Groot mysterie over tiende kandidaat in 'De Mol'

Karen Luiken-13 maart 2023 om 07:08

Het grote avontuur gaat bijna beginnen. Aanstaande zondag start na lang wachten eindelijk de zoektocht naar de saboteur in een gloednieuw seizoen van ‘De Mol’. Negen kandidaten laten zich zien, maar hoe zit het met de tiende kandidaat?

In onderstaand filmpje horen fans de volgende tekst: ‘Jij bent onze tiende kandidaat, en ik heb al een eerste opdracht voor jou. Dit hebben we echt nog nooit gedaan. Zie je het zitten?’

Wat dit precies te betekenen heeft, blijft nog even een verrassing. ‘De Mol’ is vanaf zondag om 20.00 uur te zien op Play4 en GoPlay!

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Ontdek meer