Sander Gillis stopt als Ketnetwrapper

Dieter Blarinckx-08 maart 2023 om 19:00- Foto:

ketnet.be

Groot nieuws uit de Vlaamse tv-wereld want na tien jaar stopt Sander Gillis op 31 maart definitief als Ketnetwrapper. Dat maakte hij zonet zelf bekend via sociale media.

Tien jaar lang was Sander Gillis een van de enthousiaste wrappers van jongerenzender Ketnet. Nog nooit presenteerde iemand langer op Ketnet dan Sander. Maar daar komt op 31 maart een eind aan. Vanaf dan gaat Sander zich fulltime focussen op zijn radiocarrière bij MNM.

Hij krijgt een waardig afscheid met een gloednieuw programma, ‘Sander & Beter’, waarin Sander belooft om alles goed te maken wat er in de afgelopen jaren fout gelopen is. Dat nieuwe programma zal vijf afleveringen tellen.

Vanaf 1 april gaat hij dan voltijds aan de slag bij MNM én zal hij ook een rubriekje krijgen in ‘Iedereen Beroemd’.

“Ik heb alles kunnen doen waar ik van gedroomd heb, en ik merk dat ik er een beetje uitgroei. Toen ik begon, zaten we vooral op lineaire tv. Nu is daar Tiktok bij gekomen. Dat gaat de jongere garde natuurlijker af”, klinkt het.

Veel succes Sander!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

Ontdek meer