Bonnie Wright komt naar Comic Con Brussels!

Dieter Blarinckx-11 maart 2023 om 07:27

Magisch nieuws voor de fans van de 'Harry Potter'-films want niemand minder dan Bonnie Wright (Ginny Weasley) is binnenkort te gast op Comic Con Brussels! Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Van haar transformatie van een verlegen en onschuldig meisje naar een strijdlustige en vastberaden jonge vrouw: Bonnie belichaamde het personage met grote vaardigheid en nuances. Haar chemie met de cast en haar vermogen om Ginny’s complexiteit en groei gedurende de serie over te brengen, maakten haar een favoriet van de fans.

Bonnie zal het ganse weekend aanwezig zijn en vraagt 50 euro voor een handtekening, 60 euro voor een fotosessie.

Comic Con Brussels zal plaatsvinden op 20 en 21 mei. Meer info en tickets vind je hier.

Ready to dance? TAGMAG brengt de beste dj's naar Sotto's op 15 april!

Nezir Yikik-01 april 2023 om 08:22

Op 15 april zakt TAGMAG af naar Sotto’s om de nacht he-le-maal tot leven te brengen met de beste dj-sets van het moment. Dans tot de zon opkomt met de heetste namen zoals: Louis XIV & Jamie-Lee Six, Michael Amani, X-TOF, Clémentine Caron, Jaël Ost, Clémentine Caron en Kobe Peeters.

Get your squad together en bestel je tickets vandaag nog via sottos.be/ticketshop!

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Ontdek meer