ZIEN: Uniek make-up trucje uit de gevangenis gaat viraal

Maxine Decaluwé-10 maart 2023 om 15:55- Foto:

Rodnae Productions via Pexels

Amanda Cisco, een ex-gevangene, gaat viraal op TikTok nadat ze een tutorial van eigen make-up truc onthult. Ze schminkte haar in de gevangenis wel op een héél bijzondere manier. De spullen werden helaas al snel in beslag genomen.

Toen Amanda in de gevangenis vertoefde, werd ze betrapt tijdens het poetsen met blauwe oogschaduw en een felrode lip. Ze bracht de make-up aan met blauwe M&M’s en een rode Fireball-snoep. Als eyeliner gebruikte ze een grafietpotlood. Helaas moest ze alles meteen inleveren bij de cipier.

"We gebruiken allerlei creatieve voorwerpen om onszelf mooi te maken in de gevangenis", vertelde ze aan BuzzFeed News. "Je kunt M&M's voor vrijwel alles gebruiken, het is een ideaal kleurenpalet."

Amanda gebruikt TikTok om over haar ervaringen uit de gevangenis te vertellen en deelde haar eigen make-up routine met DIY-items. Volgens haar uitleg zou je bruine M&M’s doormidden moeten kraken om een scherpe wing voor de eyeliner te verkrijgen. Twee rode M&M’s moeten volstaan om voldoende blush op iedere wang na te bootsen.

Ga jij voor zo’n lekkere look? Wij blijven M&M’s toch liever in huis halen waarvoor ze bedoeld zijn!

'Hawk Tuah'-meisje geeft antwoord op meest gestelde vraag

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:58

Het 'Hawk Tuah'-meisje heeft antwoorden gegeven op de vragen die mensen hebben sinds ze viraal ging met de 'spit on that thang'-video. Eén grote vraag houdt het internet bezig: gaat ze een OnlyFans-account aanmaken?

De 'Hawk Tuah spit on that thang'-video gaat nog steeds hard, dus het meisje achter de hilarische slogan grijpt alle kansen die ze kan krijgen.

Haliey Welch heeft nu een advocaat en manager onder de arm genomen en wil alles uit haar rise to fame halen. Maar één ding ziet ze echt niet zitten: de adult industrie. Ze heeft rare aanbiedingen afgeslagen, zoals creeps die tot $600 wilden betalen om haar rare dingen te zien doen.

Zulke voorstellen waren waarschijnlijk te verwachten na haar virale video die haar van de ene op de andere dag beroemd maakte. Maar als je dacht dat je haar binnenkort op OnlyFans zou zien, vergeet het dan maar. Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze niet van plan is om dat soort fans te entertainen: ze is veel meer geïnteresseerd in het verkopen van Hawk Tuah-petten.

Deze week gaf Welch op haar Instagram-account een update over hoe haar leven is geweest sinds de beelden van haar straatinterview met YouTubers Tim en Dee TV viraal gingen op sociale media.

"Drie geweldige dingen hebben mijn leven veranderd sinds dit allemaal begon," begon ze. "Ten eerste, ik ben over mijn podiumvrees heen. Ik heb onlangs voor 80.000 mensen gezongen met Zach Bryan. Ik kan echt niet zingen, maar ik heb het toch gedaan!"

Ten tweede vertelde Welch dat ze haar job in een fabriek heeft opgezegd. En het derde waar ze blij van wordt aan haar plotselinge roem is dat ze nu een reden heeft om zich vaker op te maken. "Ik mag niet meer op Adam Sandler lijken!"

Maar ze gaf toe dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is geweest. "Ik moet mijn opa ervan overtuigen om de paparazzi niet elke dag voor ons huis te laten kamperen. Ze zijn hier al twee weken." Ze vervolgde: "En alsjeblieft, stop met me te vragen naar mijn OnlyFans. Ik heb geen OnlyFans en zal er nooit een hebben. Ik maak gewoon grappige grappen, dat is alles wat ik doe," voegde ze eraan toe.

Welch bekritiseerde ook de bedriegers en nepaccounts die zich als haar voordoen op internet, en zei ook iets over mensen die valse Hawk Tuah-merchandise verkopen. "Alle merchandise die online wordt verkocht, is niet van mij. Het is niet door mij goedgekeurd en ik verdien er geen cent aan. Maar ik heb net een manager en een advocaat ingehuurd, dus we're coming for you bitches. Binnenkort lanceer ik mijn officiële merchwinkel en jullie zullen de eersten zijn die weten waar je echte Hawk Tuah-merchandise kunt krijgen, van mij."

'Hawk Tuah'-meisje maakt verschijning tijdens countryoptreden

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 09:43

Stel je voor: de ene dag wordt je geïnterviewd op straat, de volgende dag ben je een internetsensatie en iets later sta je op het podium met je favoriete countryartiest. Hailey Welch, beter bekend als 'Hawk Tuah'-girl, maakte het mee.

Hailey Welch werd beroemd nadat een kort filmpje van haar waarin ze een vraag beantwoordde viraal ging. Ze werd benaderd door een vlogger die op straat een Q&A deed en vroeg: "Wat is één move in bed die een man elke keer gek maakt?"

Lachend grapte ze: "You gotta give 'em that 'hawk tuah' and spit on that thing!" En als gevolg van de iconische oneliner is Welch een internethit geworden.

Zo populair zelfs dat ze nu geld verdient met t-shirts, tassen en hoeden met die tekst erop. Ze heeft naar verluidt al ongeveer €47.420 verdiend.

En nu heeft Welch weer iets cool gedaan: dit weekend stond ze op het podium met countryzanger Zach Bryan in Nashville.

Op video's van het NASHCAR-festival is te zien hoe ze samen met Bryan zijn hit 'Revival' zingt. Welch stond er niet alleen als achtergrondzangeres, maar nam de leiding en zong het nummer voluit. Het publiek ging helemaal los. You go, girl!

Ontdek meer