Lewis Capaldi moet Europese shows cancelen

Karen Luiken-11 maart 2023 om 13:11- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi moet noodgedwongen een aantal Europese shows cancelen omdat hij met stemproblemen kampt. Dat laat de zanger weten in een filmpje op social media.

De 26-jarige artiest verloor eerder deze week zijn stem en blijkt nu te kampen met bronchitis. Hij moet zijn shows in Barcelona, Madrid, Stuttgart en München verplaatsen. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik dit moet zeggen, maar ik moet de rest van de tour helaas verzetten.”

Die boodschap maakte hij slechts enkele uren voor zijn concert in Barcelona bekend, dat helaas ook gecanceld moest worden. “Begin deze week kreeg ik te horen dat ik bronchitis had nadat ik mijn stem verloor op het podium en naar huis werd gestuurd.”

Lewis is naar de dokter gegaan en heeft inmiddels medicijnen. “Ik voel me een beetje beter en dacht dat ik klaar voor zijn voor de show. Om die reden vloog ik naar Barcelona. Ik sta zelfs backstage. Maar tijdens de soundcheck gaf mijn stem het op. Om verdere schade te voorkomen moet ik een week rust nemen.”

De zanger zegt ook dat hij ‘zich een lul voelt nu hij de boel zo last minute moet verplaatsen’. “Weet dat de beslissing van mij komt en niet van iemand uit mijn management. Het spijt me zo, we zullen de data binnenkort opnieuw plannen.”

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer