Lewis Capaldi moet Europese shows cancelen

Karen Luiken-11 maart 2023 om 13:11- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi moet noodgedwongen een aantal Europese shows cancelen omdat hij met stemproblemen kampt. Dat laat de zanger weten in een filmpje op social media.

De 26-jarige artiest verloor eerder deze week zijn stem en blijkt nu te kampen met bronchitis. Hij moet zijn shows in Barcelona, Madrid, Stuttgart en München verplaatsen. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik dit moet zeggen, maar ik moet de rest van de tour helaas verzetten.”

Die boodschap maakte hij slechts enkele uren voor zijn concert in Barcelona bekend, dat helaas ook gecanceld moest worden. “Begin deze week kreeg ik te horen dat ik bronchitis had nadat ik mijn stem verloor op het podium en naar huis werd gestuurd.”

Lewis is naar de dokter gegaan en heeft inmiddels medicijnen. “Ik voel me een beetje beter en dacht dat ik klaar voor zijn voor de show. Om die reden vloog ik naar Barcelona. Ik sta zelfs backstage. Maar tijdens de soundcheck gaf mijn stem het op. Om verdere schade te voorkomen moet ik een week rust nemen.”

De zanger zegt ook dat hij ‘zich een lul voelt nu hij de boel zo last minute moet verplaatsen’. “Weet dat de beslissing van mij komt en niet van iemand uit mijn management. Het spijt me zo, we zullen de data binnenkort opnieuw plannen.”

VTM brengt nostalgische talentenshow naar je scherm

Karen Luiken-16 april 2024 om 05:54

Een aantal van de meest spraakmakende zangtalenten uit allerlei nostalgische talentenshows komen binnenkort terug naar je scherm. VTM zendt vanaf 3 mei ‘Sing Again’ uit, een programma waarin talenten uit onder andere ‘X Factor’, ‘Belgium’s Got Talent’, ‘The Voice’, ‘The Soundmixshow’ en ‘Star Academy’ opnieuw hun talent zullen laten horen.

In de afgelopen 35 jaar waagden duizenden Vlamingen hun kans bij een van de vele talentenjachten die VTM uitzond. Sommigen bouwden een grote carrière uit, anderen besloten toch een ander pad te bewandelen. Benieuwd hoe het nu met ze is? In ‘Sing Again’ komen een aantal van de meest spraakmakende talenten terug voor een nieuwe kans. Kunnen ze nog steeds zo goed zingen als voorheen?

De eerste zes deelnemers zijn nu al bekendgemaakt. Dat zijn Pim Symoens uit ‘Star Academy’, Sara De Koster uit de ‘Soundmixshow’, Youssri Mejdoubi uit ‘Belgium’s Got Talent’ en Glenn Claes, Lola Obasuyi en Luka Cruysberghs uit ‘The Voice van Vlaanderen’. Stuk voor stuk doen zij hun auditie nog eens over in ‘Sing Again’.

De presentatie is in handen van Koen Wauters en Julie Van den Steen. De jury bestaat uit Karen Damen, Aaron Blommaert, Stan Van Samang, Hadise en Nina De Man.

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen 'Tagmansion'

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 14:13

Hou jij van feesten tot in de vroege uurtjes? Ben jij een sociaal beest die graag nieuwe vrienden maakt? Wil je de reis van je leven maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan? Heb je op al de vorige vragen 'ja' geantwoord? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat voor 'Tagmansion'.

Het zesde seizoen van 'Tagmansion' is nog maar net op jullie losgelaten, en we zijn al op zoek naar nieuwe kandidaten. Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier!

Veel succes!

Ontdek meer