Sander Gillis stopt als Ketnetwrapper

Dieter Blarinckx-08 maart 2023 om 19:00- Foto:

ketnet.be

Groot nieuws uit de Vlaamse tv-wereld want na tien jaar stopt Sander Gillis op 31 maart definitief als Ketnetwrapper. Dat maakte hij zonet zelf bekend via sociale media.

Tien jaar lang was Sander Gillis een van de enthousiaste wrappers van jongerenzender Ketnet. Nog nooit presenteerde iemand langer op Ketnet dan Sander. Maar daar komt op 31 maart een eind aan. Vanaf dan gaat Sander zich fulltime focussen op zijn radiocarrière bij MNM.

Hij krijgt een waardig afscheid met een gloednieuw programma, ‘Sander & Beter’, waarin Sander belooft om alles goed te maken wat er in de afgelopen jaren fout gelopen is. Dat nieuwe programma zal vijf afleveringen tellen.

Vanaf 1 april gaat hij dan voltijds aan de slag bij MNM én zal hij ook een rubriekje krijgen in ‘Iedereen Beroemd’.

“Ik heb alles kunnen doen waar ik van gedroomd heb, en ik merk dat ik er een beetje uitgroei. Toen ik begon, zaten we vooral op lineaire tv. Nu is daar Tiktok bij gekomen. Dat gaat de jongere garde natuurlijker af”, klinkt het.

Veel succes Sander!

Ex-Miss Chayenne laat borsten vergroten

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:53

De Vlaamse schone Chayenne Van Aarle, vooral bekend als ex-Miss België, heeft in een interview met Het Laatste Nieuws openlijk verteld over haar borstvergroting. “Ik voelde me een Miss België met mandarijnenborstjes”, klonk het o.a. aan HLN.

Chayenne gaf een open en eerlijk interview aan Het Laatste Nieuws vanuit een chirurgische kliniek in Istanbul. Daar liet ze zopas een borstvergroting uitvoeren, en daar zat ze al een tijdje aan te denken.

“Ik keek in de spiegel en zag een mooie, fiere vrouw met twee lege theezakjes. Ik voel me nu echt twintig keer vrouwelijker”, klinkt het bij een opgeluchte Chayenne.

Vorig jaar werd ze op 23-jarige leeftijd gekroond tot Miss België, maar toch bleef ze onzeker over het formaat van haar borsten. maar daar heeft ze nu eindelijk iets aan durven doen en praat er nu volledig vrijuit over.

Chapeau Chayenne!

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

Ontdek meer