Rapper Costa Titch stort tijdens festival in elkaar en overlijdt

Karen Luiken-12 maart 2023 om 13:38

De Zuid-Afrikaanse rapper Costa Titch is dit weekend plotseling overleden. Dat gebeurde enkele uren nadat hij tijdens een optreden in elkaar zakte en zijn bewustzijn verloor. Dat melden verschillende media.

De muzikant, wiens echte naam Constantinos Tsobanoglou is, trad dit weekend op bij het festival Ultra South Africa. Daar viel hij neer op het podium en werd hij opgetild door iemand naast hem. Vervolgens stond hij op en stortte hij opnieuw in elkaar. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een paar uur later overleed.

De familie van de 28-jarige rapper maakt het nieuws bekend via Instagram. “Het is met diepe pijn dat we zijn overlijden bekend moeten maken”, zo klinkt het. “We zijn dankbaar voor alle hulpverleners en aanwezigen in zijn laatste uren.”

Over de doodsoorzaak is niets bekend.

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Gers Pardoel wil Belg worden

Karen Luiken-31 maart 2023 om 10:02

Gers Pardoel heeft het zó naar zijn zin in Vlaanderen, dat hij erover nadenkt Belg te worden. De zanger vertelt in ‘Play Café’ dat hij mogelijk een Belgisch paspoort wil aanvragen.

Gerwin Pardoel, echte naam van Gers, treedt regelmatig op in België. Dat doet hij al jarenlang en hij weet dus waar hij over praat als hij zegt dat hij zich hier thuis voelt. Hij zou daarom graag Belg worden, al heeft dat ook een andere reden. “Ik kwam erachter dat je bepaalde prijzen niet kunt winnen als je geen Vlaamse nationaliteit hebt.”

Reden genoeg dus om ervoor te gaan. “Je kan meerdere nationaliteiten hebben. Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om een Belgisch paspoort aan te vragen. Ik ben op zoek naar iemand die me daarbij kan helpen.”

Ontdek meer