Lichaam van vermiste Valentin Footman (23) gevonden

Karen Luiken-09 maart 2023 om 14:54

Valentin Footman is gevonden. Het lichaam van de 23-jarige man, die sinds vrijdagavond werd vermist, werd aangetroffen in het Houtdok.

Afgelopen vrijdag was Valentin samen met vrienden een avondje uit in Gent. Ze zouden uitgaan in Kompass Club, maar daar kwam de man nooit binnen. Hij mocht discotheek niet binnen omdat hij te dronken zou zijn. Zijn vrienden gingen naar binnen, Valentin bleef achter en liep weg.

Dat is het laatste wat men van hem weet. Maandag was Valentin spoorloos en werd er met man en macht naar hem gezocht. Dinsdag werden er opnieuw zoekacties gehouden in de buurt van de Kompass Club en het nabijgelegen Houtdok.

Uiteindelijk werd het levenloze lichaam van Valentin donderdag toch nog aangetroffen in de buurt van de Matadibrug in Gent.

Omstreden influencer Andrew Tate vrijgelaten

Karen Luiken-01 april 2023 om 09:45- Foto:

Reuters

De omstreden influencer Andrew Tate en zijn broer Tristan zijn vrijgelaten uit de gevangenis in Roemenië. Verschillende media melden dat ze onder huisarrest zijn geplaatst.

Andrew, die in de afgelopen jaren vaak in het nieuws kwam vanwege het maken van vrouwonvriendelijke uitspraken, werd eind december samen met zijn broer en twee Roemeense vrouwen vastgehouden op verdenking van mensenhandel, verkrachting en georganiseerde misdaad. Andrew en zijn broer ontkennen daar schuldig aan te zijn.

Vorige week kwam het bericht naar buiten dat de broers tot zeker eind april in de cel moesten blijven, maar Andrew en Tristan gingen in hoger beroep. Dat wonnen ze, waardoor ze de komende maand niet achter de tralies hun proces af hoeven te wachten wachten, maar onder huisarrest.

Disneyland Paris stopt met verkoop van jaarpassen

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:20

Wie vaak te vinden is in Disneyland Paris, of zelfs al een jaarabonnement op het Franse themapark heeft, let nu best even op. Het park maakte immers zopas bekend dat ze stoppen met de verkoop van jaarpassen!

Disneyland Paris kondigde eerder deze week aan dat ze zullen stoppen met de verkoop van hun jaarpassen. Dat hele programma zal vervangen worden door nieuwe formules: "We luisteren altijd naar onze gasten en streven er voortdurend naar om nieuwe ervaringen te brengen en nieuwe producten te ontwikkelen die keuze, flexibiliteit en waarde bieden voor onze jaarpashouders”, klinkt het in het officiële statement van het Franse resort.

“We ontwikkelen momenteel een nieuw productaanbod voor onze meest frequente bezoekers op basis van de waardevolle feedback die onze pashouders ons hebben gegeven, en als gevolg daarvan pauzeren we de verkoop van nieuwe jaarkaarten”, klinkt het verder.

Iedereen die nu een Disneyland Paris jaarpas heeft wordt persoonlijk gecontacteerd en zal kunnen overstappen op de nieuwe formule.

Ontdek meer