Dus dit zit in de felbegeerde Oscars-goodiebag

Dieter Blarinckx-09 maart 2023 om 20:43

Dit weekend is het zover, dan zakken de bekendste celebs ter wereld af naar Hollywood voor de uitreiking van de Academy Award (de Oscars). Je zou denken dat het al een hele eer is om uitgenodigd te worden op dit wereldbekend event, maar dat is nog niet alles. De genodigden gaan naar huis met een felbegeerde en peperdure goodiebag. En dit zit er allemaal in…

Deze zondag weten we welke films en sterren met een gouden Oscarbeeldje naar huis gaan, maar de genomineerden in de categorieën 'beste actrice', 'beste acteur' en 'beste regisseur' gaan ook niet met lege handen naar huis die avond. Iedere gast krijgt immers een heuse goodiebag. Niet zo speciaal zou je denken, tot je te weten komt wat voor absurde cadeaus in die goodiebag zitten.

Als je alles van waarde zou optellen, zou deze felbegeerde goodiebag zo’n 100.000 euro waard zijn. Zo bevat de goodiebag luxevakanties naar Canada en Italië, een bon voor een liposuctie en facelift, een stukje land in Australië (ja, echt waar!), een luxueus wellnesspakket, en zo kunnen we nog wel even doorgaan...

Je zou voor minder genomineerd willen zijn in één van die categorieën…

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Yay, de Winter Efteling is weer terug!

Karen Luiken-13 november 2023 om 12:18

Met de winter in aantocht hult het Efteling-landschap zich vanaf vandaag traditiegetrouw weer in winterse sferen. Verschillende attracties krijgen een warm jasje, er zullen duizenden lichtjes branden en de openluchtschaatsbaan keert terug. Oftewel: de Winter Efteling is er weer!

De Winter Efteling wordt alweer voor de 25ste keer georganiseerd. En net zoals ieder ander jaar, betekent dat ook dit jaar heel veel verschillende extraatjes. Want wat dacht je bijvoorbeeld van de Warme Winter Weide, waar je dagelijks terechtkunt voor een divers aanbod van entertainment en muziek? Of de bijzondere lichtgevende vlinders van Sander de Bruijn, hoofdontwerper van de Efteling? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het Oud & Nieuw-feest dat op oudejaarsavond tussen 19.00 en 01.00 uur gevierd wordt.

Een ander hoogtepuntje is de schaatsbaan, die ook dit jaar weer zijn intrede maakt. Deze vind je bij de Warme Winter Weide kan door iedereen bezocht (en bereden) worden. Schaatsen kun je ter plekke huren; die hoef je dus niet zelf mee te nemen!

Natuurlijk zijn de attracties tijdens de Winter Efteling ook gewoon open en kun je nog steeds genieten van ritjes in de Baron, Joris & de Draak of de Symbolica. Meemaken? De Winter Efteling begint vandaag en is te bezoeken tot en met 4 februari. Kaartjes kun je aan de (digitale) kassa bemachtigen.

Ontdek meer