Zien: Halle Bailey introduceert nieuwe Ariel-pop

Dieter Blarinckx-08 maart 2023 om 14:08

Vanaf 24 mei kunnen we in de Belgische bioscopen gaan genieten van de gloednieuwe Disneyfilm 'The Little Mermaid', een live-action remake van de geliefde klassieker. En hoofdrolspeelster Halle Bailey introduceerde nu via sociale media de gloednieuwe Ariel-pop!

De Amerikaanse actrice Halle Bailey heeft weer een mijlpaal bereikt in haar Disney-avontuur als prinses: haar allereerste eigen pop! De 22-jarige nieuwe Ariël onthulde de nieuwste pop, een replica van haarzelf in de huid (of zeggen we beter vinnen?) van de iconische Disney-prinses.

Bailey speelt de rol van de rebelse en jonge zeemeermin Ariel in de opkomende live-action versie van 'The Little Mermaid', bij ons te zien vanaf 24 mei. Via haar socials deelde ze nu een eerste glimp van de nieuwe Ariel-pop:

"Vandaag heb ik iets heel spannends te onthullen aan jullie allemaal. Ik ga echt huilen. Dit is de nieuwe 'The Little Mermaid'-pop. Ik stik letterlijk omdat dit zoveel voor me betekent, en om er een te hebben die op mij lijkt, die mijn favoriete Disney-personage is, is heel surrealistisch. En, kijk - ze heeft zelfs mijn moedervlek. Zie!", klinkt het in de beelden.

De pop zal vanaf eind april verkrijgbaar zijn in de winkels of online.

Check de hartverwarmende beelden hieronder:

Derde 'Now You See Me'-film in de maak.

Dieter Blarinckx-01 april 2023 om 15:39

Leuk nieuws voor de fans van de 'Now You See Me'-films, want er is eindelijk meer nieuws bekendgemaakt over het langverwachte en mogelijks derde deel in de reeks.

Al sinds de release van de tweede film in 2016 gaan er roddels de ronde over een derde deel, maar nooit werd er iets echt bevestigd. Tot nu, althans als we de laatste geruchten mogen geloven.

Bronnen binnen Lionsgate, de filmverdeler van de succesvolle franchise, bevestigen dat er nu een nieuwe regisseur werd aangesteld. Het zou gaan om niemand minder dan Ruben Fleischer. Hem ken je waarschijnlijk wel van de twee ‘Zombieland’-films, maar ook ‘Venom’ en ‘Uncharted’.

Wanneer we de derde film net mogen verwachten, is momenteel nog niet geweten. Dus stay tuned!

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Ontdek meer