Ook Simon Mignolet stopt als Rode Duivel

Dieter Blarinckx-12 maart 2023 om 09:49- Foto:

Instagram - Simon Mignolet

Na het vertrek van Eden Hazard en Toby Alderweireld, gaat nu ook Simon Mignolet stoppen bij de Belgische nationale ploeg, de Rode Duivels. Dat zal morgen bekendgemaakt worden.

Alderweireld kondigde vorige week zijn afscheid aan. Hij wil zich voor de volle 100% inzetten voor FC Antwerp en zijn gezin. En nu zal dus ook copain Simon Mignolet zijn afscheid van de Rode Duivels aankondigen.

De 35-jarige voetballer is ook de vaste keeper van Club Brugge en heeft ondertussen 35 caps achter zijn naam staan.

Veel succes met je verdere carrière Simon!

Toby Alderweireld stopt als Rode Duivel

Dieter Blarinckx-06 maart 2023 om 16:46- Foto:

Facebook - Toby Alderweireld

Groot nieuws uit de sportwereld want profvoetballer Toby Alderweireld stopt bij de Rode Duivels. Dat maakte de 34-jarige speler zélf bekend via zijn sociale media.

Alderweireld is een waar fenomeen binnen het Belgisch voetbal. Zo speelde hij 14 jaar bij de nationale ploeg. Hij speelde mee in 2 EK’s en zelfs 3 WK’s.

Hij wil zich nu volledig gaan focussen op zijn carrière bij Antwerp, de andere Belgische ploeg waarvoor hij speelt. Zijn afscheid komt voor veel volgers en fans als een big surprise.

Check zijn aankondiging hieronder:

Win: een training met Wout van Aert dankzij challenge Red Bull

Karen Luiken-02 maart 2023 om 14:46

Om de successen te behalen die Wout van Aert al meerdere keren heeft behaald, moet hij trainen. Hard trainen, veel trainen, vaak trainen. En nu daagt hij België uit om hetzelfde te doen. Samen met Red Bull stak hij een Strava challenge in elkaar.

De challenge heet ‘Red Bull Fly Like Wout’ en houdt in dat je minimaal drie keer per week dertig minuten gaat fietsen of hardlopen. Drie weken lang. Lukt dat? Dan maak je kans op een training met Wout zelf.

"Strava is helemaal mijn ding. Dat ik samen met Red Bull een eigen challenge kon uitwerken vind ik dus echt top. Zeker omdat die focust op regelmaat, zo belangrijk bij het sporten”, aldus Wout. “Tegelijk is het ook voor elk niveau toegankelijk. Ik ben dus al erg benieuwd met wie ik op pad mag. Ik heb alvast wat wedstrijdjes gepland als voorbereiding, zodat ik zeker niet moet lossen!”

Inschrijven voor de challenge kan vanaf 13 maart op Stava. De challenge zelf begint op 3 april. Via redbull.be/flylikewout kan je nu al lid worden van de organiserende club op Strava.

Ontdek meer