Dus dit zit in de felbegeerde Oscars-goodiebag

Dieter Blarinckx-09 maart 2023 om 20:43

Dit weekend is het zover, dan zakken de bekendste celebs ter wereld af naar Hollywood voor de uitreiking van de Academy Award (de Oscars). Je zou denken dat het al een hele eer is om uitgenodigd te worden op dit wereldbekend event, maar dat is nog niet alles. De genodigden gaan naar huis met een felbegeerde en peperdure goodiebag. En dit zit er allemaal in…

Deze zondag weten we welke films en sterren met een gouden Oscarbeeldje naar huis gaan, maar de genomineerden in de categorieën 'beste actrice', 'beste acteur' en 'beste regisseur' gaan ook niet met lege handen naar huis die avond. Iedere gast krijgt immers een heuse goodiebag. Niet zo speciaal zou je denken, tot je te weten komt wat voor absurde cadeaus in die goodiebag zitten.

Als je alles van waarde zou optellen, zou deze felbegeerde goodiebag zo’n 100.000 euro waard zijn. Zo bevat de goodiebag luxevakanties naar Canada en Italië, een bon voor een liposuctie en facelift, een stukje land in Australië (ja, echt waar!), een luxueus wellnesspakket, en zo kunnen we nog wel even doorgaan...

Je zou voor minder genomineerd willen zijn in één van die categorieën…

Ready to dance? TAGMAG brengt de beste dj's naar Sotto's op 15 april!

Nezir Yikik-01 april 2023 om 08:22

Op 15 april zakt TAGMAG af naar Sotto’s om de nacht he-le-maal tot leven te brengen met de beste dj-sets van het moment. Dans tot de zon opkomt met de heetste namen zoals: Louis XIV & Jamie-Lee Six, Michael Amani, X-TOF, Clémentine Caron, Jaël Ost, Clémentine Caron en Kobe Peeters.

Get your squad together en bestel je tickets vandaag nog via sottos.be/ticketshop!

Groot basketbaltoernooi komt naar België

Karen Luiken-30 maart 2023 om 15:23

Het grootste internationale 3x3 basketbaltoernooi ter wereld komt binnenkort naar België. Op drie verschillende data in april en mei vormen Antwerpen, Brussel en Charleroi het decor van de Red Bull Half Court.

De Red Bull Half Court is een tournament waarbij alles draait om snelheid, offensief spelen en het scoren van zoveel mogelijk punten. In teams van vier strijden streetballers op een half veld, gedurende tien minuten of totdat één team 21 punten heeft gescoord. Alleen de allerbesten komen in aanmerking voor de felgebeerde prijs: een ticket naar de World Finales in het Servische Belgrado.

Mensen die mee willen doen, kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de qualifiers. Die vinden op drie verschillende data plaats: 29 april (Antwerpen), 13 mei (Brussel) en 20 mei (Charleroi). De finale staat op zaterdag 27 mei gepland in Brussel.

Meer info vind je hier.

Ontdek meer