Spotify in een nieuw en hipper jasje

Maxine Decaluwé-09 maart 2023 om 16:30- Foto:

Cottonbro Studio via Pexels

“Onze grootste evolutie tot nu toe”, klinkt het bij Spotify. De app gooit het over een andere boeg en baseert zich hierbij op TikTok. Zo wordt de lay-out van het beginscherm volledig aangepast en focust de streamingdienst op meer interactie met de gebruiker. Ook voor artiesten wordt de app interessanter.

Het beginscherm bestaat nu uit visuele previews waar je als gebruiker doorheen kan scrollen, net zoals bij de populaire video-app TikTok. Het doel is om nieuwe muziek en podcasts op een snelle manier te ontdekken. Ook de knop 'Smart Shuffle' is een nieuwe toevoeging en geeft gepersonaliseerde aanbevelingen weer die overeenkomen met het genre van je afspeellijst.

Daarnaast hebben zelfs artiesten baat bij de nieuwe functies. Ze kunnen vanaf nu concerten aankondigen op de app. En nog beter: het is mogelijk om een timer in te stellen die aftelt naar de release van een nog niet uitgebracht album, nice!

Spotify streeft met zijn vernieuwingen echt naar “verbindingen tussen artiesten en fans”. Daarom zullen luisteraars op de hoogte zijn van toekomstige shows. Met een simpele knop kan je aanduiden interesse te hebben in een bepaald concert van je favoriete artiest. Het overzicht verschijnt meteen in de ‘eigen live-events feed’.

De nieuwe functies zijn beschikbaar voor alle gebruikers, zowel voor gratis als betalende.

Maak kans op één van de 'Je bent jong en je wilt... een huis' boeken!

Simon Smetryns-07 december 2023 om 13:21

Droom jij ook van je eigen huis? Een eigen stekje waar je je toekomst kunt opbouwen? Een huis kopen is een van de belangrijkste en meest complexe financiële beslissingen die je in je leven zult maken.

Er komt tegenwoordig zoveel bij kijken dat jonge kopers vaak door de bomen het bos niet meer zien.
Dit boek loodst je door elke fase van dit uitdagende proces.

Wil je graag weten hoe je je financieel kunt voorbereiden? Vraag je je af hoe je jouw droomhuis kunt vinden in de vastgoedmarkt van vandaag? En als je het gevonden hebt, hoe onderhandel je dan over de prijs? Benieuwd hoe je best omgaat met de steeds strengere regelgeving rond energie-efficiëntie?
Dat en nog veel meer ontdek je in 'Je bent jong en je wilt… een huis'.

Het boek is te koop via borgerhoff-lamberigts.be of in je favoriete book store. Waag hier alvast je kans om een exemplaar te winnen. Succes!

Cléry wint vijfde editie Red Bull Dance Your Style

Joyce Vander Auwera-02 oktober 2023 om 15:00- Foto:

Red Bull Content Pool

Cléry Khedhir uit Brussel won de Belgische finale van Red Bull Dance Your Style in een uitverkochte La Madeleine. Zestien top streetdansers streden tegen elkaar op de grootste hits, waarbij het publiek Cléry als winnaar koos.

Elk van deze dansers bracht zijn eigen unieke stijl, variërend van hiphop tot krump en van vogue tot house. Wat deze editie zo bijzonder maakte, was het interactieve element, waarbij het publiek met polsbandjes kon stemmen op hun favoriete dansers, ofwel team rood of team blauw. Uiteindelijk was het Cléry Khedhir, afkomstig uit Brussel en 25 jaar oud, die na een bloedstollende finale tegen de winnares van vorig jaar, Inès Dumbi, als overwinnaar uit de bus kwam.

Cléry Khedhir zal nu België vertegenwoordigen op de wereldfinale van Red Bull Dance Your Style in Frankfurt, Duitsland, die op zaterdag 4 november zal plaatsvinden. Hij zal daar de strijd aangaan met de finalisten uit andere landen, waarbij het publiek opnieuw de beslissende stem zal hebben. Deze prestigieuze wereldfinale is het doel van elke danser, aangezien de winnaar de felbegeerde wereldtitel en bijbehorende roem in ontvangst zal nemen.

Red Bull Content Pool

1
2

Ontdek meer