Zien: Halle Bailey introduceert nieuwe Ariel-pop

Dieter Blarinckx-08 maart 2023 om 14:08

Vanaf 24 mei kunnen we in de Belgische bioscopen gaan genieten van de gloednieuwe Disneyfilm 'The Little Mermaid', een live-action remake van de geliefde klassieker. En hoofdrolspeelster Halle Bailey introduceerde nu via sociale media de gloednieuwe Ariel-pop!

De Amerikaanse actrice Halle Bailey heeft weer een mijlpaal bereikt in haar Disney-avontuur als prinses: haar allereerste eigen pop! De 22-jarige nieuwe Ariël onthulde de nieuwste pop, een replica van haarzelf in de huid (of zeggen we beter vinnen?) van de iconische Disney-prinses.

Bailey speelt de rol van de rebelse en jonge zeemeermin Ariel in de opkomende live-action versie van 'The Little Mermaid', bij ons te zien vanaf 24 mei. Via haar socials deelde ze nu een eerste glimp van de nieuwe Ariel-pop:

"Vandaag heb ik iets heel spannends te onthullen aan jullie allemaal. Ik ga echt huilen. Dit is de nieuwe 'The Little Mermaid'-pop. Ik stik letterlijk omdat dit zoveel voor me betekent, en om er een te hebben die op mij lijkt, die mijn favoriete Disney-personage is, is heel surrealistisch. En, kijk - ze heeft zelfs mijn moedervlek. Zie!", klinkt het in de beelden.

De pop zal vanaf eind april verkrijgbaar zijn in de winkels of online.

Check de hartverwarmende beelden hieronder:

Teasen Paul Mescal en Daisy Edgar-Jones 'Normal People' vervolg?

Chelsy Vanlerberghe-29 mei 2024 om 08:31

Zit er een tweede seizoen van 'Normal People' aan te komen? Fans denken alvast van wel! En dat komt allemaal door een selfie die de twee hoofdrolspelers op Instagram deelden.

Daisy Edgar-Jones, die Marianne speelt, plaatste een foto met haar tegenspeler Paul Mescal (Connell) op haar story. De twee hielden hun twee vingers in de lucht en glimlachten van oor tot oor. "We hebben nieuws om te delen!!!" schreef de actrice bij de foto. "Hou mijn story in de gaten!!"

Ook Element Pictures, het productiebedrijf achter 'Normal People', deelde de foto op hun Instagram Stories. Fans speculeren nu volop op sociale media dat de twee vingers en het 'nieuws' wijzen op een tweede seizoen van de populaire Hulu-serie.

Normal People, gebaseerd op Sally Rooney's gelijknamige bestseller, ging in 2020 in première. Het verhaal volgt de ingewikkelde romance tussen Marianne en Connell van de middelbare school tot de universiteit. Zij is een slimme buitenstaander uit een rijke familie, hij is een verlegen 'jock' uit de populaire groep, en zijn moeder werkt als schoonmaakster bij Marianne thuis. Hun chemie is onmiskenbaar en leidt tot een jarenlange relatie die hen beide verandert.

De serie werd oorspronkelijk uitgezonden op Hulu, en was bij ons te zien op Canvas en VRT MAX.

Dit is waarom '13 Reasons Why'-acteur niet meer acteert

Karen Luiken-29 mei 2024 om 06:46

Dylan Minnette werd razend populair door zijn rol in ’13 Reasons Why’, maar inmiddels hebben we al een tijdje niks meer van de acteur vernomen. De reden? Hij is gestopt met acteren. In de podcast ‘Zach Sang Show’ vertelt hij waarom.

“Ik zat in ’13 Reasons Why’. Het was een populaire show en ik bereikte mijn hoogtepunt in mijn acteercarrière. Maar daardoor begon het ook een beetje als een baan te voelen”, aldus Dylan.

De laatste keer dat de acteur voor de camera stond, was in 2022 voor de serie ‘The Dropout’ en de vijfde ‘Scream’-film. Daarna zijn er geen projecten meer met Dylan verschenen en het ziet er ook niet naar uit dat daar binnenkort verandering in komt. Dylan heeft het namelijk hartstikke druk met zijn rockband Wallows.

“Ik bevind me nu in een positie waarin ik mijn passie na kan jagen. En de enige manier waarop ik dat kan doen, is door al mijn tijd en energie in de band te steken. Ik neem het heel serieus.”

Ontdek meer