Disneyland Paris deelt trailer van grote finale verjaardagsfeest

Dieter Blarinckx-12 maart 2023 om 09:56

Het Franse themapark Disneyland Paris mocht in 2022 30 kaarsjes uitblazen, en dat werd natuurlijk bijzonder groots gevierd. En nu deelde het resort zopas enkele nieuwe beelden voor de grote finale van het verjaardagsfeest!

"Wie zal kunnen zeggen: "Ik was erbij, ik heb de 30ste verjaardag van Disneyland Paris bijgewoond"? Zo niet, dan heb je nog tot 30 september 2023 om mee te komen genieten 🥳 #DisneylandParis30", luidt het in de caption van de video.

Beleef de Grand Finale van de 30ste verjaardag nog t/m 30 september 2023. Droom groter, lach harder en geniet nog meer van verrassende shows, nieuwe attracties en festiviteiten die deze verjaardag specialer maken dan ooit!

Bekijk de opzwepende beelden hieronder:

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer