'Stranger Things'-ster seksueel geïntimideerd op set

Karen Luiken-12 maart 2023 om 07:50

‘Stranger Things’-ster Grace Van Dien heeft een schokkende onthulling gedaan. De actrice zegt dat ze meerdere acteerrollen heeft geweigerd nadat ze seksueel is geïntimideerd op de set.

“Tijdens de laatste paar projecten waaraan ik heb gewerkt, had ik niet de beste ervaringen met sommige mensen waar ik voor moest werken”, aldus de actrice in een Twitch livestream. Ze vertelt dat een producer van een film een meisje inhuurde waarmee hij naar bed ging. “Hij liet haar me vragen om een triootje met hen te hebben. Dat is dus mijn baas. Ik deed het niet, ik moest huilen en was compleet overstuur.”

Grace wil zich vanwege het incident meer focussen op het streamen. Dan kan ze namelijk zelf bepalen met wie ze omgaat en praat.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer