'Stranger Things'-ster seksueel geïntimideerd op set

Karen Luiken-12 maart 2023 om 07:50

‘Stranger Things’-ster Grace Van Dien heeft een schokkende onthulling gedaan. De actrice zegt dat ze meerdere acteerrollen heeft geweigerd nadat ze seksueel is geïntimideerd op de set.

“Tijdens de laatste paar projecten waaraan ik heb gewerkt, had ik niet de beste ervaringen met sommige mensen waar ik voor moest werken”, aldus de actrice in een Twitch livestream. Ze vertelt dat een producer van een film een meisje inhuurde waarmee hij naar bed ging. “Hij liet haar me vragen om een triootje met hen te hebben. Dat is dus mijn baas. Ik deed het niet, ik moest huilen en was compleet overstuur.”

Grace wil zich vanwege het incident meer focussen op het streamen. Dan kan ze namelijk zelf bepalen met wie ze omgaat en praat.

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer