ZIEN: Uniek make-up trucje uit de gevangenis gaat viraal

Maxine Decaluwé-10 maart 2023 om 15:55- Foto:

Rodnae Productions via Pexels

Amanda Cisco, een ex-gevangene, gaat viraal op TikTok nadat ze een tutorial van eigen make-up truc onthult. Ze schminkte haar in de gevangenis wel op een héél bijzondere manier. De spullen werden helaas al snel in beslag genomen.

Toen Amanda in de gevangenis vertoefde, werd ze betrapt tijdens het poetsen met blauwe oogschaduw en een felrode lip. Ze bracht de make-up aan met blauwe M&M’s en een rode Fireball-snoep. Als eyeliner gebruikte ze een grafietpotlood. Helaas moest ze alles meteen inleveren bij de cipier.

"We gebruiken allerlei creatieve voorwerpen om onszelf mooi te maken in de gevangenis", vertelde ze aan BuzzFeed News. "Je kunt M&M's voor vrijwel alles gebruiken, het is een ideaal kleurenpalet."

Amanda gebruikt TikTok om over haar ervaringen uit de gevangenis te vertellen en deelde haar eigen make-up routine met DIY-items. Volgens haar uitleg zou je bruine M&M’s doormidden moeten kraken om een scherpe wing voor de eyeliner te verkrijgen. Twee rode M&M’s moeten volstaan om voldoende blush op iedere wang na te bootsen.

Ga jij voor zo’n lekkere look? Wij blijven M&M’s toch liever in huis halen waarvoor ze bedoeld zijn!

Mattel en Heinz brengen 'Barbiecue'-saus op de markt

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:00- Foto:

Mattel

De 'barbiecore'-craze is nog steeds niet over! En Heinz springt maar al te graag mee op de hype. Samen met speelgoedgigant Mattel hebben ze de 'Heinz classic Barbiecue Sauce' gelanceerd. De knalroze saus is een vegan mayonaise met BBQ-saus erin. Er is ook bietenextract aan toegevoegd om de kenmerkende roze kleur te bereiken.

Het idee is ontstaan na de hype rond de 'Barbie'-film vorig jaar en komt net op tijd voor de 65ste verjaardag van de bekende pop. Als je de saus graag zelf wil uitproberen, moet je snel zijn. Het product is in beperkte oplage verkrijgbaar via deze site en is enkel fysiek te vinden in Spaanse en Britse winkels.

Muziek Taylor Swift terug op TikTok

Karen Luiken-12 april 2024 om 06:50- Foto:

Reuters

De muziek van Taylor Swift is weer op TikTok te vinden. De zangeres heeft een deel van haar nummers terug op het platform geplaatst nadat ze er in februari vanaf werden gehaald door muzieklabel Universal.

Universal verwijderde de liedjes van Taylor en andere artiesten van TikTok vanwege mislukte onderhandelingen over een licentieovereenkomst. Maar daar steekt Swift nu een stokje voor. Volgens Financial Times beschikt de zangeres over de auteursrechten van haar eigen nummers en mag ze daarom zelf bepalen waar ze haar muziek verspreidt.

De terugkeer van Taylors muziek op TikTok komt een paar dagen voordat Taylor haar nieuwe album ‘The Tortured Poets Department’ uitbrengt. Dat wordt volgende week vrijdag gelanceerd.

Ontdek meer