'The Lord of the Rings: Gollum' krijgt nieuwe trailer

Nico De Greef-09 maart 2023 om 20:46

Ontwikkelaar Daedalic Entertainment heeft tijdens de jaarlijkse online presentatie van uitgever Nacon nieuwe beelden naar buiten gebracht van het aankomende videospel The Lord of the Rings: Gollum. De beelden in kwestie duiken dieper in het verhaal van de langverwachte game.

Fans wachten intussen al een aantal jaar op nieuws omtrent de releasedatum van de video game over het iconische The Lord of the Rings-personage, maar ook dit keer worden de fans teleurgesteld, want opnieuw houdt de ontwikkelaar de lippen stijf op elkaar. Wel wordt bevestigd aan het einde van de nieuwe trailer dat het spel - na meermaals uitstel - eindelijk in 2023 moet verschijnen voor consoles en PC.

The Lord of the Rings: Gollum is een verhaalgedreven avonturengame dat zich afspeelt nog vóór de boeken van Tolkien en plaatst de speler in de voetsporen van niemand minder dan Gollum die op zoek gaat naar dat wat hem het meest dierbaarst is: The One Ring.

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer