'The Last of Us' krijgt extra aflevering

Karen Luiken-11 maart 2023 om 12:13

Dit weekend verschijnt de laatste aflevering van het eerste seizoen van ‘The Last of Us’. Daarna is het wachten op het tweede seizoen. Maar vóór het zover is, worden fans eerst nog verrast met extra beelden.

De makers van ‘The Last of Us’ maken bekend dat er een extra aflevering van ‘The Last of Us’ zal verschijnen. Daarin komen interviews met de hoofdrolspelers voorbij, meer details over special effects en beelden van de gemaakte opnames.

“Ga achter de schermen met de cast en crew van ‘The Last of Us’ om te zien hoe de show tot leven werd gebracht”, zo klinkt het in een aankondiging.

De extra aflevering verschijnt na de slotaflevering.

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer