Commentaar over lichaam doet Selena Gomez wél wat

Karen Luiken-11 maart 2023 om 12:57- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez geeft toe dat de negatieve opmerkingen van bodyshamers haar wél raken. Eerder zei ze nog dat ze er niks van aan trok, maar op die uitspraak komt ze nu terug.

In een nieuwe docuserie van Apple TV+ vertelt Selena dat ze heeft gelogen over de gevoelens die ze had door het online pestgedrag waar ze mee moest dealen. Ze heeft altijd gezegd dat negatieve opmerkingen over haar gewicht haar niks doen, maar dat blijkt dus niet waar te zijn. In werkelijkheid huilde Selena tranen met tuiten. “Niemand verdient het om zulke dingen te horen”, aldus de zangeres.

“Ik zei dat het me niet stoorde omdat ik niet wilde dat andere mensen die hetzelfde meemaakten er last van hadden”, vervolgt Selena. “Het is niet eerlijk om beoordeeld te worden op hoe je eruitziet, wie je bent of van wie je houdt. Ik werd beoordeeld omdat ik aankwam vanwege mijn lupus.”

Eerder deze maand legde Selena al uit dat de medicatie die ze voor haar ziekte moet innemen ervoor kan zorgen dat haar gewicht schommelt. “Als ik het inneem, houd ik vaak veel vocht vast. En zodra ik de medicijnen niet meer neem, val ik af.”

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer