Vlaamse 'Harry Potter'-fanfilm nu online

Dieter Blarinckx-11 maart 2023 om 07:34- Foto:

Instagram

Eind vorig jaar werd bekendgemaakt dat er een 'Harry Potter'-fanfilm in de maak was door een groepje Vlaamse vrienden. En het resultaat werd zonet gedropt op YouTube!

Deze nieuwe fanfilm werd geshoot in het Limburgse domein van Alden Biesen en ging afgelopen weekend in première in Kinepolis Hasselt. Maar nu kan ook het brede publiek het magische resultaat ontdekken via YouTube. De film werd geschreven en geregisseerd door twee jonge filmmakers, Luca Salvatore en Viktor Nevelsteen.

Hoewel de cast en crew volledig Vlaams zijn, is de gesproken taal van deze fanfilm wel Engels. Zo bereiken ze immers nóg meer volk én blijft die typische Engelse 'Harry Potter'-vibe ook hangen.

'Harry Potter and the Curse of Sancta Mortis' staat sinds gisteren op YouTube. Bekijk 'm hieronder:

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer