'Riverdale'-ster Cole Sprouse deelt ontmaagdingsverhaal

Karen Luiken-09 maart 2023 om 07:03

Een ontmaagding is voor veel mensen een ervaring om nooit te vergeten. Bij de één gaat het perfect, bij de ander iets minder. Cole Sprouse valt onder de laatste categorie. De ‘Riverdale’-ster heeft in een gesprek met Alexandra Cooper hilarische details gedeeld over het verliezen van zijn maagdelijkheid.

“Dit is zo’n geweldig verhaal. Ik heb het gevoel dat het veel over mij zegt”, aldus Cole over zijn ontmaagding. “Ik was veertien jaar oud toen het gebeurde. Ik was op familiereis in Florida en ontmoette een meisje dat ouder was. De eerste nacht zoenden we, maar de tweede nacht - en hier word ik nerveus van, het is zo cringey - klopte ik op de deur van haar hotelkamer.”

Cole haalde het meisje op en ze gingen samen naar het strand. “Ik keek haar aan en vroeg: ‘Dus jij bent DTF?’ Ze vroeg wat ik zei, waarop ik antwoordde: ‘Je weet wel, down to fuck’. Ik was veertien.”

Het meisje antwoordde met ‘natuurlijk’, waarna Cole zijn broer Dylan appte dat hij hun gezamenlijke hotelkamer moest verlaten. “We liepen door de gang, ik sloeg mijn arm om het meisje heen. Ik zag mijn broer en toen we elkaar passeerden, keek hij me aan en zei: ‘Wat moet ik in vredesnaam gaan doen?’ Ik zei toen dat hij moest gaan schaken, of zoiets.”

Niet veel later werd de grote daad gepleegd. “Het duurde maar 20 seconden.” Cole sprak het meisje daarna nooit meer.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer