Zien: gloednieuwe poster van 'The Little Mermaid' gedropt

Dieter Blarinckx-09 maart 2023 om 07:38

Fans van de Disneyklassieker 'The Little Mermaid' gaan we nu héél blij maken, want Disney heeft gisteren de gloednieuwe poster gedropt van de aankomende live-action remake van het bekende sprookje. En zo zien we Ariel in een iconische pose.

Vanaf 24 mei duiken we diep in de zee met de nieuwe live-action remake van Disney's 'The Little Mermaid', een bewerking van de gelijknamige animatiefilm uit 1989. Halle Bailey, die naast haar acteerwerk zangeres is van het R&B-duo Chloe X Halle, kruipt in de huid (of in dit geval vinnen) van de rebelse, roodharige zeemeermin Ariel. Ook Javier Bardem, Melissa McCarthy en Awkwafina zullen te zien (en te horen) zijn.

En nu werd er een gloednieuwe poster gedropt waarin we Ariel in al haar glorie kunnen bewonderen op een rots, dromend van de mensenwereld.

Check de poster hieronder en ontdek 'The Little Mermaid' vanaf 24 mei in de Belgische bioscopen:

Op deze dag verschijnt 'Kingdom Of The Planet Of The Apes' op Disney+

Simon Smetryns-24 juli 2024 om 10:33

'Kingdom Of The Planet Of The Apes' heeft het publiek wereldwijd weten te bekoren. Het is een van de grootste wereldwijde box office-successen van het jaar geworden en markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de epische 'Planet Of The Apes'-franchise.

Regisseur Wes Ball blaast nieuw leven in de wereldwijde, epische franchise. De film speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort die in harmonie samenleeft en zijn het de mensen die een leven in de schaduw leiden. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

'Kingdom Of The Planet Of The Apes' verschijnt op 2 augustus '24 op Disney+. Stream nu al de volledige 'Planet Of The Apes'-franchise op de streamingdienst:

  • War for the Planet of the Apes (2017)
  • Dawn of the Planet of the Apes (2014)
  • Rise of the Planet of the Apes (2011)
  • Planet of the Apes (2001)
  • Battle for the Planet of the Apes (1973)
  • Conquest of the Planet of the Apes (1972)
  • Escape from the Planet of the Apes (1971)
  • Beneath the Planet of the Apes (1970)
  • Planet of the Apes (1968)

'Kingdom of the Planet of the Apes' komt op deze datum naar Disney+

Karen Luiken-23 juli 2024 om 10:03

Wil je ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ graag zien maar heb je geen geld of tijd voor een bioscoopbezoekje? No worries. De film komt zeer binnenkort naar Disney+.

De film speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort die in harmonie samenleeft en zijn het de mensen die een leven in de schaduw leiden. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die ervoor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

‘Kingdom of the Planet of the Apes’ is vanaf 2 augustus bij Disney+ te zien. Alle andere films uit de franchise staan al op de streamingsdienst.

Ontdek meer