Vlaamse 'Harry Potter'-fanfilm nu online

Dieter Blarinckx-11 maart 2023 om 07:34- Foto:

Instagram

Eind vorig jaar werd bekendgemaakt dat er een 'Harry Potter'-fanfilm in de maak was door een groepje Vlaamse vrienden. En het resultaat werd zonet gedropt op YouTube!

Deze nieuwe fanfilm werd geshoot in het Limburgse domein van Alden Biesen en ging afgelopen weekend in première in Kinepolis Hasselt. Maar nu kan ook het brede publiek het magische resultaat ontdekken via YouTube. De film werd geschreven en geregisseerd door twee jonge filmmakers, Luca Salvatore en Viktor Nevelsteen.

Hoewel de cast en crew volledig Vlaams zijn, is de gesproken taal van deze fanfilm wel Engels. Zo bereiken ze immers nóg meer volk én blijft die typische Engelse 'Harry Potter'-vibe ook hangen.

'Harry Potter and the Curse of Sancta Mortis' staat sinds gisteren op YouTube. Bekijk 'm hieronder:

Derde 'Now You See Me'-film in de maak.

Dieter Blarinckx-01 april 2023 om 15:39

Leuk nieuws voor de fans van de 'Now You See Me'-films, want er is eindelijk meer nieuws bekendgemaakt over het langverwachte en mogelijks derde deel in de reeks.

Al sinds de release van de tweede film in 2016 gaan er roddels de ronde over een derde deel, maar nooit werd er iets echt bevestigd. Tot nu, althans als we de laatste geruchten mogen geloven.

Bronnen binnen Lionsgate, de filmverdeler van de succesvolle franchise, bevestigen dat er nu een nieuwe regisseur werd aangesteld. Het zou gaan om niemand minder dan Ruben Fleischer. Hem ken je waarschijnlijk wel van de twee ‘Zombieland’-films, maar ook ‘Venom’ en ‘Uncharted’.

Wanneer we de derde film net mogen verwachten, is momenteel nog niet geweten. Dus stay tuned!

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Ontdek meer