Anouk Matton verklapt pikant detail over 'The Masked Singer'

Karen Luiken-10 maart 2023 om 07:46

Anouk Matton heeft een pikante onthulling gedaan over ‘The Masked Singer’. De dj, die kijkers van het programma misschien beter kennen als Vlinder, vertelt in ‘De Tafel van Vier’ dat niet zij in het pak zat in de voorfilmpjes van de show, maar iemand anders.

Fans hebben de voorfilmpjes van ‘The Masked Singer’ ongetwijfeld voorbij zien komen. Verschillende sterren die zich in allerlei fleurige, kleurrijke en schattige pakken hadden gehuld, komen daarin voorbij en stellen zich voor. Althans, we dachten dat het de sterren waren die erin zaten. Anouk Matton zegt nu dat de vork heel anders in de steel zit.

In een gesprek met Gert Verhulst krijgt de dj de vraag of zij zelf in het pak zat in het voorstelfilmpje van Vlinder. Anouk twijfelt even, maar zegt dan: “Ik weet niet of ik dat mag zeggen. Maar inderdaad: dat is iemand anders.” Volgens haar kun je op dat vlak dus niet raden wie er in het pak zit. "Het zijn de tips die tellen."

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Opnames vierde seizoen 'Emily in Paris' eindelijk gepland

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 06:29

Het duurt wat langer dan verwacht, maar de opnames van ‘Emily in Paris’ zijn eindelijk gepland. Variety meldt dat de camera’s in januari gaan draaien.

Dat de opnames later starten dan eigenlijk de bedoeling was, heeft deels te maken met de grote staking in Hollywood, waarbij scriptschrijvers lange tijd hun werk stillegden. Zij gaan nu eindelijk weer aan het werk.

Verder zijn de Olympische Spelen die komende zomer in Parijs van start gaan, ook een struikelblok. Van juni tot september zijn alle shoots in Parijs verboden. En laten de opnames van ‘Emily in Paris’ nou net in die stad plaatsvinden...

De makers van 'Emily in Paris' willen de Olympische Spelen-gekte voor zijn en starten daarom in januari met de opnames.

Ontdek meer