'The Lord of the Rings: Gollum' krijgt nieuwe trailer

Nico De Greef-09 maart 2023 om 20:46

Ontwikkelaar Daedalic Entertainment heeft tijdens de jaarlijkse online presentatie van uitgever Nacon nieuwe beelden naar buiten gebracht van het aankomende videospel The Lord of the Rings: Gollum. De beelden in kwestie duiken dieper in het verhaal van de langverwachte game.

Fans wachten intussen al een aantal jaar op nieuws omtrent de releasedatum van de video game over het iconische The Lord of the Rings-personage, maar ook dit keer worden de fans teleurgesteld, want opnieuw houdt de ontwikkelaar de lippen stijf op elkaar. Wel wordt bevestigd aan het einde van de nieuwe trailer dat het spel - na meermaals uitstel - eindelijk in 2023 moet verschijnen voor consoles en PC.

The Lord of the Rings: Gollum is een verhaalgedreven avonturengame dat zich afspeelt nog vóór de boeken van Tolkien en plaatst de speler in de voetsporen van niemand minder dan Gollum die op zoek gaat naar dat wat hem het meest dierbaarst is: The One Ring.

Te veel gamen zorgt voor erectieproblemen, zeggen wetenschappers

Chelsy Vanlerberghe-21 maart 2024 om 10:47

Chinese wetenschappers hebben ontdekt dat als je te lang achter je computer zit, de kans op erectiestoornissen toeneemt. Te veel schermtijd maakt mannen letterlijk 'zacht'.

Uit onderzoek blijkt dat langdurig computergebruik ervoor zorgt dat je minder van een bepaald hormoon aanmaakt, het follikelstimulerend hormoon (FSH). Samen met testosteron is dat hormoon verantwoordelijk voor het aanmaken van zaadcellen bij jongens. En als dat proces wordt verstoord, kan dat leiden tot erectiestoornissen.

Het probleem zit niet enkel in het gamen. Tv kijken of rondrijden zonder doel, hebben hetzelfde effect.

Maar er is geen reden om meteen je schermen en gameconsoles in de vuilbak te gooien, want je kan dit probleem tegengaan door meer te bewegen.

Nieuwe Marvel-game '1943: Rise of Hydra' verschijnt in 2025

Nico De Greef-20 maart 2024 om 18:30

Skydance New Media en Marvel hebben tijdens het Game Developers Conference in San Francisco meer details onthuld over hun reeds aangekondigde game waarin Captain America en Black Panther de hoofdrollen spelen. Tijdens het event werden zowel de titel van het spel alsmede de eerste in-game beelden getoond.

Zowat anderhalf jaar geleden kondigde Marvel de komst aan van een nieuwe game waarin de superhelden Captain America en Black Panther de hoofdrollen spelen. Dankzij GDC weten we nu ook hoe het spel officieel zal heten: 'Marvel 1943: The Rise of Hydra'.

Zoals eerder al aangekondigd was, zal het spel zich afspelen in het bezette Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog (meer specifiek in het jaar 1943). Het verhaal draait om 4 verschillende helden, allen met zeer uiteenlopende achtergronden, die op verschillende punten in de game kunnen worden gespeeld. Zo zullen spelers in de huid kunnen kruipen van Captain America en Black Panther, maar ook van een Amerikaanse soldaat en spionne van Afrikaanse roots.

In het begin kunnen de vier maar moeilijk met elkaar om, maar veel tijd om te kibbelen hebben ze niet. Een sinister complot en de opkomst van de Nazistische organisatie Hydra dreigt namelijk de wereld in chaos te stortten. Enkel wanneer de vier helden hun krachten bundelen maken ze kans om de dreiging te stoppen.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum bekend is, heeft Marvel alvast wel bevestigd dat het spel in 2025 in de winkelrekken moet liggen.

Bekijk hieronder de story trailer van Marvel 1943: The Rise of Hydra

Ontdek meer