Anouk Matton verklapt pikant detail over 'The Masked Singer'

Karen Luiken-10 maart 2023 om 07:46

Anouk Matton heeft een pikante onthulling gedaan over ‘The Masked Singer’. De dj, die kijkers van het programma misschien beter kennen als Vlinder, vertelt in ‘De Tafel van Vier’ dat niet zij in het pak zat in de voorfilmpjes van de show, maar iemand anders.

Fans hebben de voorfilmpjes van ‘The Masked Singer’ ongetwijfeld voorbij zien komen. Verschillende sterren die zich in allerlei fleurige, kleurrijke en schattige pakken hadden gehuld, komen daarin voorbij en stellen zich voor. Althans, we dachten dat het de sterren waren die erin zaten. Anouk Matton zegt nu dat de vork heel anders in de steel zit.

In een gesprek met Gert Verhulst krijgt de dj de vraag of zij zelf in het pak zat in het voorstelfilmpje van Vlinder. Anouk twijfelt even, maar zegt dan: “Ik weet niet of ik dat mag zeggen. Maar inderdaad: dat is iemand anders.” Volgens haar kun je op dat vlak dus niet raden wie er in het pak zit. "Het zijn de tips die tellen."

Bart kan emoties niet in bedwang houden in 'Big Brother'

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:55

Bart laat zijn emoties niet vaak zien in ‘Big Brother’. Als hij dat al doet, dan moet het een goede reden hebben. Vorige week liet een traantje bij het zien van een trouwfoto van zijn vrouw. Deze week is het zijn dochter die voor emoties zorgt. “Ik ben een fiere papa.”

Ed Sheeran krijgt documentaire op Disney+

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:52

Fans van Ed Sheeran krijgen binnenkort een exclusief inkijkje in het leven van de zanger. Op 3 mei lanceert Disney+ een documentaire over hem.

De docu wordt een vierdelige serie die de naam ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’ draagt. De zanger opent daarin de deuren naar een eerlijke kijk in zijn privéleven. Hij wordt gevolgd bij alles wat hij doet. Er komen interviews voorbij, nooit eerder vertoonde beelden, intieme shows en gesprekken met zijn vrouw en andere dierbaren. “In deze docuserie gaan we een kant van Ed Sheeran onthullen die fans nog nooit eerder hebben gezien”, zegt Ayo Davis van Disney. “We hebben iets authentieks en persoonlijks gecreëerd dat niet alleen het publiek zal vermaken, maar hen ook zal inspireren om groots te dromen en hun passies na te jagen.”

Ed reageert zelf ook op het nieuws: “Ik ben altijd erg op mijn hoede geweest in mijn privéleven; de enige documentaire die ik ooit maakte, ging over mijn songwriting. Disney benaderde me om een vierdelige documentaire te maken en het voelde als het juiste moment om de deur open te doen en mensen binnen te laten. Ik hoop dat iedereen ervan geniet.”

Ontdek meer