echt kan dragen!

De laarzen zijn gemaakt met duurzaam leer, slipvaste loopvlakken en op paddenstoelen gebaseerde mycelium hielkussentjes. Het gaat over een samenwerking tussen Nintendo, filmproductiemaatschappij Illumination en de beroemde laarzenmakers Red Wing Shoes.

Het uniek prototype wordt tentoongesteld in de Nintendo store van Manhattan, New York. Maar er is meer, in 'The Making of Mario's Boots' kan je bovendien zien hoe de unieke schoenen zorgvuldig ontworpen werden. Ook de vaardigheden en het vakmanschap van de schoenmaker worden filmisch in beeld gebracht.

Het internet ontploft, want de Mario x Red Wing boots zijn zeer zeldzaam en gewild. Er is slechts één paar ontworpen en die zijn helaas niet te koop.

Maak kans op één van de 'Je bent jong en je wilt... een huis' boeken!

Simon Smetryns-07 december 2023 om 13:21

Droom jij ook van je eigen huis? Een eigen stekje waar je je toekomst kunt opbouwen? Een huis kopen is een van de belangrijkste en meest complexe financiële beslissingen die je in je leven zult maken.

Er komt tegenwoordig zoveel bij kijken dat jonge kopers vaak door de bomen het bos niet meer zien.
Dit boek loodst je door elke fase van dit uitdagende proces.

Wil je graag weten hoe je je financieel kunt voorbereiden? Vraag je je af hoe je jouw droomhuis kunt vinden in de vastgoedmarkt van vandaag? En als je het gevonden hebt, hoe onderhandel je dan over de prijs? Benieuwd hoe je best omgaat met de steeds strengere regelgeving rond energie-efficiëntie?
Dat en nog veel meer ontdek je in 'Je bent jong en je wilt… een huis'.

Het boek is te koop via borgerhoff-lamberigts.be of in je favoriete book store. Waag hier alvast je kans om een exemplaar te winnen. Succes!

Cléry wint vijfde editie Red Bull Dance Your Style

Joyce Vander Auwera-02 oktober 2023 om 15:00- Foto:

Red Bull Content Pool

Cléry Khedhir uit Brussel won de Belgische finale van Red Bull Dance Your Style in een uitverkochte La Madeleine. Zestien top streetdansers streden tegen elkaar op de grootste hits, waarbij het publiek Cléry als winnaar koos.

Elk van deze dansers bracht zijn eigen unieke stijl, variërend van hiphop tot krump en van vogue tot house. Wat deze editie zo bijzonder maakte, was het interactieve element, waarbij het publiek met polsbandjes kon stemmen op hun favoriete dansers, ofwel team rood of team blauw. Uiteindelijk was het Cléry Khedhir, afkomstig uit Brussel en 25 jaar oud, die na een bloedstollende finale tegen de winnares van vorig jaar, Inès Dumbi, als overwinnaar uit de bus kwam.

Cléry Khedhir zal nu België vertegenwoordigen op de wereldfinale van Red Bull Dance Your Style in Frankfurt, Duitsland, die op zaterdag 4 november zal plaatsvinden. Hij zal daar de strijd aangaan met de finalisten uit andere landen, waarbij het publiek opnieuw de beslissende stem zal hebben. Deze prestigieuze wereldfinale is het doel van elke danser, aangezien de winnaar de felbegeerde wereldtitel en bijbehorende roem in ontvangst zal nemen.

Red Bull Content Pool

1
2

Ontdek meer