Blackpink bereikt belangrijke mijlpaal op Spotify

Karen Luiken-09 maart 2023 om 07:21

Blackpink heeft een belangrijke mijlpaal op Spotify bereikt. De K-popgroep is de meest gestreamde vrouwengroep op de muziekdienst. Dat maakt Guinness World Records bekend.

De uit Zuid-Korea afkomstige meidengroep heeft de grens van 8,8 miljard streams gepasseerd. Dat hebben de dames onder meer te denken aan hun hits ‘How You Like That’, ‘Kill This Love’ en ‘DDU-DU DDU-DU’. De eerste is goed voor 746 miljoen streams, de tweede voor 672 miljoen streams en de derde voor 574 miljoen streams.

Voorheen stond het record op naam van de Britse popgroep Little Mix.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer