Anouk Matton verklapt pikant detail over 'The Masked Singer'

Karen Luiken-10 maart 2023 om 07:46

Anouk Matton heeft een pikante onthulling gedaan over ‘The Masked Singer’. De dj, die kijkers van het programma misschien beter kennen als Vlinder, vertelt in ‘De Tafel van Vier’ dat niet zij in het pak zat in de voorfilmpjes van de show, maar iemand anders.

Fans hebben de voorfilmpjes van ‘The Masked Singer’ ongetwijfeld voorbij zien komen. Verschillende sterren die zich in allerlei fleurige, kleurrijke en schattige pakken hadden gehuld, komen daarin voorbij en stellen zich voor. Althans, we dachten dat het de sterren waren die erin zaten. Anouk Matton zegt nu dat de vork heel anders in de steel zit.

In een gesprek met Gert Verhulst krijgt de dj de vraag of zij zelf in het pak zat in het voorstelfilmpje van Vlinder. Anouk twijfelt even, maar zegt dan: “Ik weet niet of ik dat mag zeggen. Maar inderdaad: dat is iemand anders.” Volgens haar kun je op dat vlak dus niet raden wie er in het pak zit. "Het zijn de tips die tellen."

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Fans zamelen ruim 100 duizend euro in voor Acid

Karen Luiken-23 februari 2024 om 09:51

Met een inzamelingsactie van Acid is binnen een dag al meer dan 100.000 euro opgehaald. De YouTuber kreeg gisteren bij de rechter zijn straf te horen voor het onthullen van namen van Reuzegommers in een video.

Acid is veroordeeld tot een celstraf van drie maanden met uitstel, een boete van 800 euro betalen en een schadevergoeding van 20.000 euro. Die straf kreeg hij omdat hij zich gemengd heeft in de zaak rond Sanda Dia, die in 2018 overleed na een ontgroening van de studentenvereniging Reuzegom.

De daders die verantwoordelijk worden gehouden voor de dood van Sanda Dia kregen lichte straffen, waar Acid het niet mee eens was. Hij noemde in een video verschillende namen van leden van de studentenvereniging, waaronder ook twee namen van leden die niet bij de fatale studentendoop betrokken waren. Acid sprak ook over het restaurant van de ouders van één van hen. Die ouders eisten een schadevergoeding van 200.000 euro, maar de rechter maakte daar 20.000 euro van.

Na de rechtszaak startte Acid een inzamelingsactie waar hij 20.000 euro mee op hoopte te halen. Dat bedrag is inmiddels allang overschreden. De teller staat op het moment van schrijven op 104.000 euro. “Bij een overschreden bedrag gaan de funds naar de Sanda Dia Foundation, indien het bestuur hiermee instemt”, schrijf Acid.

Ontdek meer