TO DO: 'Harry Potter: The Exhibition' komt naar Parijs!

Dieter Blarinckx-12 maart 2023 om 10:04

Potterheads, opgelet! Binnenkort strijkt de immersieve beleving en expo 'Harry Potter: The Exhibition' immers neer in Parijs. En daar kan je nu al tickets voor kopen!

'Harry Potter: The Exhibition' is een grensverleggende tentoonstelling over 'Harry Potter' en de Wizarding World van J.K. Rowling. Deze meeslepende en interactieve tentoonstelling, die gebruikmaakt van de allerbeste vormgeving en technologie, transporteert Dreuzels naar deze magische wereld door middel van krachtige verhalen en innovatieve technologie met originele props en kostuums uit de films.

"Zie hoe sommige van je favoriete momenten, personages en locaties uit de 'Harry Potter'- en 'Fantastic Beasts'-filmserie tot leven worden gebracht. Oefen je Zwerkbalvaardigheden, brouw een toverdrank en pot een Mandragora om punten te verdienen voor je huis, terwijl je exclusieve ervaringen ontgrendelt, details over het filmmaken achter de schermen ontdekt en nog veel meer", klinkt het op de website.

De magische expo opent op 21 april in Parijs en zal er blijven tot het najaar. Meer info en tickets kan je hier vinden.

Ready to dance? TAGMAG brengt de beste dj's naar Sotto's op 15 april!

Nezir Yikik-01 april 2023 om 08:22

Op 15 april zakt TAGMAG af naar Sotto’s om de nacht he-le-maal tot leven te brengen met de beste dj-sets van het moment. Dans tot de zon opkomt met de heetste namen zoals: Louis XIV & Jamie-Lee Six, Michael Amani, X-TOF, Clémentine Caron, Jaël Ost, Clémentine Caron en Kobe Peeters.

Get your squad together en bestel je tickets vandaag nog via sottos.be/ticketshop!

Groot basketbaltoernooi komt naar België

Karen Luiken-30 maart 2023 om 15:23

Het grootste internationale 3x3 basketbaltoernooi ter wereld komt binnenkort naar België. Op drie verschillende data in april en mei vormen Antwerpen, Brussel en Charleroi het decor van de Red Bull Half Court.

De Red Bull Half Court is een tournament waarbij alles draait om snelheid, offensief spelen en het scoren van zoveel mogelijk punten. In teams van vier strijden streetballers op een half veld, gedurende tien minuten of totdat één team 21 punten heeft gescoord. Alleen de allerbesten komen in aanmerking voor de felgebeerde prijs: een ticket naar de World Finales in het Servische Belgrado.

Mensen die mee willen doen, kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de qualifiers. Die vinden op drie verschillende data plaats: 29 april (Antwerpen), 13 mei (Brussel) en 20 mei (Charleroi). De finale staat op zaterdag 27 mei gepland in Brussel.

Meer info vind je hier.

Ontdek meer