Camille brengt nieuwe kledingcollectie uit

Karen Luiken-09 maart 2023 om 06:53

Camille en JBC lanceren samen een tweede collectie. Dit keer zijn de kleren niet alleen gericht op kinderen, zoals bij de vorige lijn het geval was, maar ook op volwassenen.

Via Instagram deelt Camille alvast een eerste glimp van wat we van de collectie kunnen verwachten. We zien een spijkerjurkje voorbijkomen, een roze vestje, een geruit rokje, een blauwe hoodie, shorts, shirts, van alles wat. Sommige kledingstukken zijn voorzien van drukke prints of Camilles naam, andere zijn wat rustiger.

De items worden verkocht in de maten XXS tot en met XL. “Mijn zomercollectie!”, schrijft Camille op social media. “Vanaf 15/03 online en 16/03 overal verkrijgbaar.”

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer