'Riverdale'-ster Cole Sprouse deelt ontmaagdingsverhaal

Karen Luiken-09 maart 2023 om 07:03

Een ontmaagding is voor veel mensen een ervaring om nooit te vergeten. Bij de één gaat het perfect, bij de ander iets minder. Cole Sprouse valt onder de laatste categorie. De ‘Riverdale’-ster heeft in een gesprek met Alexandra Cooper hilarische details gedeeld over het verliezen van zijn maagdelijkheid.

“Dit is zo’n geweldig verhaal. Ik heb het gevoel dat het veel over mij zegt”, aldus Cole over zijn ontmaagding. “Ik was veertien jaar oud toen het gebeurde. Ik was op familiereis in Florida en ontmoette een meisje dat ouder was. De eerste nacht zoenden we, maar de tweede nacht - en hier word ik nerveus van, het is zo cringey - klopte ik op de deur van haar hotelkamer.”

Cole haalde het meisje op en ze gingen samen naar het strand. “Ik keek haar aan en vroeg: ‘Dus jij bent DTF?’ Ze vroeg wat ik zei, waarop ik antwoordde: ‘Je weet wel, down to fuck’. Ik was veertien.”

Het meisje antwoordde met ‘natuurlijk’, waarna Cole zijn broer Dylan appte dat hij hun gezamenlijke hotelkamer moest verlaten. “We liepen door de gang, ik sloeg mijn arm om het meisje heen. Ik zag mijn broer en toen we elkaar passeerden, keek hij me aan en zei: ‘Wat moet ik in vredesnaam gaan doen?’ Ik zei toen dat hij moest gaan schaken, of zoiets.”

Niet veel later werd de grote daad gepleegd. “Het duurde maar 20 seconden.” Cole sprak het meisje daarna nooit meer.

Bart kan emoties niet in bedwang houden in 'Big Brother'

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:55

Bart laat zijn emoties niet vaak zien in ‘Big Brother’. Als hij dat al doet, dan moet het een goede reden hebben. Vorige week liet een traantje bij het zien van een trouwfoto van zijn vrouw. Deze week is het zijn dochter die voor emoties zorgt. “Ik ben een fiere papa.”

Ed Sheeran krijgt documentaire op Disney+

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:52

Fans van Ed Sheeran krijgen binnenkort een exclusief inkijkje in het leven van de zanger. Op 3 mei lanceert Disney+ een documentaire over hem.

De docu wordt een vierdelige serie die de naam ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’ draagt. De zanger opent daarin de deuren naar een eerlijke kijk in zijn privéleven. Hij wordt gevolgd bij alles wat hij doet. Er komen interviews voorbij, nooit eerder vertoonde beelden, intieme shows en gesprekken met zijn vrouw en andere dierbaren. “In deze docuserie gaan we een kant van Ed Sheeran onthullen die fans nog nooit eerder hebben gezien”, zegt Ayo Davis van Disney. “We hebben iets authentieks en persoonlijks gecreëerd dat niet alleen het publiek zal vermaken, maar hen ook zal inspireren om groots te dromen en hun passies na te jagen.”

Ed reageert zelf ook op het nieuws: “Ik ben altijd erg op mijn hoede geweest in mijn privéleven; de enige documentaire die ik ooit maakte, ging over mijn songwriting. Disney benaderde me om een vierdelige documentaire te maken en het voelde als het juiste moment om de deur open te doen en mensen binnen te laten. Ik hoop dat iedereen ervan geniet.”

Ontdek meer