Zien: Halle Bailey introduceert nieuwe Ariel-pop

Dieter Blarinckx-08 maart 2023 om 14:08

Vanaf 24 mei kunnen we in de Belgische bioscopen gaan genieten van de gloednieuwe Disneyfilm 'The Little Mermaid', een live-action remake van de geliefde klassieker. En hoofdrolspeelster Halle Bailey introduceerde nu via sociale media de gloednieuwe Ariel-pop!

De Amerikaanse actrice Halle Bailey heeft weer een mijlpaal bereikt in haar Disney-avontuur als prinses: haar allereerste eigen pop! De 22-jarige nieuwe Ariël onthulde de nieuwste pop, een replica van haarzelf in de huid (of zeggen we beter vinnen?) van de iconische Disney-prinses.

Bailey speelt de rol van de rebelse en jonge zeemeermin Ariel in de opkomende live-action versie van 'The Little Mermaid', bij ons te zien vanaf 24 mei. Via haar socials deelde ze nu een eerste glimp van de nieuwe Ariel-pop:

"Vandaag heb ik iets heel spannends te onthullen aan jullie allemaal. Ik ga echt huilen. Dit is de nieuwe 'The Little Mermaid'-pop. Ik stik letterlijk omdat dit zoveel voor me betekent, en om er een te hebben die op mij lijkt, die mijn favoriete Disney-personage is, is heel surrealistisch. En, kijk - ze heeft zelfs mijn moedervlek. Zie!", klinkt het in de beelden.

De pop zal vanaf eind april verkrijgbaar zijn in de winkels of online.

Check de hartverwarmende beelden hieronder:

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer