Dit is het nieuwe nummer van Loreen voor Eurosong 2023

Dieter Blarinckx-12 maart 2023 om 10:17

Het is ondertussen een ware heldin en groot fenomeen binnen het Eurovisiesongfestival, maar Loreen keert ook dit jaar terug naar de nieuwe editie van de zangwedstrijd in Liverpool. En dit is haar nieuwe nummer.

Loreen zal wederom Zweden vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool aankomende mei. Met het nummer ‘Tattoo’ zal ze alles in de strijd gooien om misschien wel opnieuw het Eurovisiesongfestival te winnen.

In 2012 won Loreen met het iconische nummer ‘Euphoria’. Dat nummer is ondertussen uitgeroeid tot de grootste songfestivalhit aller tijden.

Beluister haar nieuwste nummer ‘Tattoo’ nu hieronder:

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Gers Pardoel wil Belg worden

Karen Luiken-31 maart 2023 om 10:02

Gers Pardoel heeft het zó naar zijn zin in Vlaanderen, dat hij erover nadenkt Belg te worden. De zanger vertelt in ‘Play Café’ dat hij mogelijk een Belgisch paspoort wil aanvragen.

Gerwin Pardoel, echte naam van Gers, treedt regelmatig op in België. Dat doet hij al jarenlang en hij weet dus waar hij over praat als hij zegt dat hij zich hier thuis voelt. Hij zou daarom graag Belg worden, al heeft dat ook een andere reden. “Ik kwam erachter dat je bepaalde prijzen niet kunt winnen als je geen Vlaamse nationaliteit hebt.”

Reden genoeg dus om ervoor te gaan. “Je kan meerdere nationaliteiten hebben. Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om een Belgisch paspoort aan te vragen. Ik ben op zoek naar iemand die me daarbij kan helpen.”

Ontdek meer