Rapper Costa Titch stort tijdens festival in elkaar en overlijdt

Karen Luiken-12 maart 2023 om 13:38

De Zuid-Afrikaanse rapper Costa Titch is dit weekend plotseling overleden. Dat gebeurde enkele uren nadat hij tijdens een optreden in elkaar zakte en zijn bewustzijn verloor. Dat melden verschillende media.

De muzikant, wiens echte naam Constantinos Tsobanoglou is, trad dit weekend op bij het festival Ultra South Africa. Daar viel hij neer op het podium en werd hij opgetild door iemand naast hem. Vervolgens stond hij op en stortte hij opnieuw in elkaar. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een paar uur later overleed.

De familie van de 28-jarige rapper maakt het nieuws bekend via Instagram. “Het is met diepe pijn dat we zijn overlijden bekend moeten maken”, zo klinkt het. “We zijn dankbaar voor alle hulpverleners en aanwezigen in zijn laatste uren.”

Over de doodsoorzaak is niets bekend.

Zac Efron, Joey King en Nicole Kidman schitteren in romcom

Chelsy Vanlerberghe-29 mei 2024 om 13:20

Nicole Kidman, Zac Efron en Joey King zullen de hoofdrollen vertolken in de nieuwe romcom 'A Family Affair'. Ook Kathy Bates en YouTube-ster Liza Koshy krijgen een rol in de film. Netflix heeft zojuist een eerste trailer gelost.

In 'A Family Affair' speelt Joey King een dochter die plotseling geconfronteerd wordt met een onverwachte romance tussen haar moeder, gespeeld door Kidman, en haar voormalige Hollywood-baas (Efron). Dit zorgt voor hilarische en ongemakkelijke situaties, waarin de personages tegelijkertijd moeten omgaan met de complexiteit van liefde, seks en hun zelfbeeld.

'A Family Affair' is vanaf 28 juni te zien op Netflix.

Zijn 'Love Island'-Kimmy en 'EOTBDD'-Joey een koppel?

Chelsy Vanlerberghe-29 mei 2024 om 11:00

Fan van reality? Dan klinken de namen Kimmy en Joey je waarschijnlijk wel bekend in de oren. De twee realitysterren hebben samen een TikTok geplaatst waardoor de geruchtenmolen op volle toeren draait. Hangt er liefde in de lucht?

Kimmy en haar toenmalige vriend Kengi wonnen het vierde seizoen van 'Love Island' en gingen ervandoor met de hoofdprijs van €25.000. Ze leken het perfecte paar, maar na Instagrammable liefdesmomenten, kwam er na geruchten over bedrog van Kengi, een einde aan hun sprookje. De twee bevestigden in januari hun break-up.

Ondertussen is Joey, de zelfverklaarde vrouwenverslinder te zien in het All Stars-seizoen van 'Ex On The Beach'. Hij heeft daar een duidelijke missie: de vakantie van zijn ex, Megan Desaever, tot een ware hel maken. Maar Megan is duidelijk niet de enige vrouw die Joey bezighoudt.

Hij deelde namelijk een video op TikTok waarin hij te zien is met Kimmy, terwijl het nummer
'samen niet alleen' op de achtergrond speelt. Fans speculeren of dit een hint is dat er iets romantisch speelt tussen de twee. Hoewel de reacties onder de video niet erg positief zijn, en mensen vinden dat Kimmy beter verdient, lijken anderen wel fan van een mogelijks nieuwe realityromance!

Ontdek meer