TO DO: 'Harry Potter: The Exhibition' komt naar Parijs!

Dieter Blarinckx-12 maart 2023 om 10:04

Potterheads, opgelet! Binnenkort strijkt de immersieve beleving en expo 'Harry Potter: The Exhibition' immers neer in Parijs. En daar kan je nu al tickets voor kopen!

'Harry Potter: The Exhibition' is een grensverleggende tentoonstelling over 'Harry Potter' en de Wizarding World van J.K. Rowling. Deze meeslepende en interactieve tentoonstelling, die gebruikmaakt van de allerbeste vormgeving en technologie, transporteert Dreuzels naar deze magische wereld door middel van krachtige verhalen en innovatieve technologie met originele props en kostuums uit de films.

"Zie hoe sommige van je favoriete momenten, personages en locaties uit de 'Harry Potter'- en 'Fantastic Beasts'-filmserie tot leven worden gebracht. Oefen je Zwerkbalvaardigheden, brouw een toverdrank en pot een Mandragora om punten te verdienen voor je huis, terwijl je exclusieve ervaringen ontgrendelt, details over het filmmaken achter de schermen ontdekt en nog veel meer", klinkt het op de website.

De magische expo opent op 21 april in Parijs en zal er blijven tot het najaar. Meer info en tickets kan je hier vinden.

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Yay, de Winter Efteling is weer terug!

Karen Luiken-13 november 2023 om 12:18

Met de winter in aantocht hult het Efteling-landschap zich vanaf vandaag traditiegetrouw weer in winterse sferen. Verschillende attracties krijgen een warm jasje, er zullen duizenden lichtjes branden en de openluchtschaatsbaan keert terug. Oftewel: de Winter Efteling is er weer!

De Winter Efteling wordt alweer voor de 25ste keer georganiseerd. En net zoals ieder ander jaar, betekent dat ook dit jaar heel veel verschillende extraatjes. Want wat dacht je bijvoorbeeld van de Warme Winter Weide, waar je dagelijks terechtkunt voor een divers aanbod van entertainment en muziek? Of de bijzondere lichtgevende vlinders van Sander de Bruijn, hoofdontwerper van de Efteling? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het Oud & Nieuw-feest dat op oudejaarsavond tussen 19.00 en 01.00 uur gevierd wordt.

Een ander hoogtepuntje is de schaatsbaan, die ook dit jaar weer zijn intrede maakt. Deze vind je bij de Warme Winter Weide kan door iedereen bezocht (en bereden) worden. Schaatsen kun je ter plekke huren; die hoef je dus niet zelf mee te nemen!

Natuurlijk zijn de attracties tijdens de Winter Efteling ook gewoon open en kun je nog steeds genieten van ritjes in de Baron, Joris & de Draak of de Symbolica. Meemaken? De Winter Efteling begint vandaag en is te bezoeken tot en met 4 februari. Kaartjes kun je aan de (digitale) kassa bemachtigen.

Ontdek meer