ZIEN: Uniek make-up trucje uit de gevangenis gaat viraal

Maxine Decaluwé-10 maart 2023 om 15:55- Foto:

Rodnae Productions via Pexels

Amanda Cisco, een ex-gevangene, gaat viraal op TikTok nadat ze een tutorial van eigen make-up truc onthult. Ze schminkte haar in de gevangenis wel op een héél bijzondere manier. De spullen werden helaas al snel in beslag genomen.

Toen Amanda in de gevangenis vertoefde, werd ze betrapt tijdens het poetsen met blauwe oogschaduw en een felrode lip. Ze bracht de make-up aan met blauwe M&M’s en een rode Fireball-snoep. Als eyeliner gebruikte ze een grafietpotlood. Helaas moest ze alles meteen inleveren bij de cipier.

"We gebruiken allerlei creatieve voorwerpen om onszelf mooi te maken in de gevangenis", vertelde ze aan BuzzFeed News. "Je kunt M&M's voor vrijwel alles gebruiken, het is een ideaal kleurenpalet."

Amanda gebruikt TikTok om over haar ervaringen uit de gevangenis te vertellen en deelde haar eigen make-up routine met DIY-items. Volgens haar uitleg zou je bruine M&M’s doormidden moeten kraken om een scherpe wing voor de eyeliner te verkrijgen. Twee rode M&M’s moeten volstaan om voldoende blush op iedere wang na te bootsen.

Ga jij voor zo’n lekkere look? Wij blijven M&M’s toch liever in huis halen waarvoor ze bedoeld zijn!

BREAKING: 30-jarige TikTok-ster sterft na intense hoofdpijn

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 22:38- Foto:

TikTok - Jehane Thomas

Droevig nieuws uit de online wereld, want de 30-jarige Jehane Thomas is overleden. Ze had de laatste tijd veel hoofdpijn en is zopas onverwacht overleden.

Jehane woonde in Doncaster maar werd over de hele wereld bekend door haar TikTok-video’s over het opvoeden van je kinderen, tips voor het huiswerk van je kroost en over allerlei lifestyle-dingen. Ze had zo’n 66.700 volgers.

De laatste maanden had ze veel last van hoofdpijn en aanhoudende migraine-aanvallen. Nu blijkbaar was die hoofdpijn een gevolg van een serieuze oogzenuwontsteking. Ze overleed geheel onverwacht afgelopen vrijdag. Meer details worden voorlopig nog onderzocht. Dat maakten haar familie en vrienden zopas bekend. De jonge mama laat twee zoontjes achter van 3 en 1.

Er werd ondertussen een GoFundMe opgericht om de begrafenis te helpen betalen.

Rust zacht, Jehane! :(

Influencer Brent Rivera verlooft zich in Disney World

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:02

De populaire Amerikaanse influencer Brent Rivera heeft groot nieuws bekendgemaakt! Hij ging zopas namelijk op zijn knie voor zijn vriendin Pierson Wodzynski. De twee zijn al samen sinds 2020.

De 25-jarige Brent Rivera werd immens populair dankzij zijn ludieke video's op YouTube, TikTok en instagram. In 2020 viel hij als een blok voor een van zijn goede vrienden en mede-influencer Pierson Wodzynski. En nu zijn ze precies klaar voor de grote stap!

Op insta deelden de twee samen een post waarop te zien is hoe Pierson een mooie verlovingsring aan de camera toont. Als ludieke caption bij de foto gingen ze voor "Verloving? Nope…ze had gewoon iets tussen haar tanden…😂". Hoewel het dus niet zeker is of het hier om een grap gaat of niet, zorgen de reacties nog eens voor extra verwarring!

Check de post en de vele comments hieronder. Wat denk jij? Verloofd of niet?

Ontdek meer