Disneyland Paris deelt trailer van grote finale verjaardagsfeest

Dieter Blarinckx-12 maart 2023 om 09:56

Het Franse themapark Disneyland Paris mocht in 2022 30 kaarsjes uitblazen, en dat werd natuurlijk bijzonder groots gevierd. En nu deelde het resort zopas enkele nieuwe beelden voor de grote finale van het verjaardagsfeest!

"Wie zal kunnen zeggen: "Ik was erbij, ik heb de 30ste verjaardag van Disneyland Paris bijgewoond"? Zo niet, dan heb je nog tot 30 september 2023 om mee te komen genieten 🥳 #DisneylandParis30", luidt het in de caption van de video.

Beleef de Grand Finale van de 30ste verjaardag nog t/m 30 september 2023. Droom groter, lach harder en geniet nog meer van verrassende shows, nieuwe attracties en festiviteiten die deze verjaardag specialer maken dan ooit!

Bekijk de opzwepende beelden hieronder:

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer