ZIEN: Gustaph lanceert videoclip voor Eurosongfestival

Maxine Decaluwé-10 maart 2023 om 10:50- Foto:

Gustaph/Instagram

Het aftellen kan beginnen, nog twee maanden tot het Eurovisiesongfestival. Vlaanderen besliste in januari dat Gustaph België zal vertegenwoordigen met 'Because of You', een ode aan de queer gemeenschap. Vandaag lanceert hij de videoclip van het nummer al. Let's check it out!

Dit jaar zal de editie van het Eurovisiesongfestival een tikkeltje anders verlopen. Normaal gezien en zoals alle eerdere edities, wordt het festival georganiseerd door het winnende land, maar dat is nu niet het geval. Door de aanhoudende oorlog in Oekraïne zal Liverpool in Engeland de gaststad zijn.

Daarnaast zit het stemmen ook anders in elkaar. Tijdens de halve finale zal de jury dit jaar geen inspraak hebben. Dus, alle finalisten zullen gekozen worden door de kijkers zelf.

Voor het eerst ooit kunnen ook niet-deelnemende landen een stem uitbrengen. Deze stemmen worden dan samengebracht onder de noemer ‘Rest of the World’. Net zoals de deelnemende landen, zullen ook zij 12 punten kunnen uitreiken.

Gustaph zal het beste van zichzelf geven op halve finale op donderdag 11 mei. Enkel als hij voldoende stemmen haalt, stoot hij door naar de grote finale op zaterdag 13 mei. Hoe hoog schat jij onze kansen dit jaar in?

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer