Commentaar over lichaam doet Selena Gomez wél wat

Karen Luiken-11 maart 2023 om 12:57- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez geeft toe dat de negatieve opmerkingen van bodyshamers haar wél raken. Eerder zei ze nog dat ze er niks van aan trok, maar op die uitspraak komt ze nu terug.

In een nieuwe docuserie van Apple TV+ vertelt Selena dat ze heeft gelogen over de gevoelens die ze had door het online pestgedrag waar ze mee moest dealen. Ze heeft altijd gezegd dat negatieve opmerkingen over haar gewicht haar niks doen, maar dat blijkt dus niet waar te zijn. In werkelijkheid huilde Selena tranen met tuiten. “Niemand verdient het om zulke dingen te horen”, aldus de zangeres.

“Ik zei dat het me niet stoorde omdat ik niet wilde dat andere mensen die hetzelfde meemaakten er last van hadden”, vervolgt Selena. “Het is niet eerlijk om beoordeeld te worden op hoe je eruitziet, wie je bent of van wie je houdt. Ik werd beoordeeld omdat ik aankwam vanwege mijn lupus.”

Eerder deze maand legde Selena al uit dat de medicatie die ze voor haar ziekte moet innemen ervoor kan zorgen dat haar gewicht schommelt. “Als ik het inneem, houd ik vaak veel vocht vast. En zodra ik de medicijnen niet meer neem, val ik af.”

'Ex On The Beach: Double Dutch' keert deze lente terug

Karen Luiken-28 maart 2023 om 14:39

Who’s ex is next? Die vraag verschijnt binnenkort weer regelmatig op je beeldbuis. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een nieuw seizoen.

Dat nieuws maakt zender MTV bekend via een post op social media. “Het aftellen naar het nieuwe seizoen kan beginnen”, zo klinkt het. “Ook dit jaar hebben wij weer acht hete Nederlandse en Vlaamse singles naar de zon gestuurd voor een helvakantie. Een voor een zullen onze singles hun exen onder ogen moeten komen. Dit kan maar één ding betekenen: heel veel drama.”

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op 14 mei om 22.00 uur uitgezonden. Daarna volgt er iedere zondag een nieuwe aflevering. De kans dat we daarin een aantal oude bekenden terug gaan zien, is sterk aanwezig. Volgens de geruchten maakt zowel Elias (de man met de ketting, je kent hem vast nog wel) als voormalig ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever een opwachting.

Internet in ban van 'Pretty Little Liars'-reünie

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 14:38

Fans van de populaire serie 'Pretty Little Liars' gingen door het dak bij het zien van de laatste instapost van actrice Ashley Benson. Ze postte namelijk een foto van een reünie met de andere meiden van de cast!

In de foto zien we de OG ‘Pretty Little Liars’-actrices Ashley Benson (Hanna), Troian Bellisario (Spencer) en Lucy Hale (Aria) tijdens een evenement van een non-profit organisatie. Shay Mitchell (Emily) was helaas niet aanwezig.

De serie 'Pretty Little Liars' liep tussen 2010 en 2017 en was een gigantisch succes. Het verhaal gaat over vijf meisjes, Aria, Hanna, Emily, Spencer en Alison. Op een dag aan het einde van hun schoolperiode hebben ze een logeerpartijtje. Die dag verdwijnt Alison spoorloos. Een jaar later zijn de beste vriendinnen uit elkaar gegroeid en hebben ze nieuwe vrienden. Maar ineens krijgen ze rare berichtjes van iemand die zich 'A' noemt. A dreigt hun levens te verwoesten door geheimen openbaar te maken die enkel Alison kon weten. Is A Alison, hun beste vriendin die 2 jaar geleden verdwenen is? Of is A degene die verantwoordelijk is voor Alison haar verdwijning? De 4 meisjes komen hierdoor weer samen en proberen uit te zoeken wie A werkelijk is.

Check de mini-reünie hieronder:

Ontdek meer