Commentaar over lichaam doet Selena Gomez wél wat

Karen Luiken-11 maart 2023 om 12:57- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez geeft toe dat de negatieve opmerkingen van bodyshamers haar wél raken. Eerder zei ze nog dat ze er niks van aan trok, maar op die uitspraak komt ze nu terug.

In een nieuwe docuserie van Apple TV+ vertelt Selena dat ze heeft gelogen over de gevoelens die ze had door het online pestgedrag waar ze mee moest dealen. Ze heeft altijd gezegd dat negatieve opmerkingen over haar gewicht haar niks doen, maar dat blijkt dus niet waar te zijn. In werkelijkheid huilde Selena tranen met tuiten. “Niemand verdient het om zulke dingen te horen”, aldus de zangeres.

“Ik zei dat het me niet stoorde omdat ik niet wilde dat andere mensen die hetzelfde meemaakten er last van hadden”, vervolgt Selena. “Het is niet eerlijk om beoordeeld te worden op hoe je eruitziet, wie je bent of van wie je houdt. Ik werd beoordeeld omdat ik aankwam vanwege mijn lupus.”

Eerder deze maand legde Selena al uit dat de medicatie die ze voor haar ziekte moet innemen ervoor kan zorgen dat haar gewicht schommelt. “Als ik het inneem, houd ik vaak veel vocht vast. En zodra ik de medicijnen niet meer neem, val ik af.”

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer