‘De Mol’-ster Pieter wordt papa

Karen Luiken-10 maart 2023 om 10:19

Voormalig ‘De Mol’-kandidat Pieter Delanoy wordt papa. Hij en zijn echtgenote Dauphine zijn in verwachting, zo maakt het koppel bekend in de Krant van West-Vlaanderen.

We weten dat de kleine in mei wordt verwacht, maar heel veel meer details over de zwangerschap zijn er niet. Niet voor ons, niet voor Pieter en Dauphine. De twee weten namelijk niet of ze een jongen of een meisje krijgen. “We willen dat magische moment bewust meemaken wanneer het zover is”, klinkt het.

Pieter, die ooit priester was en het zesde seizoen van ‘De Mol’ de hoofdrolspeler van het programma bleek te zijn, zegt dat het krijgen van een kindje altijd een droom is geweest. “Als priester dacht ik daar niet aan, maar toen ik mijn vrouw leerde kennen, wist ik dat ik met haar dat verhaal wilde schrijven.”

Ex-Miss België Chayenne is terug single!

Dieter Blarinckx-20 maart 2023 om 21:36

Droevig nieuws uit de Vlaamse showbizz want ex-Miss België Chayenne Van Aarle heeft zopas bevestigd dat ze een punt zette achter haar prille relatie met Nicolas Geniets. De twee waren zo’n twee maanden samen.

De 23-jarige ex-Miss maakte haar relatie met Nicolas in januari bekend aan de Vlaamse media. Nicolas is een bekende tv-maker en muziekproducent waarmee ze samenwerkte voor haar single. De twee waren zo’n twee maanden een koppel, tot nu…

“Mijn ongeval een tijdje geleden, en het herstel daarna, hebben me de ruimte gegeven om na te denken. Over wat ik wil, welke richting ik mijn leven zie uitgaan, en hoe ik dicht bij mezelf kan blijven. En trouw aan kan zijn aan wie ik ben. Daar past onze relatie momenteel niet in. Daarom hebben we beslist om uit elkaar te gaan. In onderling overleg, als vrienden”, klinkt het in een open interview met Het Nieuwsblad.

Chayenne is nog volop aan het revalideren van haar vreselijke verkeersongeval van afgelopen februari.

Veel beterschap Chayenne!

Marthe en Sinerjey openen eigen dansstudio

Dieter Blarinckx-20 maart 2023 om 21:28

Groot nieuws voor Marthe De Pillecyn en haar man Sinerjey want samen opende ze onlangs hun eerste eigen dansstudio! Dat maakte het koppel zopas bekend via sociale media.

De twee openden een dansstudio waar iedereen zichzelf kan zijn en waar personen van alle kleuren, gewichten en leeftijden welkom zijn. Sinerjey's Dance Studio bevindt zich in Ieper (West-Vlaanderen) en wordt dus gerund door de twee love birds.

"Zeven maanden geleden opende ik, samen met mijn man, onze eigen dansstudio. Het is een dansstudio waar iedereen zich thuis kan voelen. Een dansstudio waar kleur, gewicht, leeftijd,... géén beperking is", klinkt het in de stories van Marthe.

Naast dat nieuws kondigde Marthe ook alvast de eerste grote dansshow aan, waarvan de ticketverkoop van start ging op maandagavond om 19u. De tickets waren in een mum van tijd de deur uit!

Blijf zelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van hun dansstudio via deze link.

Ontdek meer