'Riverdale'-ster Cole Sprouse deelt ontmaagdingsverhaal

Karen Luiken-09 maart 2023 om 07:03

Een ontmaagding is voor veel mensen een ervaring om nooit te vergeten. Bij de één gaat het perfect, bij de ander iets minder. Cole Sprouse valt onder de laatste categorie. De ‘Riverdale’-ster heeft in een gesprek met Alexandra Cooper hilarische details gedeeld over het verliezen van zijn maagdelijkheid.

“Dit is zo’n geweldig verhaal. Ik heb het gevoel dat het veel over mij zegt”, aldus Cole over zijn ontmaagding. “Ik was veertien jaar oud toen het gebeurde. Ik was op familiereis in Florida en ontmoette een meisje dat ouder was. De eerste nacht zoenden we, maar de tweede nacht - en hier word ik nerveus van, het is zo cringey - klopte ik op de deur van haar hotelkamer.”

Cole haalde het meisje op en ze gingen samen naar het strand. “Ik keek haar aan en vroeg: ‘Dus jij bent DTF?’ Ze vroeg wat ik zei, waarop ik antwoordde: ‘Je weet wel, down to fuck’. Ik was veertien.”

Het meisje antwoordde met ‘natuurlijk’, waarna Cole zijn broer Dylan appte dat hij hun gezamenlijke hotelkamer moest verlaten. “We liepen door de gang, ik sloeg mijn arm om het meisje heen. Ik zag mijn broer en toen we elkaar passeerden, keek hij me aan en zei: ‘Wat moet ik in vredesnaam gaan doen?’ Ik zei toen dat hij moest gaan schaken, of zoiets.”

Niet veel later werd de grote daad gepleegd. “Het duurde maar 20 seconden.” Cole sprak het meisje daarna nooit meer.

Deelnemers gezocht voor nieuw survivalprogramma 'Alone'

Karen Luiken-22 mei 2024 om 15:01

Red jij het prima in je eentje? Ben je graag in de natuur? En heb je altijd al mee willen doen aan een televisieshow? Dan is dit misschien wel de uitgelezen kans voor jou. GoPlay is op zoek naar deelnemers voor het spiksplinternieuwe survivalprogramma ‘Alone’.

Uit een oproep wordt duidelijk dat mensen die zich op willen geven, tegen heel wat dingen bestand moeten zijn. Ze moeten de confrontatie aan durven gaan met de natuur, honger, surival, en belangrijker nog: met zichzelf.

‘Overwin jouw angsten en (her)ontdek je eigen grenzen in een wereld die ver verwijderd is van het alledaagse leven’, aldus GoPlay. ‘Zonder smartphone, zonder cameracrew, zonder ook maar enig contact met de buitenwereld. Echt enkel jij. Met een belangrijke vraag: wie houdt het avontuur het langst vol?’

Geïnteresseerden hebben tot 1 augustus de tijd om zich via deze website aan te melden. Het is nog niet bekend wanneer de show op televisie verschijnt.

Datingshow 'Perfect Match' keert terug met tweede seizoen

Karen Luiken-22 mei 2024 om 15:00

‘Perfect Match’ keert binnenkort terug naar je digitale scherm. Netflix heeft met een gloednieuwe trailer bekendgemaakt dat het tweede seizoen van de datingshow vanaf 7 juni te zien zal zijn.

‘Perfect Match’ wordt gehost door Nick Lachey en bevat 22 singles uit eerdere Netflix-shows als ‘Love is Blind’, ‘The Ultimatum’ en ‘Too Hot To Handle’. In koppels gaan ze uitdagingen aan om te testen bij elkaar passen.

De cast van dit seizoen bestaat uit onder anderen Brittan Byrd, Elys Hutchinson en Melinda Melrose van ‘Too Hot to Handle’. Van ‘Love is Blind’ zijn er onder meer Izzy Zapata en Trevor Sova, en van ‘Squid Game: The Challenge’ doet Bryan Constantin mee.

Het tweede seizoen is opgedeeld in drie delen. De eerste zes afleveringen zijn vanaf 7 juni te zien, een weekje later volgen er nog drie afleveringen. Op 21 juni komt Netflix met de finale.

Ontdek meer