ZIEN: Uniek make-up trucje uit de gevangenis gaat viraal

Maxine Decaluwé-10 maart 2023 om 15:55- Foto:

Rodnae Productions via Pexels

Amanda Cisco, een ex-gevangene, gaat viraal op TikTok nadat ze een tutorial van eigen make-up truc onthult. Ze schminkte haar in de gevangenis wel op een héél bijzondere manier. De spullen werden helaas al snel in beslag genomen.

Toen Amanda in de gevangenis vertoefde, werd ze betrapt tijdens het poetsen met blauwe oogschaduw en een felrode lip. Ze bracht de make-up aan met blauwe M&M’s en een rode Fireball-snoep. Als eyeliner gebruikte ze een grafietpotlood. Helaas moest ze alles meteen inleveren bij de cipier.

"We gebruiken allerlei creatieve voorwerpen om onszelf mooi te maken in de gevangenis", vertelde ze aan BuzzFeed News. "Je kunt M&M's voor vrijwel alles gebruiken, het is een ideaal kleurenpalet."

Amanda gebruikt TikTok om over haar ervaringen uit de gevangenis te vertellen en deelde haar eigen make-up routine met DIY-items. Volgens haar uitleg zou je bruine M&M’s doormidden moeten kraken om een scherpe wing voor de eyeliner te verkrijgen. Twee rode M&M’s moeten volstaan om voldoende blush op iedere wang na te bootsen.

Ga jij voor zo’n lekkere look? Wij blijven M&M’s toch liever in huis halen waarvoor ze bedoeld zijn!

TikTokker zet eigen dood in scène en verschijnt op begrafenis

Karen Luiken-13 juni 2023 om 06:30

Een uit Luik afkomstige TikTokker heeft zijn dood in scène gezet om vervolgens een paar dagen later aanwezig te zijn op zijn eigen begrafenis. “Ik wilde mijn familie een lesje leren”, zo klinkt het bij Ragnar le Fou.

Familieleden en vrienden van David Baerten, die zichzelf Ragnar le Fou noemt op social media, waren dagenlang in de veronderstelling dat hun dierbare was overleden. Ze plaatsten rouwberichten op de social media-kanalen van David en zaten in zak en as. “Rust in vrede papa. Ik zal nooit stoppen met aan je denken”, schreef zijn eigen dochter.

Afgelopen zondag zou de begrafenis van David plaatsvinden. Maar toen de aanwezigen zich eenmaal hadden verzameld en ze een helikopter zagen verschijnen, schrokken ze zich rot. In het voertuig bleek namelijk niemand minder dan de ‘overleden’ David te zitten.

De man legt in een TikTok-video uit dat hij de actie bedacht om zijn familie, waarvan slechts een deel naar de uitvaart kwam, een lesje te leren. “Ik word nooit ergens voor uitgenodigd. Niemand ziet me. We zijn allemaal uit elkaar gegroeid, en nooit meer samen. Ik voelde me niet gewaardeerd. Ik zag ook dat mijn dochter zo niet wilde leven. Daarom wilde ik ze een levensles geven, en ze laten zien dat je niet moet wachten tot iemand dood is om daarmee af te spreken.”

Tiener sterft tijdens gevaarlijke TikTok-challenge

Karen Luiken-12 juni 2023 om 06:13

Een 16-jarig meisje uit Frankrijk is vorige maand overleden bij het doen van een gevaarlijk spelletje. Het gaat om de 'scarf game', een variant van de blackout challenge die viral ging op TikTok en al meerdere levens heeft geëist.

Bij de scarf game is het de bedoeling dat je een doek om je nek knoopt en jezelf verstikt tot je flauwvalt. Levensgevaarlijk, omdat de zuurstoftoevoer naar de hersenen beperkt kan worden waardoor je epileptische aanvallen kunt krijgen, ernstig letsel of zelfs kunt overlijden.

Christy Sibali Dominique Gloire Gassaille stierf volgens Jam Press toen ze de challenge op 27 mei deed. Afgelopen week is ze begraven vlakbij haar huis in het Franse plaatsje Orléans.

Ontdek meer