Sander Gillis stopt als Ketnetwrapper

Dieter Blarinckx-08 maart 2023 om 19:00- Foto:

ketnet.be

Groot nieuws uit de Vlaamse tv-wereld want na tien jaar stopt Sander Gillis op 31 maart definitief als Ketnetwrapper. Dat maakte hij zonet zelf bekend via sociale media.

Tien jaar lang was Sander Gillis een van de enthousiaste wrappers van jongerenzender Ketnet. Nog nooit presenteerde iemand langer op Ketnet dan Sander. Maar daar komt op 31 maart een eind aan. Vanaf dan gaat Sander zich fulltime focussen op zijn radiocarrière bij MNM.

Hij krijgt een waardig afscheid met een gloednieuw programma, ‘Sander & Beter’, waarin Sander belooft om alles goed te maken wat er in de afgelopen jaren fout gelopen is. Dat nieuwe programma zal vijf afleveringen tellen.

Vanaf 1 april gaat hij dan voltijds aan de slag bij MNM én zal hij ook een rubriekje krijgen in ‘Iedereen Beroemd’.

“Ik heb alles kunnen doen waar ik van gedroomd heb, en ik merk dat ik er een beetje uitgroei. Toen ik begon, zaten we vooral op lineaire tv. Nu is daar Tiktok bij gekomen. Dat gaat de jongere garde natuurlijker af”, klinkt het.

Veel succes Sander!

Zijn 'Love Island'-Kimmy en 'EOTBDD'-Joey een koppel?

Chelsy Vanlerberghe-29 mei 2024 om 11:00

Fan van reality? Dan klinken de namen Kimmy en Joey je waarschijnlijk wel bekend in de oren. De twee realitysterren hebben samen een TikTok geplaatst waardoor de geruchtenmolen op volle toeren draait. Hangt er liefde in de lucht?

Kimmy en haar toenmalige vriend Kengi wonnen het vierde seizoen van 'Love Island' en gingen ervandoor met de hoofdprijs van €25.000. Ze leken het perfecte paar, maar na Instagrammable liefdesmomenten, kwam er na geruchten over bedrog van Kengi, een einde aan hun sprookje. De twee bevestigden in januari hun break-up.

Ondertussen is Joey, de zelfverklaarde vrouwenverslinder te zien in het All Stars-seizoen van 'Ex On The Beach'. Hij heeft daar een duidelijke missie: de vakantie van zijn ex, Megan Desaever, tot een ware hel maken. Maar Megan is duidelijk niet de enige vrouw die Joey bezighoudt.

Hij deelde namelijk een video op TikTok waarin hij te zien is met Kimmy, terwijl het nummer
'samen niet alleen' op de achtergrond speelt. Fans speculeren of dit een hint is dat er iets romantisch speelt tussen de twee. Hoewel de reacties onder de video niet erg positief zijn, en mensen vinden dat Kimmy beter verdient, lijken anderen wel fan van een mogelijks nieuwe realityromance!

Teasen Paul Mescal en Daisy Edgar-Jones 'Normal People' vervolg?

Chelsy Vanlerberghe-29 mei 2024 om 08:31

Zit er een tweede seizoen van 'Normal People' aan te komen? Fans denken alvast van wel! En dat komt allemaal door een selfie die de twee hoofdrolspelers op Instagram deelden.

Daisy Edgar-Jones, die Marianne speelt, plaatste een foto met haar tegenspeler Paul Mescal (Connell) op haar story. De twee hielden hun twee vingers in de lucht en glimlachten van oor tot oor. "We hebben nieuws om te delen!!!" schreef de actrice bij de foto. "Hou mijn story in de gaten!!"

Ook Element Pictures, het productiebedrijf achter 'Normal People', deelde de foto op hun Instagram Stories. Fans speculeren nu volop op sociale media dat de twee vingers en het 'nieuws' wijzen op een tweede seizoen van de populaire Hulu-serie.

Normal People, gebaseerd op Sally Rooney's gelijknamige bestseller, ging in 2020 in première. Het verhaal volgt de ingewikkelde romance tussen Marianne en Connell van de middelbare school tot de universiteit. Zij is een slimme buitenstaander uit een rijke familie, hij is een verlegen 'jock' uit de populaire groep, en zijn moeder werkt als schoonmaakster bij Marianne thuis. Hun chemie is onmiskenbaar en leidt tot een jarenlange relatie die hen beide verandert.

De serie werd oorspronkelijk uitgezonden op Hulu, en was bij ons te zien op Canvas en VRT MAX.

Ontdek meer